Hirdetés
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevam
senior tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére

Bíztam egy ilyen válaszban.
-
Szevam
senior tag
Azt látom, hogy sokan automata etetőt, itatót keresnek házi kedvenceiknek. Vajon, ha nem kapja meg a kiskedvenc azt az ingert, hogy a gazdi ad enni, akkor csökken-e a kötődés és az érdeklődés a gazdi iránt a gondoskodás (etetés/itatás) hiánya miatt? Tapasztaltatok-e ilyet, miután be lett szerezve az automata etető/itató?
-
Szevam
senior tag
BÚÉK! Mindenkinek cuki a cicája!
-
Szevam
senior tag
-
Szevam
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sima táp husilevesbe áztatva?

-
Szevam
senior tag
-
Szevam
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
Szevam
senior tag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Ismerős mesélte hogy etetett macskákat. Ő is B gazda sokszor. Az etetést fel kellett függessze fel évre. Az egyik macskát egyik nap még látta a másik nap a háza előtt a terasz mellett gubózott be mint aki elaludt. Ébreszteni próbálta de nagyon merev volt a teste. Nem ébredt fel. Vajon nem kellett volna felfüggeszti az etetést?
Miért aludhatott el ott? -
Szevam
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Múltkor a sötétben 2 nyest veszett össze kb 1 méterre tőlem. Először csak a szökkenéseket hallgattam, azt hittem gyerekek mászkálnak. Ahogy oda szóltam és léptem feléjük felvisítottak, össze kaptak, ki szaladtak a kapu alatt, az egyik jobbra a másik balra ment. Jól táplálták voltak.
Mivel a cicáim kb mind eltűntek (8 db), én azon a véleményen vagyok, hogy ezek zabálhatták a macskakaját amit kiraktam.

-
Szevam
senior tag
Én ezt a választ kaptam, hasonló kérdésre
-
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Az tényleg valid, hogyha a fésű fogain végig húzod az ujjad/körmöd, akkor attól beindul egy öklendező reakció a macskáknél? Ezt próbálta valaki?
-
Szevam
senior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Köszi az infót!
Csonti házi előállítása
Eddig szárazat kaptak, csak gondoltam reggel korán, ha jön valamelyik (most 18 fok volt) akkor csak jobb ha kapnak nedveset, mert nem egyszer láttam téli időszakban, hogy idősebb cicák is jöttek, akiknek jobb volt a puha kaja. Kimostam a lábast fertőtlenítővel, aztán csak víz van benne (a szárazat elmúlt 3 hétben nem ették
) -
Szevam
senior tag
Szaisztok!
A "kóbor" cicáimnak vettem SHAH WILD ROOTS zacskós kaját. Sajnos a tárolása egy meleg tárolóban történik. Tegnap reggel megbontotam, és kiraktam egy adagot nekik, nem vettem észre semmi furcsát rajta. Este felé mentem vissza (sajnos ugye addig is a melegben volt kint a kaja), és láttam, hogy még ott van + tele van 2 mm széles és 3-4 mm hosszú apró kukackákkal/pondrócskákkal.
Ezek hogyan tudtak keletkezni? Benne voltak? Ha igen, akkor soha többet nem veszek ilyen szrt... 
-
Szevam
senior tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Ezen a hozzászóláson most elgondolkoztam.
Szerintem maradok annál, hogy oké hogy a cica lélek más, de az alap értékek az embernél is és az állatnál is ugyanazok.
3L1T3: Én azt csinálnám, hogy Ricknek főznék valami finom husit (nem csak macskakaját adnék neki) pár napig és kézből adnám - legyen langyos, melegecske, friss. -
Szevam
senior tag
Sziasztok! A purinaONE kaját szokták enni a cicák? A kóbor macskáim mintha nem ennék...

-
Szevam
senior tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
A cicák lelki világával nem vagyok annyira tisztában ( a fizikai felépítésük és szociális viselkedésük is eltér az emberétől
) , így lehet tényleg hamar kellene. Még azt is meggondolnám, hogy 1 kiscica vagy testvérpár. Én a kiscicára tenném a voksomat, de lehet jobb a testvérpár. -
Szevam
senior tag
válasz
MutantZombie
üzenetére
"de eredetileg aki előadja az nem tud számolni."
Ez nem volt a leírásban. Ez most új játékszabály? -
Szevam
senior tag
válasz
MutantZombie
üzenetére
egyik | amelyik tud számolni | másik, amelyik nem.?
Érdeklődök, hogy van-e valakinek tapasztalata szfinx cicával? Mit érdemes róluk tudni a gyakorlatban?
-
Szevam
senior tag
A kamera margójára! [link]
-
Szevam
senior tag
válasz
üzenetére
Cuki a "barátnőd"!
-
Szevam
senior tag
válasz
üzenetére
Hova lettek schrödinger macskái?
Tegnap nagy simi simi, és beszélgetés volt NegróMicivel. Fel akartam venni az ölembe, de rögtön leugrott. Visszafordult és a két mancsát felrakta a térdemre, "mondván" hogy nem gond, csak most nem alkalmas. Kicsit tényleg vadabbnak tűnik. Ma 2 hím kergette, de szerintem már vannak cicái. Meglátjuk...
-
Szevam
senior tag
válasz
Astroboy
üzenetére
Akkor bizakodó vagyok. Meglátom holnap mi lesz.
Bár a simogatás után tovább rendezgettem az udvart, majd miután visszamentem a tálhoz (még ott volt) hirtelen elszaladt pár méterrel odébb
. Majd szóltam neki, hogy nem kell megijednie, hívtam és megintcsak odajött simogatásért. -
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Ma már engedre magát simogatni a cica akit etetni szoktam (Negrónak/Micinek neveztem). Megjelent a kapuba én pedig behívtam. Bejött közel hozzám, majd egy kis kolbászhéjat tartottam felé. Megszagolta és elkezdett dörgozőzni a kezemhez ( a kaja mintha nem is lett volna lényeg). Kapott alutasakos kaját azt nagy hévvel megette. Majd oda hívtam, engette magát simogatni, prüntyögött (nem nyávogott) mellé, ugrált magasra hogy elérje a kezem. Azonban néha megharapott
. A finom odakapáshoz képest egy kicsit erősebben, de nem durván. Szerintetek miért harap ilyenkor a cicc? Illetve véleményem szerint ő anyuka lesz hamarosan. -
Szevam
senior tag
-
Szevam
senior tag
Jelenleg B gazdiként azt csinálom, hogy az 5 macskából a ducibbakat elkergetem. Heti 2-3 alkalommal teszek valamit a tálba. Most ketten vannak akiknek szívesen adok. Sajnos néhány utcával odébb állítólag fagyállóval mérgezik őket.
Értem, hogy sokan vannak, de a mezőről meg sok egér jön be, így szükség is van rájuk. -
Szevam
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
A cicák valószínűleg nem szertik a párszaszájúakat és a kígyókat sem

-
Szevam
senior tag
válasz
Soderes
üzenetére
Így van
! Sajnos csak heti 1-2 alkalommal tudok ott lenni hosszabb időre. Ilyenkor adok nekik enni.Hétvégén nagy falatozás volt. Úgy vettem észre, hogy a fekete kislánynak barátja van és megosztották egymással az ételt. (Van egy harmadik is, aki kandúr, de őt el is kergetik). Ezt követően érdeklődve jött a terasz felé. Kinyitottam az ajtót, és nem szaladt el rögtön. Oda jött és végül engedte, hogy megsimogassam egy picit. Majd elsietett. Meglátjuk később mi lesz.
-
Szevam
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Az a baj, hogy saját szememmel is láttam ilyet.
Nem tudom mennyire bánthatja a macskákat ez. Féregtelenítés lehet nem árt.Más:
Elleptek bennünket az egerek. De cicánk még nincs, egyelőre hétvégente (mikor helyszínen vagyunk) rakunk ki kaját a szomszéd cicáknak, hogy jöjjenek hozzánk.
Hogyan lehet az ijedten elfutó macsakákat magunkhoz csalogatni kaján és ciccegésen kívül?Illetve van egy feke cicc (Először Negrónak, most Bagirának neveztem) aki evett a kajából úgy, hogy látta hogy látom, és ciccegtem neki, hogy jöjjön. (Képem nincs róla nem tudok a mai versenybe beszállni
) -
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy volt már, de tudtok még feltenni képeket a cicáitokról?
Olyan kis tündérek mind
Nekem nincs macskám, de remélem 1-2 éven belül lesz. -
Szevam
senior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Ahham, köszi az infót. Cuki a macsek
. Eddig a vörösökről azt hallottam, hogy kevésbé emberbarátok a foltosok és sztenderd csíkosok pedig inkább emberbarátok. -
Szevam
senior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Jól értem, hogy a piros cirmos cica fajta inkább fiú szokott lenni? Ez eléggé furán hangzik. Ennek van a valami oka?
-
Szevam
senior tag
Szaisztok!
Egy fogós kérdésem volna. Sajnos nincs macskám, de a környék összes macskáját dögönyözni szoktam. Vannak egyesek, akik nagyon kedvesen odajönnek és már 2 simogatás után elkezd folyni a nyál az orrából és szájából. Ez miért van? Eddig azt olvastam hogy valószínűleg fogíny gyulladásuk van. De nem hinném, hogy ilyen soknak...
Van bármi tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?A segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem, ez panírozás kérem! 
.

Svéd cica?

.
.