- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zeki
nagyúr
-
-
válasz
Mikulásbá #27734 üzenetére
Azért a Maine Coon-ok 98%-a nem lesz ekkora
Láttam már nagyon szép és hatalmas kandúr macsekokat, gyakorlatban a legtöbb egy közép termetű kutya méretre nő meg. Ez már nem is Maine Coon, vagy legalábbis fogalmam sincs hogy tenyészthettek ki ekkorát.
A miénk most 9 hónapos, 4-5 kiló körül lehet, most akkora, mint egy átlagos házimacska már teljesen kifejlett korában. A Maine coon-ok olyan 2-3 éves korukig nőnek, mivel ő nőstény, nagykorára egy kisebb kutya méretű lesz.Tsebacsi: Az arca mindnek ilyen, vagyis, a fiúké ilyen "morcosabb" tekintetű, a lányoké azért szelidebb, nem ilyen karakteres. A nőstény maine coon-ok arca nekem is jobban tetszik.
-
Szevam
senior tag
válasz
Mikulásbá #27498 üzenetére
Ezen a hozzászóláson most elgondolkoztam.
Szerintem maradok annál, hogy oké hogy a cica lélek más, de az alap értékek az embernél is és az állatnál is ugyanazok.
3L1T3: Én azt csinálnám, hogy Ricknek főznék valami finom husit (nem csak macskakaját adnék neki) pár napig és kézből adnám - legyen langyos, melegecske, friss. -
Szevam
senior tag
válasz
Mikulásbá #27498 üzenetére
A cicák lelki világával nem vagyok annyira tisztában ( a fizikai felépítésük és szociális viselkedésük is eltér az emberétől
) , így lehet tényleg hamar kellene. Még azt is meggondolnám, hogy 1 kiscica vagy testvérpár. Én a kiscicára tenném a voksomat, de lehet jobb a testvérpár.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mikulásbá #26210 üzenetére
Szerencsére egyiket se csinálta a brit leányzó.
A legnagyobb "kihágása" az volt amikor egy egész napos távollétből hazaérve azt láttuk lehányta az ágyon a takarót.
Voltak néha balesetek (wc után végig törli a fenekét az egész lakáson) de ezt jól lehetett kezelni azzal, hogy MINDEN wc után popsitörlés. Egy idő után már megszokta és szinte várta hogy menjek oda
Persze sokszor volt, hogy meglátott és spuri a lakás másik felébe vagy az ágy alá és ott húzott csíkokat. -
racskobalazs
senior tag
válasz
Mikulásbá #25923 üzenetére
@baloghbagor @Freddy76
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, útmutatást
Ezek alapján ha lesz, akkor menhelyi cica lesz mindenképpen!
Esetleg tudtok jó szívvel ajánlani Budapesten (X. ker környéke de meszebb is lehet) olyan helyeket ahova be lehet menni nézelődni?
Interneten találtam már a "cicaorokbefogadas" oldalt, de személyesen mégis másabb lenne, mint internetről kinézve
Előre is köszönöm! -
MutantZombie
tag
válasz
Mikulásbá #25775 üzenetére
Eddig úgy tudtam, hogy nyers tojás nem igazán javasolt a macskáknak a szalmonella kockázat miatt.
De ahány macska tartás oktató leírást olvastam, annyi opció...
A 'májat soha' -tól a 'havonta 1x baromfi májat, mert sok benne az A vitamin, ami mértékkel adva hasznos, csak nem szabad túladagolni"-ig.
Vagy a 'csirke-far-hát adható, mert erősíti a fogait, de a szilánkosra törő lábszárcsontokat nem'-től a 'mindet tiltja'-ig.
És akkor ezek után kell helyesen dönteni... ok. -
Freddy76
addikt
válasz
Mikulásbá #24972 üzenetére
Nem, mert akkor a csonkot használná lábként, ugyanúgy kicsavarodott gerinccel járna és kisebesedne, mint előtte.
Amúgy jobban van, mint én egy közepes nátha közben. A tartása is jobb, most három lábon egyenesen áll. Étvágya jó, szalad, felugrik asztalra stb. Csak a tölcsér zavarja. A seb sem olyan vészes, mint gondoltam. Bújik, mint régen, az arcom már tiszta karc attól, hogy a gallérral dörgölőzik… De mindent Töpörtyű jókedvéért
.
Viszont Tappancs egyelőre fél tőle. Menne oda hozzá, de aztán megtorpan… Valószínű nem érti a gallért, a három lábat, és a kórház szagát.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mikulásbá #24767 üzenetére
Én láttam ezt a videót már instán régebben, nagyon durva.
Meg amikor felraknak videót, hogy az utcán megtámadja a kutyát a macska, és lassítva mutatják, elképesztő, hogy milyen kungfu beállásokkal tudnak harcolni.
(remélem, hogy nem fake videó, és égetem most magam be.
)
-
-
Ciccuka
veterán
-
válasz
Mikulásbá #22285 üzenetére
Az a baj ha magára hagyom utánam jön és csöpög összevissza a házban.
Itt ülök mellette és tehetetlenül nézem szegényt.
Leginkább attól félek hogy valami baja lesz vagy van és nem reagálok időben, viszont kérdés mi lesz az autóban (még sosem vittem őt sehova) nem-e lesz az akkora stressz neki hogy leáll a szülés... Szóval kicsit tanácstalan kétségbeesés van itt. -
baloghgabor
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest