Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Kb. 1 hétig volt mindkettő állatkórházban.
-
Ma van az 1 év forduló, hogy az eltűnt macska hazatért.
-
Dehogyisnem nincs felső korhatár, volt réges régen kandúr vörös cicánk, kb. 14 évesen ivartalanítva lett és kb. 1-2 hónap után már nem bírt a folyamatos sztress miatt.

-
Én úgy tudom hogy az ivartalanítás kizárólag csak 8. hónapos után lehet, ennél idősebb nagy valószínűség az elhalálozáshoz.
-
válasz
Dr Bubo
üzenetére
A szüleim TV-je szabadon álló, vagyis körülette szabad tere van, így eddig kb. 3-szor ledöntötte totálkárosra.

Először első generációs Sony LCD hidegkatódcsöves TV, majd következik a Samsung LCD TV, majd végül Panasonic LCD TV is totálkárosra sikeredett. Most kb. 5 éves lett a LG TV, macsak biztosítást is kötöttem meg MM-ben.

-
Az enyémhez képest hasonlóképpen is sántít, de részvétem...
-
-
Még jó hogy a mi macskánk nem tűnt el véglegesen.
-
-
-
Forrás: Facebook/Simon's Cat -
Forrás: Facebook
-
Imádja a műanyag világ kábszerezést, jelenleg a kamilla illatú WC papírok.
-
Berci már tudott szaladgálni, le tudott ugrani az ágyról mind a 4 lábbal
, de még nem tökéletesen tud ágyra ugrani, de tudott mászni az ágyra.
Roham tempóban sokat javul.
Kipróbáltam a játékos lábammal, rögtön kezdett el játszva rohant hozzám, mint a régi szép időkben.
-
Bekerült a budapesti Metropol újságba is a világ leghosszabb macska farok.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
[link] Feltöltöttem a YouTube-re a világ leghosszabb 47 centis macska farok kivágott videót, az RTL híradóból vágtam ki az RTL+ streamelési oldalán keresztül.
-
Most volt az RTL híradóban, a világ leghosszabb 47 centis macska farokkal, a macska kinézete olyan mint a perzsa és róka keverék.
-
Nos kérem szépen, sokat javult a mi macskának járása, már nem sántít, inkább kuporodva jár és lassacskán, a gerinc végén van a szőrme farok, végre feláll többször, úgy tűnik hogy a Milgamma lágy kapszulás gyógyszer jó neki, hát mit csináljak vele, még mindig eddig nem tud ugrani a székre, ágyra stb.
-
A budapesti Metropol újság szerint ő a világ legidősebb házi macskája.
Facebook poszt mást írták, így nem vagyok képben.
-
Tényleg sokat javult az állapota, már végre mind a 4 lábon tud állni, de még mindig sántítva tud járni, majd kb. 1 hónap múlva írok róla.
-
Cukik...
-
Ma délelőtt 11-re volt időpont foglalás a legközelebbi állat orvosi rendelő, sikerült kb. fél óra múlva behívott az egyetlenegy orvos minket, sikerült kiszedni a kb. 2 centis tüskét.
Fájdalom csillapítót szedni fogja rendszeresen mindennap, egyébként nagyon örül a macska, vidáman ült mellső lábakkal. 13 ezer Ft-ba került. Kapott ugye újabb kötést, de kb. fél óra múlva nevelő apukám leszedte, azt mondta hogy lehet leszedni és tényleg nem vérzett többé.
Habár a hátsó jobb lábizom nem reagált sem bökésre, sem emelésre. Úgy tűnik hogy kb. 3 és fél lábú lesz közel jövőben. 
-
válasz
Freddy76
üzenetére
Nemrég beszéltünk a szüleimmel, hogy erkélyre mindenképpen fel kell szerelni a macska hálót, mondom inkább bízunk a szakemberre.
A többi ablakokra pedig szúnyoghálót fel kell hogy szerelni, de a félszobám ablaka megvan neki a szúnyogháló, nem szerettem a berepülő rovarokat.Szerencsére rokkant nyugdíjamból sokat spóroltam évek óta, a meggyűlt pénzemet sikerült félretenni a macskára.
Hála van még pénzem.
-
Végre tudott kakálni és pisilni!
-
Délután 3 órakor végre telefonált hogy át lehet venni ma este 7 óra után, ott voltunk kb. este fél nyolc körül végre meghívott az ápoló, sajnos nem túl biztató a macska helyzete, hogyha szombatig nem tud pisilni, vissza kell vinni.
Hosszú vissza taxizás után haza érkeztünk kb. este fél 9 óra körülbelül, első útja a félszobámban ágyam alatt odabújkált és nevelő apukám felszólította Bercit, hogy le kell mosni a vizelettel áztatott testét, olyan büdös volt.
-
Nagyon örülök most, hogy nevelő apukám bent volt az állat kórházban és onnan telefonált anyukámnak, nem kellett megműteni és a szív ultrahangja rendben lezajlott.
Gerinc sérvre elég begyógyszereztetni és zsugorodni kezdett a sérült sérven.
Sajnos még mindig nem tökéletesen tud egeszségesen járni, gondolom idővel jobb lesz.
Már holnap hivatalosan át lehet venni a macskát és hazavinni, az hogy melyik időpontban, azt nem sikerült kideríteni, majd telefonálni fog.
Hurrá! Ennek örülök!
-
Szív ultrahang vizsgálatot is kell végezni, lehet hogy nem jó a szíve.
-
-
-
Ezek voltak az utolsó képek az állat kórházból.
-
válasz
OPiiPO
üzenetére
Szomszéd megtalálta a mi macskát az udvaron, valószínűleg 73 éves feledékeny memória hiányos nevelő apukám tegnap éjszakán bezárta az erkély ajtót és nem ellenőrizte hogy van-e bent a macska az erkélyen, azóta be volt zárva szegény és menekült el és eshetett el 3. emeletről. MÁV telephely melletti menhelyre vitt a szomszéd, de olyan rossz állapotban volt és el kellett küldeni a budapesti perem vidéki állat kórházba, meghívott látogatni és sikerült beazonosítani a Berci macskát, de kezelésre és gyógyulási szakaszon van, addig nem lehet visszahozni. Az a lényeg hogy életben van.
-
Ma hajnal 4-kor kellett volna eljönni reggelizni a macskának, sajnálatos módon eltűnt.
-
🥰
-
Ma délelőtt kb. 9:30-kor hozta a futár szolgálat a 4db Dreamies jutalom falatka dobozt.

-
Kb. tavaly óta semmi híre hogy még életben van-e a világ legidősebb házi macskája.
-
Megtaláltam a nekem megfelelő cica automata etető gépet, kézi beállításokkal. Ilyen a PETLIBRO márka van a youtube csatornákon, ez tetszik nekem, habár éjszakán is hangoskodik, az nem túl biztató. Mi van ha nem akar enni hangjelzésre és halomra tölt a gép.

Inkább nem veszek ilyen felesleges gépet, elég ha szól nekem a cica karjelzéssel és nyávogással és máris megyek konyhába tölteni a tálcát.

Másik érdekesség, nekem tetszik a cica futókerék, sajnos nagyon drágák (kb. 50 ezer Ft-tól akár 100 ezer Ft-ig betartólag), inkább nem veszek.
-
Nem tudjátok véletlenül hogy melyik automata cica etető gépet vegyek? Nem kell a mobiltelefon vezérlés, elég nekem a kézi begépelés. Előre is köszönöm szépen.
-
Amióta felszerelték a légkondit, azóta Berci hófehér házi macskám lett a légkondi kedvence, például ma reggel 9-kor kapcsoltam be a légkondit, máris odaszaladt ahol beltéri van, ott legyezett kb. fél óra hosszán.
Tehát mégegyszer írom, hogy mindenképpen fel kell szerelni a légkondit.
-
Berci hófehér házi macskám immár 10 éves lett április hónapban, jelenleg éppen imádja a légkondit, ha reggel bekapcsolom a légkondit, máris örömében futott össze-vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még jó hogy a mi macskánk nem tűnt el véglegesen.
Forrás: Facebook
Imádja a műanyag világ kábszerezést, jelenleg a kamilla illatú WC papírok.
A budapesti Metropol újság szerint ő a világ legidősebb házi macskája.