- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr Bubo #28978 üzenetére
Gigivel nekünk is annyi volt csak, hogy figyeljük egy-két napig. Ha nekiáll kaparni vagy nyalogatni a sebet, akkor gallér, egyébként meg lehet csak hagyni.
Szerencsére nagyon jó cica volt akkor is, semmi ilyesmire nem volt szükség! Ami esetleg hirtelen bánata volt, azt egy darab nasi-kolbász orvosolta...szerk.: Ezt a képet akartam betenni, itt még látszik a fazonírozott cica-poci, meg az álmatag feje:
Délelötti cica-tej:Ha már úgyis kommentelek, akkor a legjobb beszerzésünket is megmutatnám: vadiúj macskaágyak! Na jó, karácsonyról...
Elsöre nem voltam benne biztos, hogy elég nagy lesz-e Giginek, mert imádott a régi laposon kinyúlni. Azóta minden lefekvéskor 3-4 perc dagasztás, olyan dorombolással, hogy szó szerint kihallatszik a szobából!Íme a csoda-fekhely:
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Dr Bubo #28327 üzenetére
Nem, de amikor először meghallottam a JimJam-en, akkor jót mulattunk a feleségemmel. A gyerekek még nem értik, hogy ez mekkora véletlen.
Igor kicsit olyan orosz kékre hajazó, ezért ezt a nevet adtam neki. Latte meg olyan bézses, ezért a feleségem így nevezte el, pedig én Bélát akartam.#28328Szilágyi84 & #28329radi8tor: Eddig egy kivétellel mindig kinti cicáim voltak gyerekkorom óta, és télen az ajtó előtt szundizva mindegyik úgy nézett ki, mint egy vakondtúrás. Amúgy mindkét cica viszonylag nagy méretű, a környék kandúrjainál nagyrészt hosszabbak, de az átlagnál vékonyabbak. Most a nyári armor teljesen oké, a télit tartom kevésnek.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Dr Bubo #28234 üzenetére
"Meg a szúnyogháló" nálam azon lóg a macska, vagy arra felállva fordul meg kint az ablakpárkányon.
Most a legújabb, hogy a szúnyoghálós ajtón élezi a körmeit.
Reggel félálomban kérdeztem tőle mikor ezt csinálta: NORMÁLIS VAGY?!?
Odafutott hozzám az ágyra, nézett rám, újra feltettem a kérdést. Megrázta magát.. mondtam neki, na látod, hogy nem. -
válasz
Dr Bubo #28059 üzenetére
A miénk se, inkább fulladoznak és ránk meg jön a frász. Kapnak ilyet és 2-3 hétig nyugi van. Biztos macskája válogatja, Pöpinek elég sok szőre van és száll is, mint a pernye, szóval megértem, ha összegyűlik benne.
Malacé is száll, de az meg sprőd.
Mind1 én csak ajánlani tudom, ártani nem árthat. -
Akelaus
senior tag
válasz
Dr Bubo #27622 üzenetére
Neeeem. R....ann, most akciós 12 darab tasakos van a dobozban.
Múltkor volt fura ízekben, pl. tojásos, na mondom tuti nem eszi majd meg. Csont üres volt a tál. 🤷♂️🙄🤣Most van neki 5 márka, azokat keveterm és próbálok figyelni az ízekre is, de logikátlan mit eszik meg és mit nem. 😔
-
arcsin
senior tag
válasz
Dr Bubo #27258 üzenetére
Ha már dm, ezt a fajta almot vettük eddig, és tök jól csomósodott, viszont az elmúlt 1 hónapban nem igazán csomósodik. Másnál is tapasztalható ez, vagy csak kifogtam valami rossz batchet?
-
-
pityaa23
senior tag
válasz
Dr Bubo #25854 üzenetére
Szép cicus!
Az én utolsó cirmosom valami baromi nagy macska volt! Fekete tesóval jöttek kiskorukban. Vagy elkóboroltak, vagy valaki bedobta hozzánk őket, mert voltak macskáink, nem tudjuk, de nagyon szépek és különösen intelligensek voltak, cseppet sem bánom. Ők voltak az etalon, pedig gyerekkorom óta "macskfüggő" vagyok.
Majdnem 10 kilós házimacskák lettek. A fekete mint egy puma úgy nézett ki ereje teljében, a cirmosnak meg gyönyörű mintája, pofija volt.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Dr Bubo #25578 üzenetére
Én akarok hajnalban kelni, de van, amikor nem vagyok itthon 5h-kor, de akkor is kapnak enni. 😸
[Cicáim etetője] -
Akelaus
senior tag
válasz
Dr Bubo #25479 üzenetére
"az automatikus tisztítás funkció használatához viszont legalább 1,3 kilósnak kell lennie a jószágnak, nehogy a rendszer félreértse a dolgot. " teljesítve az 5 kilójával
AZ árát nézve, még egy darabig én fogom takarítani utána az almot. Illetve esélyes, hogy bele sem menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest