Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr Bubo
üzenetére
A szüleim TV-je szabadon álló, vagyis körülette szabad tere van, így eddig kb. 3-szor ledöntötte totálkárosra.

Először első generációs Sony LCD hidegkatódcsöves TV, majd következik a Samsung LCD TV, majd végül Panasonic LCD TV is totálkárosra sikeredett. Most kb. 5 éves lett a LG TV, macsak biztosítást is kötöttem meg MM-ben.

-
Freddy76
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Oszakában van egy kis kávézó, amelynek a tulajdonosa vasútmodell-bolond, és e köré építette a kávézót. Nem volt sikeres, majdnem csődbe ment. Aztán befogadtak egy cicát, aztán még egyet, meg még párat, és a vonat-cica kombó sikeressé tette őket. Diorama Cafe. Tavasszal megyünk Japánba, ide is el fogunk menni.
-
-
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Gigivel nekünk is annyi volt csak, hogy figyeljük egy-két napig. Ha nekiáll kaparni vagy nyalogatni a sebet, akkor gallér, egyébként meg lehet csak hagyni.
Szerencsére nagyon jó cica volt akkor is, semmi ilyesmire nem volt szükség! Ami esetleg hirtelen bánata volt, azt egy darab nasi-kolbász orvosolta...szerk.: Ezt a képet akartam betenni, itt még látszik a fazonírozott cica-poci, meg az álmatag feje:
Délelötti cica-tej:
Ha már úgyis kommentelek, akkor a legjobb beszerzésünket is megmutatnám: vadiúj macskaágyak! Na jó, karácsonyról...
Elsöre nem voltam benne biztos, hogy elég nagy lesz-e Giginek, mert imádott a régi laposon kinyúlni. Azóta minden lefekvéskor 3-4 perc dagasztás, olyan dorombolással, hogy szó szerint kihallatszik a szobából!Íme a csoda-fekhely:

-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Nem, de amikor először meghallottam a JimJam-en, akkor jót mulattunk a feleségemmel. A gyerekek még nem értik, hogy ez mekkora véletlen.
Igor kicsit olyan orosz kékre hajazó, ezért ezt a nevet adtam neki. Latte meg olyan bézses, ezért a feleségem így nevezte el, pedig én Bélát akartam.
#28328Szilágyi84 & #28329radi8tor: Eddig egy kivétellel mindig kinti cicáim voltak gyerekkorom óta, és télen az ajtó előtt szundizva mindegyik úgy nézett ki, mint egy vakondtúrás. Amúgy mindkét cica viszonylag nagy méretű, a környék kandúrjainál nagyrészt hosszabbak, de az átlagnál vékonyabbak. Most a nyári armor teljesen oké, a télit tartom kevésnek.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
"Meg a szúnyogháló" nálam azon lóg a macska, vagy arra felállva fordul meg kint az ablakpárkányon.
Most a legújabb, hogy a szúnyoghálós ajtón élezi a körmeit.
Reggel félálomban kérdeztem tőle mikor ezt csinálta: NORMÁLIS VAGY?!?
Odafutott hozzám az ágyra, nézett rám, újra feltettem a kérdést. Megrázta magát.. mondtam neki, na látod, hogy nem.
-
válasz
Dr Bubo
üzenetére
A miénk se, inkább fulladoznak és ránk meg jön a frász. Kapnak ilyet és 2-3 hétig nyugi van. Biztos macskája válogatja, Pöpinek elég sok szőre van és száll is, mint a pernye, szóval megértem, ha összegyűlik benne.
Malacé is száll, de az meg sprőd.
Mind1 én csak ajánlani tudom, ártani nem árthat. -
Akelaus
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Neeeem. R....ann, most akciós 12 darab tasakos van a dobozban.
Múltkor volt fura ízekben, pl. tojásos, na mondom tuti nem eszi majd meg. Csont üres volt a tál. 🤷♂️🙄🤣Most van neki 5 márka, azokat keveterm és próbálok figyelni az ízekre is, de logikátlan mit eszik meg és mit nem. 😔
-
arcsin
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ha már dm, ezt a fajta almot vettük eddig, és tök jól csomósodott, viszont az elmúlt 1 hónapban nem igazán csomósodik. Másnál is tapasztalható ez, vagy csak kifogtam valami rossz batchet?
-
pityaa23
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Szép cicus!
Az én utolsó cirmosom valami baromi nagy macska volt! Fekete tesóval jöttek kiskorukban. Vagy elkóboroltak, vagy valaki bedobta hozzánk őket, mert voltak macskáink, nem tudjuk, de nagyon szépek és különösen intelligensek voltak, cseppet sem bánom. Ők voltak az etalon, pedig gyerekkorom óta "macskfüggő" vagyok.
Majdnem 10 kilós házimacskák lettek. A fekete mint egy puma úgy nézett ki ereje teljében, a cirmosnak meg gyönyörű mintája, pofija volt.

-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Én akarok hajnalban kelni, de van, amikor nem vagyok itthon 5h-kor, de akkor is kapnak enni. 😸
[Cicáim etetője] -
Akelaus
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
"az automatikus tisztítás funkció használatához viszont legalább 1,3 kilósnak kell lennie a jószágnak, nehogy a rendszer félreértse a dolgot. " teljesítve az 5 kilójával
AZ árát nézve, még egy darabig én fogom takarítani utána az almot. Illetve esélyes, hogy bele sem menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

🐱