Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
OPiiPO #29698 üzenetére
A vese, máj, hugyhólyag, izületvédő tápkieg, meg a vitamin mellé most elkezdtünk neki adni norvég halolajat is. Hátha segít neki az időnkénti demenciáján, plusz tán a mozgásán is javít, mert gyulladáscsökkentő is. Csórikám nagyon szarul mozog már, de hát augusztusban lesz 20 éves.
-
válasz
OPiiPO #29107 üzenetére
Szomszéd megtalálta a mi macskát az udvaron, valószínűleg 73 éves feledékeny memória hiányos nevelő apukám tegnap éjszakán bezárta az erkély ajtót és nem ellenőrizte hogy van-e bent a macska az erkélyen, azóta be volt zárva szegény és menekült el és eshetett el 3. emeletről. MÁV telephely melletti menhelyre vitt a szomszéd, de olyan rossz állapotban volt és el kellett küldeni a budapesti perem vidéki állat kórházba, meghívott látogatni és sikerült beazonosítani a Berci macskát, de kezelésre és gyógyulási szakaszon van, addig nem lehet visszahozni. Az a lényeg hogy életben van.
-
Szevam
senior tag
válasz
OPiiPO #29048 üzenetére
Ismerős mesélte hogy etetett macskákat. Ő is B gazda sokszor. Az etetést fel kellett függessze fel évre. Az egyik macskát egyik nap még látta a másik nap a háza előtt a terasz mellett gubózott be mint aki elaludt. Ébreszteni próbálta de nagyon merev volt a teste. Nem ébredt fel. Vajon nem kellett volna felfüggeszti az etetést?
Miért aludhatott el ott?
-
balojazz
aktív tag
válasz
OPiiPO #29001 üzenetére
Nem tudom, most értem haza, az asszony meg már alszik. Mondtam neki, hogy figyelje, de nem tudom, megtette-e. Annyit mondott, hogy jól van, élénk. Most adtam vacsit nekik, van étvágya. Bizakodom. Mondjuk pont ő volt, aki januárban túlélt egy fagyálló-mérgezést 2 nap kórházzal, infúziókkal, gyógyszerekkel. Mit mondjak, a jelleme nem változott semmit. De már csak kb 7 élete van. Illetve 6, mert újszülöttként mentették tesójával együtt a halott mama mellől.
-
Freddy76
addikt
válasz
OPiiPO #27255 üzenetére
Lásd Borisz, a gazdiszédelgő történetét.
-
válasz
OPiiPO #27021 üzenetére
Ha egyszer az úr úgy eszik mint egy Malac
És erre hallgat.
Füles is azért kapta azt a nevet, mert a full fekete farkincája miatt olyan, mint a Micimackóból a füles szamár akinek szöggel van rögzítve a farka
Mi igyekeztünk rájuk jellemző nevet adni. Malac eredetileg Süti volt, de arra nem hallgatott. (Kiskorában süti illata volt, na az hamar elmúlt
). Pöpi meg kis cuki pöpp (kistermetű) lány cica volt.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
OPiiPO #26670 üzenetére
Hála Istennek nálam megelégszik ilyenkor azzal, ha a közelemben van. Bejön az első pufogtatásra, és körbehízeleg. Most franciasalátát csináltam, és közben vagy 500 nyolcast leírt a lábamnál körözve, mert így hízeleg, és próbált hívni a szobámba (neki van egy üres, de az pont az utcafrontra néz és hangosan bejön a tűzijátékék zaj), de hát a majonézt nem hagyhattam félbe.
Aztán megvacsoráztunk, és beültem tévét nézni. Mellém feküdt a szőnyegre, kicsit dorombolt is, és kivételesen a szobámban aludhatott a szőnyegen (minden szilveszterkor ez van).
Reggel hagyott aludni, de mikor megmozdultam, már ment is az ajtóhoz. Nagyon kedves kis dög, örülök, hogy nem egy szívbajos fajta.
Csak mellékszál: nyáron a mennydörgésnél is a társaságomat keresi, és mindig hív a szobámba - mármár azt hiszem, engem félt. De mióta a téli bunda van rajta, már nem fér be az ágy alatt a motoros cuccaim közé (ágyneműtartóban tartom a motorosruhámat és a kisasszony azon szokott horkolni), így megelégszik a szőnyeg biztonságos szegletével. -
cog777
senior tag
-
Freddy76
addikt
válasz
OPiiPO #25613 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél: a mienk imádja. Ha levesszük a hámot már beáll mereven, és hagyja, hogy feltegyük rá, utána meg van kergülve. Annyiban különbözik a kutyától, hogy a macsek nem arra megy, amerre te akarod, hanem arra, amerre ő akar. Mondjuk macskatartóként ez nem lep meg, gondolom...
-
válasz
OPiiPO #25544 üzenetére
Figyelj nem megtéríteni akarlak, csak segíteni, hogy a cicád/cicáid jól érezzék magukat és a legjobbat kapják tőled.
Ha nem érdekel a téma, elengedhetjük, csak egy ajánlás volt, hogy érdemes utánanézni, mit kapnak enni. Nem arról van szó, hogy már 1 tasak is méreg, hanem hogy ha hosszú távon csak ezt, vagy döntően ezt eszik, az nem fog nekik jót tenni egészségileg. Ahogy az embernek sem jó, ha folyton előre elkészített vagy gyorskaját eszik. -
Orlin
addikt
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
OPiiPO #24695 üzenetére
Nálam az van. Nem, nem tudnak kimenni szerencsére. Igaz 350m a kerítés, és nem írom le mennyi pénzbe és időbe került, de végre nyugodt vagyok így. A lényege, hogy a 2 m magas drótháló felső fél méteres része 'lobogóra' van hagyva, ha mégis feljutna bárki jószág, akkor hanyatt esik. Valamint van összesen ~ 2km villanypásztor zsinór, bent+kint 3-3 sorban (alacsonyan kettő és kb. 1.5m magasan). Nyilván kipróbálta az összes és megjegyezte, hol a határ?! Sakálok is megnézték mi ez, fél óráig siralmasan vonyított, azóta nem járnak erre. Előtte a kedvenc Cicámat fogta meg majdnem az egyik, a fél tyúkólat (közel ötvenet) rendeztek le. Körben erdő, párszáz méterre kedves szomszéd, aki meglőtte az egyik Cicámat, aki később meg is halt. Sajnos a kedvenc is, tavaly, már hiba volt védett helyen. Szóval én így tartom Őket és jól vagyunk, köszönjük.
Itt még a próba. Sajnos azóta Cicó sem él már. De nem tudott kimenni Ő sem. Megszokta, hogy ~ 6ezer m2 lett a territórium "csak. 😸
Na, látom meglett közben másnak is. De van kettő olyan is, akik nem jönnek ki a többiekkel. Nekik pedig van ez:
-
Astroboy
őstag
válasz
OPiiPO #24321 üzenetére
Miénk jó, ha egy nap összesen 2 órát ébren van, de ezt most betudjuk a "télnek".
Nyáron ha meleg van ez a pár óra ébrenlét is éjszakára esik, egész nap úgy döglik a hűvös lakásban mint egy nyugdíjas, majd este indul csatangolni és reggel jön haza.
Uóbbi esetben sokkal kedvesebb és kiegyensúlyozottabb, mondhatni az a "normál" üzem és nem ez a 24/22-es ágyban kempelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Bluering Libra irodai forgószék
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest