- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
Tsebacsi #29659 üzenetére
Csak úgy, itt hagyom:
Kb augusztusban lesz 20 éves, kicsit már süket, kicsit már sánta, de imádjuk. Régebben simán kint hagytuk nap közbenre, jó időben, mindig elbújik, sosem volt egy balhés/verekedős macsek. Sajna 2 éve eléggé látszik rajta, h öregszik, ezért nagy bánatára mikor nem vagyunk otthon, akkor csak bent van. Pedig imád kint lenni. ma is asszony bevitte a kecóba, de kiment a nyitott erkély ajtón.
Amikor csak lehet nyers kaját kap, minőségi húsból, belsőségeket, de max felesben van táp is. Elég válogatós. De plö a 24 órát főtt, bio marha húsból készült kollagén levesünket imádja.
Szóval, ez a kinti-benti ez nagyban környék, és macska függő. -
kenand
veterán
válasz
Tsebacsi #29054 üzenetére
Felvette a kamera, fehér cica út szélén, zsákutca, 1.5 nyomtávos, max 30-cal lehetne menni.... sietett, legalább 50-nel, nem lassított, átment rajta, vissza se nézett...
Nem utcabeli volt... persze van utcabeli is akinek kis gyerkei vannak, az utcán görkoriznak, de előttünk 50-nel megy mindíg, aztán 50m múlva padlófék hogy be tudjon kanyarodniMindig óvatosan megyek, ha cicát látok az út szélén lelassítok
-
kenand
veterán
-
Astroboy
őstag
-
Szevam
senior tag
válasz
Tsebacsi #28732 üzenetére
Múltkor a sötétben 2 nyest veszett össze kb 1 méterre tőlem. Először csak a szökkenéseket hallgattam, azt hittem gyerekek mászkálnak. Ahogy oda szóltam és léptem feléjük felvisítottak, össze kaptak, ki szaladtak a kapu alatt, az egyik jobbra a másik balra ment. Jól táplálták voltak.
Mivel a cicáim kb mind eltűntek (8 db), én azon a véleményen vagyok, hogy ezek zabálhatták a macskakaját amit kiraktam.
-
válasz
Tsebacsi #28708 üzenetére
Ezt macska válogatja, a miénk imádja
. Amint előveszem az alufóliás gurigát már jön és néz a "kábszis" szemével, mert tudja, hogy leeshet neki egy alufóliás labda, amit imád.
Más: Leesett az első hó, a kutya persze már azonnal szaladt ki reggel a havat túrni. Kivittem Mónit is, elvégre kb 2x5 percet látott életébe havat, ugye ő csak benti. Leraktam az ölemből, de fel se fogta miért hoztam ki, még az se érdekelte, amikor elkezdtem hóval beteríteni őt. Hóesésbe kellett volna kivinnem, hátha az érdekli, de majd legközelebb....
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Tsebacsi #28537 üzenetére
1 hónap 1 tabletta. Biztos hosszú távon nem a legjobb megoldás bár ezt se tudjuk csak gondoljuk , ezért is állunk le vele télen .
Viszont ezzel tényleg nincs benne rajta semmi. Az ilyen olyan cseppek nem 100% és a kinti macskának a nyakörv se túl nyerő mivel felakadhat vagy letépi. -
Astroboy
őstag
válasz
Tsebacsi #28532 üzenetére
Mert az finom lágy víz, a miénk is rohan a kertbe eső után virágalátétből lefetyelni, hiába várja bent a friss, ha az kemény + klóros.
Émmá' feladtam, sose fogom megérteni ezeket...
Egy biztos: ha lesz valaha ember a Földön, aki megfejti a nőket, rögtön rá kell küldeni a macskákra. -
csp01
tag
válasz
Tsebacsi #28377 üzenetére
Idehozta, hogy biztos az enyém. Mondtam, hogy minden cica ivartalanított. Azt mondta a ház mellett találták. Ez egy nyaraló, most jöttek idén utoljára, azt mondták ők nem foglalkoznak vele, itt hagyják. Nem tudom mit csináljak. Szerintem az anyját hívja, de ott hagyni ebben a hirtelen lehülésben nem merem.
-
adam0913
tag
válasz
Tsebacsi #28307 üzenetére
A Premier tápról nagyon negatívak a vélemények
[Premier reviews]
A Sheba elsősorban nedves tápokat gyárt ahogyan néztem, szárazat vadásznék, a Purizon meg jó drága -
válasz
Tsebacsi #28289 üzenetére
Neki már az élelem és a szállás megvan. Az utóbbi pár napban sokat javult az állapota. Már nagyon gyors és önfeledten játszik. Ha hívjuk jön, kap mindig valamit.
Még pár nap és simogatni is lehet szerintem, arra a súlya is "duplázódik". Aztán majd utána a banda befogadja, remélem. -
-
csp01
tag
válasz
Tsebacsi #28048 üzenetére
Köszönöm. Ezt rögtön akkor írtam, mikor hazaértünk, így még nem telt annyi idő, hogy láttam volna változást. Inni, iszik, bár azt se sokat. Továbbra is sétálgat, odajön hozzám, de látszik, hogy fáj neki, a nyávogása is keserves. Nem ismerem a kötülményeket, de talán mintha láttam volna kiírva ultragangot.
Nem tudom, hogy merjek-e valami folyékony ételt beleerőltetni fecskendővel -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Tsebacsi #28000 üzenetére
Sajnos FELV is + , így az immunrendszer gatya. Nem merek több fogat húzatni, ami talán egy időre megoldaná a problémát, de tizenévesen már veszélyes az altatás is, ilyen egészséggel pláne.
Az egyik legjobb cikk a lepketapló kivonatról.
Köszi Dömper nevében is! 😽 -
3L1T3
addikt
válasz
Tsebacsi #27700 üzenetére
Szomszedban kutyak vannak, tudja nem is megy oda. Most a kis macska erkezesevel volt hogy 2 meterre a nagy dándoghoz àtsuhant csak, hogy ne itthon kelljen lennie.
Rickkel a kapcsolatom olyan mintha kutya lenne. Szolok nemi este, hogy menjen a cica hazba, es szo nelkül megy. Barmikor hivom ha 4-5 hazzal arrebb van is jon, ha ehes ha nem.
Nem akartam ezt koczkaztatni.
-
Soderes
senior tag
válasz
Tsebacsi #27655 üzenetére
Nem tudom mi lesz. Igazából úgy láttam más baja nincs. Fújt a kandúrra, három lábon le akart falcolni. De biztos nem itthon történt, mert sehol semmi vérnyom. Annyi ereje szerintem még volt, hogy hazajöjjöj. Az utánfutóig jutott. De nagyon csúnya a sérülés. Nagyon valószínű szerintem, hogy amputálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest