- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
arra viszont érdemes vigyázni, hogy a paypalos fizetést nekem úgy engedte, hogy előtte rá kellett klikkelni a g2a shield-re, úgyhogy automatikusan sikerült előfizetnem rá
a lényeg hogy a paypal accból fizetés után törölni kell az előfizetést
azt mondjuk nem értem ennek az oldalnak mi köze van a g2a-hoz -
pigster
senior tag
and each month you receive a bundle of games, curated by them, with games that haven’t appeared in any previous bundles.
Forrás: http://gfbrobot.com/2015/10/05/humble-monthly-launches-humble-monthly-subscription/
Ha kiemelt részre rákeresel, elég sok helyen megírták. Akár itt is még:
http://www.rockpapershotgun.com/2015/10/02/humble-monthly/A humblebundle oldalán most nem találom sehol, de ott volt, a legkönnyebb dolog egy weboldalról törölni a tartalmat. Gondolom, az idézett oldalak sem ujukból szopták ki.
Azért mert te nem tudsz olvasni vagy a memóriád kívánni valót hagy maga után, nem kell másokat oltogatni.Szerencsére téged ez a téma amúgy sem érint, mert $1 fölött kell érte fizetni és Happy Hour sincs rá.
-
NyMRooD
őstag
Pontosan, vissza hozhatja az árának egy részét ha valami már megvan, ha meg nincs meg egyik sem akkor már a második elég tűrhetően sikerült (nekem mivel volt meg belőle, nem lett jobb mint az első). A bónusszal, csak az a gáz, hogy nem veszik figyelembe, hogy így az állandó előfizetőkkel tolnak ki (ok, hogy már megvan nekik a bónusz játék, de akkor is).
szerk: Az a mondat, hogy még nem voltak bundle-ben elvileg inkább úgy fordítható, hogy lesznek benne olyanok amelyek még nem voltak bundle-ben.
-
kigyi_23
addikt
Arról volt szó, hogy olyan játékok lesznek benne amik nem voltam bundle-ben na eddig mindkét esetben már bundle-ben szereplő játék is volt a csomagban..... Elmennek ezek a fenébe én leiratkoztam és gondolkodok egy refund-on is, mert igazából egyik sem érdekel a csomagból.
-
lm83
őstag
Nem arról van most szó, hogy pénzt buktunk-e.
Hanem, hogy ilyen új dologtól(mondjuk itt az ár is szerepet játszik) kicsit többet vártunk.
Ahogy írtam már ez nem több egy sima bundlinál és ezért vagyunk csalódottak.
Tudod milyen érzés az amikor Karácsonykor bontod ki a csomagot és az nem az van benne amire annyira vártál...
Nem idei AAA játékokra számítottunk (na azért kicsit titkon valamire), de azért egy Saints Row 4-nél többre...(Amit ha akart venni valaki már rég megtehette olcsón, plusz most is milyen olcsón árulják itt. De legalább ne egy alap játék lenne, főleg amihez ennyi plusz dolog van)
-
-
Vesa
veterán
Erről lemaradtam, tehát a Desura is halott?
Érdekes lehet, hogy a userekkel és a vásárolt játékokkal mi lett? Csak mert a Steam esetén is ott lebeg a lehetőség, hogy csődbe megy, aztán mi lesz a userek játékaival...Régi téme, meg OFF is itt, csak a Desuraról eszembe jutott. -
Piftuka
veterán
Köszi a tippet!
Jelentheti a DRM-et?
Amennyiben igen, az mennyiben jelent problémát a gyakorlatban? Tényleg igaz, hogy a DRM-es játékok még jogtisztán is csak háromszor telepíthetőek, azt követően letiltja őket a védelem? (Az egyik Steam-es játék értékelésénél írták a felhasználók; ott olvastam először róla.)
Mert ez elég gáz szerintem, még akkor is, ha ugyan nem szokásom "eltávolítgatni, majd mindig újratelepíteni" a szoftvereket.
-
bul07
nagyúr
Every Monday Bundle gondolsz?
Ha igen nézd meg a kártya árakat, két játéknál még most is 0,2€ felett érnek a sima kártyák, és van még négy kártyás játék mellette, szintem most még 1.5€ simán ki lehet szedni
bár nem tudom meddig mert ugye ez a 2órás kártya idő megzavarja ilyenkor a piacot szerintem holnap fog beesni a kártya árak , tehát annál a két játéknál holnap már olyan 0,1€ lehet majd kivenni kártyánként
-
Csapoati
nagyúr
Na, tessék, itt az új hétfői IG bundle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest