- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Annak ellenére, hogy még az 1-2-vel sem sikerült eddig játszanom (tudom, szégyen), ennyiért lehet meg is venném a 3-ikat, ha nem lenne ott a rengeteg, 6 év alatt először jobban, majd egyre kevésbé bundlit vásárolgató magatartás eredménye.
Az a helyzet, hogy ha a fenti dolgok nem állnának, lehet most meg is venném a Humble Monthlyt, mert határozottan tetszik, hogy a Battletech kiegészült DLC-kkel, és jónak tűnik a Sonic cím is.
-
bepken
veterán
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN - €7,49 (April 18, 2018)
Humble Wallet-ból vettem, szóval így megérte. egyéb helyekről is beszerezhető volt valóban, sokkal kedvezőbb áron. így ez nem túl nagy ajánlat (eddig).... viszont ilyenkor általában a töltelék címek elég korrektek szoktak lenni. mármint amikor a húzó cím kevésbé vonzó, akkor volt már, hogy odatették magukat a többi játékkal.
-
S1M0N
senior tag
Ilyet még egyik monthlyra sem mondtam (tavaly fizettem be egy évre), de ez tényleg nagyon gyenge...
A Hitman, HK és a 7Days számomra tetszetősek voltak (utóbbit ismerősnek adtam), de a többi már vagy megvan (a legtöbb ilyen), vagy nem is érdekel.A decemberiből a MGS V Phantom Pain + Ground Zerot leárazáson megvettem már, a Cities Skylines alapjáték pedig szintén megvan...
-
Golden9
veterán
Azt honnan lehet tudni, hogy melyik kódokat vonták vissza?
A Big Bang Story-ról, és a Meadow-ról pont lemaradtam, ahogy a Murderous Pursuits-ról is, de a többi érdekelne. Kínos lenne, hogyha elcserélném valamelyiket, és lebunkóznának amiért rossz kódot adtam.
A Murderous Pursuits ma még ingyen beszerezhető a Steamen. -
ZsZso
Közösségépítő
Hmm, mégis él. Este jött a mail róla. Itt a mail ide vágó része:
"When you purchase three months of Humble Monthly you'll get Kingdom Come: Deliverance for free.*
Kingdom Come: Deliverance will be granted via email on Tuesday, October 23. Offer expires October 22, 2018 at 11:59pm PT.
*Only customers who recieved this email directly are eligible. Purchase a three month Humble Monthly subscription to get Kingdom Come: Deliverance for free. Offer ends October 22 at 11:59pm PT. Current multi-month subscribers are not eligible."
Megjegyzés #1: Sajnálom, mert így tuti nem lesz Monthly -ba a KC: D.
Megjegyzés #2: Mennyire gáz már, hogy a received szót elgépelték? -
törölt tag
-
Golden9
veterán
Persze.
Itt a következő adag.
Glass Masquerade, Slay.one, Murderous PursuitsEzt most begyűjtöm mind a 84 fiókomba.
-
törölt tag
A Torment: Tides of Numenerát savazzák úton-útfélen, de nekem nagyon tetszett. A játék 90%-ban inkább olvasás mondjuk, szóval ha valakinek ez nem jön be, akkor megértem, de a történet szerintem bitang jó volt. Sokan írják, hogy "rövid", hát... Nekem 46 óra van benne, tény, hogy mindent elolvastam, megnéztem, amit lehetett, a végén még egy kicsi achievement hunting is volt (valami 75% lett meg, a maradékhoz új végigjátszás kellett volna), így bőven elégnek éreztem.
Az Oxenfree-t meg lényegében mindenki dicséri, és tény, hogy nem rossz játék, de nálam csak a "végigvittem ezt is" kategóriába került inkább. 1$-ért más cuccokkal persze simán megéri.
A bundle-lel amúgy ugyanez a problémám, a Humble Classics Return Bundle-ből már megvan a Wasteland és a Numenera, a Last Day of June (kösz a tippet, ezt akkor előreveszem a listámon), és az Aer Monthly-ból, az Oxenfree meg talán a Freedom Bundle-ből.
-
SenorGrande
senior tag
Én szép lassan előttem a coinokat bundle-kre, erre az utolsót. Ha bezár az oldal, akkor is mennének a levesbe. Márpedig az elmúlt közel 2 évben nem igazán tudtak semmit durrantani.
Annyira jó lenne már, ha a Steam Store oldalakon két dátum lenne. Egy a játék megjelenése, egy pedig a Store-ba való felkerülés...
-
phenomHUN
senior tag
Nekem '14-ben lockolták a fő-accountom, akkoriban még nagyon ment a trédelés (cross-region korszak, oroszoktól vettem tf2 / dota kulcsért a játékokat, majd azt steamtrades-en eladtam/cseréltem, abból ismét kulcsokat vettem, and so on, végén valódi pénzt tudtam kivenni). Indoklást nem írtak, mindössze annyit, hogy 'suspected behaviour: laundring'. Fenyegettek, hogyha folytatódik a tevékenység, akkor átadhatják az illetékes (US) szerveknek is. A rajta levő játékok működnek, mind online mind offline rész, viszont market, store és játék aktiváció tiltva teljesen. Trade ban nincs feltüntetve, de természetesen az sem elérhető.
Ma már ilyen veszély nem fenyeget, sikerült szétbarmolniuk a trade rendszert teljesen.
-
Csapoati
nagyúr
A kis DLC-k kb semmit sem érnek a Tropico 5-höz (1 scenario és 1 épület per darab), így szerintem ez a csomag szinte komplettnek mondható. Ami 5 dollár körül nálam kimeríti a best buy-t - már ha eddig nem szerezte be valaki máshonnan, akár a többi bundliból. Az IGN-t én még nem tenném ide, de majd kiderül mi lesz. IG-nél meg annyi a hulladék bundle, hogy nem igaz. Sajnos annyi használhatatlan szar kerül fel a Steamre, hogy bőven jut ezekből a bundlikba, a hozzáadott értékük a játékiparhoz pedig kereken 0.
-
ZsZso
Közösségépítő
Spanyol fórum szerint a Nex Machina és a Human Fall Flat lesz még a BTA -ban.
-
Out
addikt
-
ZsZso
Közösségépítő
ÁÁÁ, visszaszívtam, amit a Rockstarról mondtam:
"Rockstar Games is donating their share of the proceeds from this bundle to Rainforest Alliance. Please visit rainforest-alliance.org to learn more about how you can support this charitable organization."
Ez így gáláns!
@eami: bánthatsz vele, de anélkül is tudom, hogy f0stalicska tréder vagyok és kb. semmi érzékem az üzlethez.
(bocs, trágya hangulatom van)
-
-
EmptyParadox
senior tag
Hát ez jó lenne, ha nem lenne meg szinte minden.
CK2, HoI3 nagyon ott vannak. Pillars of Eternity is.
EU3 maga idejében nagyon jó volt. Helyette inkább EU4-et berakhattak volna. Kezdő grand strategy-nek teljesen megfelel.Stellaris nincs meg, de egyelőre nem is érdekel annyira.
-
eami
Topikgazda
ez talán egy jobb lista, de állítólag ez sem biztos hogy teljes.
-
ruti
Közösségépítő
biztosan nem volt korábbi előfizu, mert zsír új fiók.
vagy valamit én csinálok rosszul:
reflinkről nyitom a HB-t, ott belépek az új fiókkal, 1 hónapost kiválasztva: fizetendő: 12$
az előfizu ad -10%ot a store-ból, valamint:
"You've been referred to Humble Monthly. Your referrer will receive a $3 store credit!"az ajánló fiók tehát mégsem 7$-t kap?!?!
valaki kipróbálta már?
-
-
Redneck
nagyúr
Én sem temetném, eddig is volt olyan amit bánok hogy kihagytam, de ez az utolsó lelombozott.
Egy új klasszikus Quake felpörgetett volna, de benéztem és ezt a bugos earl sh*t hősös majomkodást kaptam, mostanában divat. Sajnos a plusz játékok sem vígasztaltak, nem nagyon volt köztük olyan amiért lelkesedjek. Láttam sok embernek tetszik a Shadow Tactics, de ezek a felső nézetes kattingatós címek, nem érdekelnek.
Oké, a Commandos jó volt 20 éve, és biztos ezzel is eljátszottam volna 1-2 órát, de utána dobom és soha többet nem indítom el. Ez van, nem vagyunk egyformák, mindenkit más érdekel.
-
reelc
veterán
Apró érdekesség:
Humble Strategy Bundle:
Plague Inc: Evolved 2017 júniusában
SimplePlanes 2017 júliusában volt Humble Monthlyban.Humble Jumbo 10 Bundle
Wasteland 2: Directors Cut 2016 márciusában
Kingdom: New Lands Royal Edition igaz nem a sima mint most, de 2017 áprilisában
Oddworld: New 'n' Tasty 2016 májusában
Epistory - Typing Chronicles 2016 szeptemberében volt Humble Monthlyban.Humble Day of the Devs 2017
ABZÛ 2017 februárjában
Grim Fandango Remastered 2016 januárjában volt Humble Monthlyban.Remélem nem hagytam ki semmit.
Mondjuk én ezt nem bánom, nem vagyok előfizető.
Majd megálmodom megveszem-e bármelyikből a BTA-t, vagy a fentebbi régiót?Ezzel azt akarom mondani, hogy azoknak tartogat újdonságokat a csomag, akik nem havi előfizetésesek, és ráálltak arra, hogy bundlikból szerezzék be a játékokat.
Természetesen lehetnek még benne korábban/máshol bundlizott játékok, de ezen most nem agyalok, pusztán a monthlyból -> normálba kerülés érdekelt. Kiváncsi vagyok, ez mennyire tendencia, majd utánanézek. Ez végülis hatással lehet hosszabb távon a monthly eladásokra.Szerk: Bocs, nem válasznak szántam, igazából nem is érinti a BTA-s megjegyzésedet.
-
Vesa
veterán
Nem tudom mi értelme volt ennek, mert a többi része maradt a régi. A fejlécet sikerült elszarni, az ömlesztett képekből nem derül ki, melyik játék és melyik könyv.
Ez bizonyára megint valami hülye marketing fogás. Azt gondolják, hogy ha ki van írva konkrétan, hogy "Book bundles", akkor akit az nem érdekel, rá se kattint, így viszont rá fog mert nem tudja, melyik könyv és melyik játék. Az elv pedig gondolom az, hogy látva a csomagot, talán mégis ráfanyalodik a vásárlásra pár olyan látogató is, aki normál esetben rá sem nézett volna. -
eami
Topikgazda
"NOTE: Humble Wallet credit must be redeemed to your Humble Bundle account within 90 days after this bundle has been purchased (once redeemed, it can be spent after 90 days)."
szerintem elég világosan le van írva, de azért fordítom a lényeget
90 napon belül rá kell tenyerelni egy gombra, ami hozzáad $2 a humble walletedhez. $2 ~ €1.68. és a zárójelben a lényeg: miután hozzáadtad, 90 napon túl is el lehet költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest