- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
reelc
veterán
virágkorát éli akart lenni.
-
törölt tag
"Annyit talán megérhet egy csomag, persze kivétel a mostani."
Ez megint a szokásos kinek mi helyzet. Én is pause-oltam, de a Children of Mortát a közelmúlt egyik legjobb indie játékának tartják, Overcooked 2 + DLC-ért sokan alapból fizetnének $8-12-t, The Beast Inside okésnak tűnik... így összesen meg $6-ért. Megint csak azt tudom mondani, hogy a piacos sárga kazettás "Nintendo" játékok kerültek ennyibe 20-25 évvel ezelőtt a vasárnapi piacon, és az esetek felében még csak nem is az a játék volt rajta, ami a képen.
Szóval ezen az akción én is elgondolkodtam most, még a későbbi pause lehetősége nélkül is.
Nálam mindig inkább az a kérdés a "megéri-e" helyett, hogy "kell-e az amúgy is hatalmas backlogba". -
FunPro
őstag
Jah.
Bár ezt most az szívja meg, aki ugy próbálja elpasszolni a cuccot, hogy nem annyiért vette.
Egyébként a vicces az, hogy így 6 dollárért nálam ez a hónap is áttértékelődött. Néztem, mi az amit bottal sem piszkálnék meg és csodák csodájára csak 2-3 olyan címet találtam.
-
törölt tag
A Yakuza 0 az egyik legnagyobb kedvencem, a Kiwami is nagyon jó volt, ez meg állítólag közel a Zero szintjén van (csak új engine, jobb grafika). A Zerót 4-5€-ért vesztegetik, nekem kb. 70 óra volt a végigjátszás, minden percét élveztem.
Ha még nem próbáltad a szériát, maximálisan ajánlom, tényleg olyan, amit meg kell tapasztalni, ha már játszik az ember. -
Beniii06
addikt
Ezt azért nem csinálnám, hogy PP-n is pause, nálam egyszerűen egy Transferwise-os kártya van megadva, amit akkor töltök fel, ha fizetni is akarok vele, így amikor jött az értesítés a TW-től a sikertelen zárolásra, gyorsan felmentem a weboldalra és pause-oltam még egyszer, mert meglepődve láttam, hogy aktív volt az előfizetés. Szerencsére, mivel a pénz nem tudták levonni, a choice sem ment tovább, hogy játékokat lehessen választani, így minden olyan, mintha "normális" lenne vagyis nem unpause-olták volna automatikusan. Ezt azután léptem meg, hogy márciusban már ezt eljátszotta velem a Humble. Ha érdekel hogy működik, írj PM-et.
"Úgy látom, (legalábbis nekem) akkor küld az unpauseről e-mailt, ha én csinálom. Ha ők, akkor nem jön e-mail."
Így van, de a topikban többször is megkapod, hogy "nem olvastad az emailt", nekem az volt a visszakérdés, hogy "Milyen emailt?", erről természetesen nem küldenek semmit sem.
"A Humble húzásait meg nem tartom korrektnek. Nem fogok a supportjával se kínlódni."
Szerintem sem és az a tippem, hogy jelentősen csökkent az előfizetőik száma, ezért van szükség hasonló "piszkos" trükkökre, hogy aki pause-olt arról is tudjanak lehúzni valamit. Ha 10 emberből 1 nem kér visszatérítést, az már haszon + erre rájön, hogy a szabályzatukban ki van pirossal emelve, hogy a visszatérítés nem vonatkozik choice-ra vagy akinek a korábbi csomagja van. Feltűnően a december volt az utolsó legjobb hónap(mintha lejárt volna a beetetési időszak) + árat is emeltek, azóta csak a pause megy nálam és volt 1-2 véletlen "unpause" amit a support szerint én csináltam.
Most is, ha nincs a TW kártya, megint levonták volna.
Szerk.: Én már nem is nézem a sárga profil karikát(muszáj megnézni a my subsciption részt is!), legutoljára májusban láttam működni rendesen, azóta biztos kikapcsolták, hogy több legyen a bevételük. -
Beniii06
addikt
Ugye, hogy hiába pause-olsz hó közepén, a levonás napján, pár órával előtte unpause-ol
De amikor ezt márciusban leírtam, akkor az lett a vége, hogy "nem olvastam az emailt", "ott minden le van írva", "nem azt a hónapot pause-oltam" stb., hát ez a pár órával előtte automatikus unpause-olás ez speciel nincs benne az emailben, egyikben sem.
Majd mindjárt jönnek a hasonló válaszok neked is.
-
-
Crus
őstag
"Amúgy ugye az egész Humble Bundle a charityről is szól, és a továbbadott kulcsok már csak az eladónak jövedelmeznek, az eredeti cél már semmis."
Hát nem, nem csak a charity-ről szól... a charity zászlaja alatt futtatott kőkemény üzleti vállalkozás, amit nem véletlenül szívott fel az IGN.
Egyrészt csak kifizetés után lehet elvinni a Humble-ről a kulcsokat. Az mindegy, hogy ki és hogyan fizeti ki, csak fizesse ki. Hogy onnantól azzal a kulccsal mi lesz, miután már ki van fizetve, az nem kéne, hogy a humble problémája legyen, főleg nem kéne, hogy beleugasson.
Másrészt a bundle csomagok mindig is arról szóltak, hogy adok neked valamennyi jó/korrekt terméket, és feltöltöm azért némi sallanggal is. Ez a mostani csomag is iskolapéldája ennek. Viszont mindenki jól jár vele, mert a húzócímek miatt ezek milliós nagyságrendben mennek el, így nem csak az AAA-ból fogy el ilyenkor rengeteg, hanem a kis indie-ből is!
Aztán a kiadó, meg a fejlesztő ilyenkor a szokásos kereskedelmi modellnek örvendhet:
Mi éri meg jobban? Eladni a játékomból 30€-ért 10.000 db.-ot, vagy 3€-t 1.500.000-t?
Egyértelmű... a drasztikusan olcsóbb ár, egy olyan felületen kitéve, ahol milliók vásárolnak, drasztikusan jó eladásokat és profitot fog eredményezni! (Aminek csak egy része megy el charity-re!)
A Humble örülhet dettó, mert jellemzően senki nem kezdi el ott alul húzogatni a csúszkákat, hogy na akkor mind menjen szépen jótékonyságra, hanem mindenki alapon hagyja, így a Humble is kap belőle szépen, és borítékolom, hogy a kiadótól is kap valamennyit még a végén...
A charity célpontja dettó örül.
A gamer dettó örül... ha lett feleslege, akkor még további emberek fognak örülni, hiszen világosan látszik, hogy kb. azonnal lement a csomagban szereplő játékok ára a kulcsos oldalakon.
Hülye példával élve, te megveszed a Tesco-ban a karton ásványvizet 600 Ft-ért, amiből 5 Ft megy jótékonykodásra, majd eladod a saját kis boltodban annyiért, amennyiért akarod. Ez senkinek nem fáj... sőt.
-
FunPro
őstag
Ennek csak egy alapja lehet, mégpedig hogy árt az üzletnek.
A humble biznisz, a charity biznisz, az egész egy (látszatra a tervekhez képest rosszul teljesítő) biznisz.
Én a bundle split-et továbbra is egy napon említem a warezzal, még talán ártalmasabbnak is tartom. Így üzleti szempontból teljesen logikus minden eszközt bevetni ellene.
-
Onderon
senior tag
ja bocs, akkor elbaltáztam a linket.
Így már jónak kell lennie:
https://hardverapro.hu/apro/bundle-ok_steam_kodjai/hsz_1-200.html -
ZsZso
Közösségépítő
Nagyon. Van benne pár cím, ami érdekelne és eléggé elgondolkoztatott, hogy egy új fiókkal behúzom, mert egy Humble Choice -szal már best buy. ToS -t olvasgattam, de úgy fest, hogy csak azért nem szabad több fiókot létrehozni, hogy több példányt is behúzz játékokból. Volt már valaki ilyen huncut és kihasználta új fiókon az ingyen choice opciót? Meddig él az a kupon? (E havi pont nem tetszik, a következő meg félő hogy még rosszabb lesz.)
-
Frod
addikt
Rendben, akkor így teszek, csak nem akartam semmi szabályszegést
Tainted Grail - eddigi legolcsóbb ár 18,89€ (megjelenés EA: 2020/06/18)
Blood Rage - Digital Edition - eddigi legolcsóbb ár 14,57€ (megjelenés: 2020/05/27)1-1 kulcsom van mindkettőből, ha érdekel jöhet pm.
Köszi! -
-
Ferke[HUN]
tag
Ha nem szüneteltetsz, akkor nem is fogják ajánlgatni a kupont.
Én úgy látom, hogy ha inkább veszed a Choice-okat, mint nem, akkor nincs kupon. Ha veszed a bundlikat, de nincs Choice előfizud, akkor akár 9(?) Euró / hóért is behúznának. Nekem sokáig volt pause, küldött mindenféle ajánlatokat csak legyek havi. Aztán januárban megvettem a Choice-ot, februárban szüneteltetni akartam, akkor kaptam 2 dollár/euró kedvezményt. Megvettem a havit, azóta mindig rápróbálok a pause-ra, de nem adja. -
törölt tag
"Sosem kaptam kupont, igaz pausem sem volt."
Hasonló kérdés merül fel, mint Cryteknél: Ha tudják, hogy mindenképpen megveszed, miért adnának kupont?Hónap második felében szokott jönni. Mindig instant nyomom a pause-t, van hogy már ott felajánlanak $2-t, később meg jön az e-mail a $3 offról.
-
FunPro
őstag
Amúgy a choice önmagában nem lenne hulladék, csak nincs tematikája.
Éves szintre nézve nem is rossz a kínálat, csak havi szintre lebontva ótvar az egész. Ha jó lenne a tematika, akkor itt minden hónapban veszekednénk, hogy márpedig ez ezért vagy azért jó ajánlat, nem pedig kéz a kézben köpködnénk a bundlit. -
-
Crytek
nagyúr
Feb Five Pack 4 ..stb vajon 1 db kulcs az egész?
War Tech Fighters érdekelne csak a többi ami érdekel megvan már
reelc: Anomalyk ezer éve filléresek kb annak nincs meg mind akit nem is érdekelnek...
-
looser
addikt
Baromi jól néz ki! Na, ilyesmire gondoltam :-) A Starcraft felújított megért minden eurocentet, egyszerűen fantasztikus. Egyébként konkrétan a videofelújításra gondoltam Phantasmagoria esetén, de itt a C&C-nél is szépen látszik az eredmény. Magam tavaly csodálkoztam rá, amikor egy cikkben belinkelték a Last Christmas című számot 4K-ra átalakítva. Az egy elég nagy megdöbbenés volt. Ha már most ilyen jól értelmez egy képkockát a szoftver és megfelelően tölti ki a sokszorosa teret, akkor ez tényleg elképesztő technológia.
-
looser
addikt
Milyen irigykedve olvastam 20+ éve a CoV-ban (akkor már talán Computer Világ volt, nem Commodore...ööö vagy már PC Ultra és akkor nincs 20 éve?....mindegy) hogy milyen szuper játékuk van azoknak, akiknek szuper pécéjük van. Nekem be kellett érni a 386-oson a Larry meg Police Quest játékokkal, de a Phantasmagoria...interaktív mozi! Nem tudom, ez felújított változat-e, de király lenne ezekkel a mai technológiákkal nagyfelbontásúvá varázsolni.
-
Beniii06
addikt
"Sierra" bundle és nincs benne nolf? Elég szégyen, pedig az 1 és a 2 is műremek volt, mint sztorira, mint játékmenetre és még poénok is voltak benne. A Contract Jack az már másik történet, az csak "egyszer játszós" volt, de azt is többre nézem, mint a mostani CoD-okat pl.
Vita indul: 3...2...1
-
FunPro
őstag
Miután mostanában elég ritkán van sima bundle és valahogy azok sem keltik fel az érdeklődésemet, így ez egy jó kérdés. A legutóbbi capcom bundliban tudom hogy voltak régi címek.
Viszont! Amit én megfigyeltem mostanában, az nem a régi címek újrabundlizása, hanem inkább a lepaktálás.
Nemrég futott a 2k bundle, ha jól emlékszem store-ban is 2k sale volt (wingamestore-on biztos), és bumm: meg is jött az XCOM 2. Amire őszintén bevallva nem számítottam a rebundlifaktor miatt, de jobban belegondolva logikus, hiszen most jött ki a legújabb XCOM játék, amit promózni kell. És miután azt is leírtuk, hogy a complete edition belőle annyi, mint a dlc magában, így a 2K minden téren jól jár ezzel a játékkal.
Jött ugye egy square enix sale/bundli is, gyanús módon ott fityeg a legutóbbi HITMAN, de ha az összeesküvés elméletek hívei vagyunk, akkor az első tomb raider sem volt véletlen.
THQ sale most így nem rémlik, de ha az is volt mostanában valahol, már a THIS IS THE POLICE 2 is magyarázható.
2-3 choice alatt letolták majdnem a teljes ZACHTRONICS pakkot.
Fut most a store-ban egy GAMES WORKSHOP WARHAMMER WEEK cucc. Csak nekem cseng ismerősen a warhammer név a mostani choice-ból?
Meg ugye az xcom példájában említett tendencia (ami régen is ment) továbbra is állja a helyét. Megjelenik a planet zoo? Puff a planet coster becsapódik a choice-ba. Új DLC a Frostpunk-hoz? Hmm. Mondjam tovább?
Szóval ja. Ha rendesen át tudnák látni a piacot, gond nélkül meg lehet tippelni, mi is lesz a következő choice tartalma, hiszen nincs másra használva, csak a nagy kiadók megszabadulnak benne a szemetüktől, vagy promózzák az új tartalmaikat.
(Már ami a húzócímeket illeti!) -
reelc
veterán
Közben eszembe jutott, hogy a mi volt korábban bundlizva témában már írtam régebben.
Végül ennél jobban nem mélyedtem el a dologban, pont azért mert nem voltam Monthlys, így nekem mindegy volt, a sima bundliban volt-e belőlük?
Gyanítom a tendencia folytatódott.Abból a pár példából látszott, hogy 4-22 hónap között elég változatos volt, mikor rebundlizták. Ugye egyik sem 3 év volt.
-
FunPro
őstag
Itt most konkrétan nem az a probléma, hogy bundlizva volt 3 éve és nem éri meg vagy mindenkinek meg kell lennie.
A probléma itt az, hogy ugyanígy havibundliban volt ugyanígy húzócím. Most rá lehet fogni, hogy ebben a choice dologban nincs húzócím, de mind tudjuk hogy van. Mellesleg a "veterán" előfizetők ezt vehetik úgy is, hogy innentől nincs értelme előfizetni a choice-ra, hiszen elképzelhető, hogy mostantól ugyanazok a cuccok fognak ismétlődni.
Amúgy vicces, hogy pont az xcom-nál jön elő ez a téma, ahol szintén úgy érzem, hogy a legjobban azokkal csesztek ki anno, akik fanatikusként megvették a játékot.
"Megvetted a játékot season passal? Tessék, itt egy DLC ami annyiba kerül mint az alapjáték, de legalább nincs benne a pass-ban. U.I.: Aki nem volt annyira hülye, hogy az elejétől kezdve támogat minket, annak itt a teljes verzió a játék árának negyedéért."Mellesleg ez az alapjátékkal játszottak x évig:
Szerintem volt aki anno az arkham knight-al is játszott egy évig amíg ki nem pecselték, de ettől a játék még rossz volt patch nélkül. De akár hozhatnám példának a no man sky-t is, ahol dlc nélkül egy kalap izét sem ért a játék... -
Crytek
nagyúr
Mert azok is :)
Már a top über game-ek is egyre jobban elmaradoznak.
Mondjuk addig nincs gond számomra (ha az üzletemberi szememmel nézem) amíg a sok szart elviszi más, mert őket meg érdeklik.Sniper Ghost Warrior 3 SP Editiont betolhatná végre a City egy choiceba most már ugyis a Contrastal hakniznak
Vagy a sajnos senkit nem érdeklő Daymare 1998-at is várom már az nagyon nem fogy steamspy szerint
-
TheNewDawn
addikt
Nyilván akinek semmelyik játék nem volt meg eddig a 3 húzócím közül és a 3 ból minimum kettőt fog játszani és élvezi, annak ez egy jó bundle.
Ahogy az xcom 2 is nyilván élvezetes annak, aki még nem játszott a teljes verzióval, és nem játszhatatlan anélkül.
(Aki viszont igen az no way hogy valaha is 1 percet játszana wotc nélkül)
Csak akiket leírtam az kb 100 ból 5 ember, a maradék 95 nek ez bizony egy rossz havi bundle lesz, tetszik nem tetszik. Ha te bennevagy az 5 ben, annak örülök, és tényleg, őszintén. -
TheNewDawn
addikt
Hát egyiknél 5€ ért lehetett vinni a teljes Stalker szériát, Day of Infamyt, 2 kb legjobb régi Star Wars játékot, Override Mech Brawl Cityt, Relegiont, Simcity 4 Deluxeot stb, másiknál meg 4.5 ért Sherlock Holmes the Devil Daughter, Surge, THE KING OF FIGHTERS XIV STEAM EDITION, SNK 40th ANNIVERSARY COLLECTION, meg Atari Vault
-
FunPro
őstag
-
FunPro
őstag
Egyébként az indie játékok most is jók a bundlikban.
Tulajdonképpen a haviban/choice-ban mindig találok minimum 1 olyat, amit nem nagyon ismertem, de eljátszanék vele. Az más kérdés, hogy azért az egyért megintcsak nem veszem meg a bundle-t.Amúgy én az eddig pályafutásom során a dark souls 3-on fogtam a legtöbbet, a 2018-as márciusi bundlival. Akkoriban volt ugye 12$-ba egy dlc-vel, és pont le volt árazva a másik hiányzó dlc is valami 2-3 euróra. Szóval olyan 15-16$-ból megvolt a dark souls 3 complete 2018-ban.
A 2 legrosszab befektetésem pedig a pillars of eternity meg az x-com 2 volt. Meg talán az NBA 2K17. Az nba-nél a játék minőségével vannak gondjaim, a másik kettőnél viszont a dlc-k áraival.
-
FunPro
őstag
Viszont azt se felejtsük el, hogy egy bundle nem split-re készül.
Vajon hányan mondták erre kapásból, hogy nekem ez a pack kell, megveszem!?
A tier 1 a spec ops miatt megéri, nomeg az egy euró sem olyan hatalmas összeg, amin vacilálni kellene.
A tier 2 már érdekesebb, mert az egy olyan vegyesvágott, amiből szerintem egy játéknál nem kell több senkinek. A tier ára jelenleg 11,13 euró. A civi alapáron 5 (most akciósan 1,24 euró), a playgrounds 2 alapára több ugyan, de akciósan jelenleg 7,5. A golf az mondjuk nem rossz ajánlat ennyiért, bár lesz az még olcsóbb, meg amúgy golf. Biztos jó játék, de nem sokan rajonganak a golfért idehaza szerintem. A bioshock 8,8 volt tavaly, ahogy írtad. Szóval, akkor most melyik is éri meg a 11,13-at?
(Emlékeztető, még a golf esetében is csak 0-ban vagy, de az is volt már olcsóbb.)A high tierről pedig már elmondtam a véleményem. Talán a 2 borderlands-re nem tértem ki, de szerintem az xcom-borderlands-borderlandshandsome triót máskor is ki tudod hozni 18,5 euróból.
Amúgy nekem az a jó bundle, amire utána nem kell többet költeni. De kinek mi. Ízlésen nem vitatkozunk.
-
FunPro
őstag
Mostanában elég kötekedős kedvemben vagyok, de nekem is egyet kell értenem bepken-el.
Ez a csomag rossz! Persze, aki most keveredett ide valami istenhátamögötti zsákfaluból, az tud belőle csemegézni. De aki régebb óta követi ezeket az oldalakat (és szerintem is sokan vagyunk ilyenek) azoknak már minden címnek meg kellene lennie ezek közül, 1-2 kivétellel.
Ezek a játékok már agyon voltak bundlizva. Ez a harmadik 2k bundle + még volt firaxis bundle is. Nomeg az évek soráni ingyenosztogatások (amikhez hozzá veheted az x-com-ot is amúgy).
Ami új a csomagban:
- The Golf Club™ 2019 featuring PGA TOUR
- NBA 2K Playgrounds 2
- NBA 2K20
- WWE 2K20Most ebből a négy játékból ha rákeresel bármelyikre, mindegyiket úgy fogják szídni, mint a meszeset.
Persze, "ne hallgass a negatív véleményekre". Na, ezek azok a játékok, ahol kell ezekre hallgatni!
Én a 2K sport játékait a 2017-es évvel kaszáltam el (előtte az összes NBA-t játszottam olyan 2009-től), mert egyszerűen játszhatatlanok, ha nem tömöd a kiadó zsebét további 10 dollárosokkal. Mikrotranzakció mikrotranzakció hátán, a WWE még optimalizálatlan is volt...
Persze, nem akarok én senkit eltántorítani, meg nem mondom hogy nem lehetnek valakinek elmaradásai ebből a bundle-ből. De úgy gondolom, hogy nem laikus szemmel nézve ez egy rossz bundle, és azt gondolnám, hogy ide nem laikusok járnak.
-
bepken
veterán
ajj már néha én is sápitozhatok kicsit, hogy #régenjobbvót
egyébként nyilván mindig találni valami olyat, ami kellene még, hiszen úgy állítják össze a csomagot. de ezt a topikot zömével olyanok olvassák/látogatják szerintem, akik ezeket a konkrét címeket már nagyjából zsákolták 8 accounton az elmúlt két évben, ingyen. (mellesleg ugyancsak Humble jóvoltából
)
-
reelc
veterán
Nem tudom, mennyire vannak egybe kulcsok?
De ha valaki megvenné a felső tiert, és bontaná, normális áron érdekelne a WWE 2K20 és a XCOM: Enemy Unknown Complete Edition.(#14239) chris0000: Ez egy dolog, a másik, hogy a 2 sport játéknak elég vacak értékelései vannak.
Vedd figyelembe, hogy a tier 2 és tier 3 is tartalmaz játék csomagot, nem csak alapjátékokat. -
Beniii06
addikt
-
törölt tag
Én nem mondtam, hogy hülyeség, amit írtál, én azt mondtam, hogy a játékról írnak rengeteg hülyeséget a negatív "kritikákban". Kb. a harmadát, ami sír azért, mert "MOBA", instant nem lehet komolyan venni. A játék szerintem remek példa a "bandwagon effectre". Valahol elkezdődött a fikázás, aztán nem állt meg. Egy-egy negatívumot irreális mértékig felnagyítanak, aztán minden következő értékelő próbál még rálicitálni és végül már nem is a teljes produktumot, hanem egy-egy negatív elemét értékelik már csak. Nagy ritkán találkozok egy-egy ilyen játékkal, ahol nézem az értékelést és nem értem. Lásd még: DMC: Devil May Cry, Mass Effect 3, Quantum Break (főleg Metacritic score)
"Ha nem lett volna annyira rossz, jöttek volna ki DLC-k."
A kettő között nincs ilyen egyenes logikai kapcsolat. Akkor jönnek egy játékhoz DLC-k, ha pénzügyileg sikeres, nem akkor, ha jó. Rengeteg legalja trágya játékhoz jön sok DLC, és rengeteg olyan mestermű is van, amihez egyetlen DLC sem jön (néha még akkor sem, ha pénzügyileg sikeres). Ehhez nem jött, mert nem voltak jók az eladások.
De azt tanácsolom, hogy próbáld ki, aztán döntsd el, hogy valóban egy 4.6/10-es (lol) játék vagy sem. -
törölt tag
"Lemondtak róla, bukásként könyvelték el a 3-ik részt. Minden hozzáértő ezt mondta, én még nem jutottam el a 3-ik részig."
Sok "hozzáértő" mondta azt is, hogy MOBA. Te jó ég mennyien okádták ezt a baromságot szanaszét az interneten...
Nem a kedvenc RTS-em, vannak hibái, de egyáltalán nem rossz, pláne nem annyira, mint amilyennek lefestik. Nekem inkább igényes játék benyomását keltette, de a kompetitív részéről nem tudok nyilatkozni és valójában ott vérzett el. Humble Monthly-ból a kampányért és néhány skirmishért (ráadásul a Quantum Break mellé) bőven megérte.
Ja, és a zenéje kiemelkedő. -
JóGéza
aktív tag
-
FunPro
őstag
Szerintem aki most erre nem fizet elő, annak a bundlizás halott.
Mármint, innentől ez is lesz 15$, ahol választhatsz 3 darab játékot.
Na de milyen játékok is lesznek ezek?
Ha tippelnem kéne, sokszor lesz olyan, hogy lesz benne egy játék, és hozzá dlc-k.Új játékok eddig sem voltak ugyebár, így azt tudom elképzelni, hogy lesz majd valami random játék, aminek a hl ára dlc-vel kb. 20-25$ volt. Most így "jutányosan" lesz 15$.
Egy jó marketinges szakember megoldja, hogy a portéka "eszmei" értéke mindig legyen több mint 15$, de soha ne érje el a 20-at.
Így kialakítva azt a rendszert, hogy 3-nál több játékot biztos tudjál választani, de a legtöbb esetben a 9 már nehezen fog menni, mert 10(+?)-ból 4-5 mindig olyan "meh" lesz.
Vaagy!
Még egy olyan csavart el tudok képzelni, hogy a kulcsok száma limitált lesz, és az előfizetők élveznek priorítást.
Igazából elég sok szemétkedést el tudok még képzelni.
(Amivel az a baj, hogyha én ilyeneket kitalálok, akkor ők vagy 10x rosszab dologgal fognak előrukkolni.) -
Crytek
nagyúr
Magamból kiindulva mindig sírok hogy némelyik csomag bukás mivel engem nem érdekel belőle semmi + 1 éves előfizuból 4 hónapo kénytelen voltam pause-olni ,mert határ szarok a csomagok. De úgy bukni ,hogy pénzt még nem buktam idén ... Szerencsére másoknak kellenek az általam hulladéknak titulált címek így a 12$ visszajön...
Szóval én amondó vagyok aki teheti huzza be most a Cod csomagot alapból ez a 3 game 9$-ért elmegy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest