- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Beniii06 #15404 üzenetére
Elfelejtettem pause-olni ezt a retek bundlit....most írtam support-nak, ajánlom, küldjék vissza a lóvét. Az F1-gyel eléggé feltolták az agyvizem, azt nem redeem-eltem, el is vették, most láttam pár napja, mikor aktiválni akartam. Nagyon kezd nem tetszeni a hozzáállásuk, meg a havijaik is olyanokkal vannak tele, ami a kutyás sem érdekli, így igazából idén még én se nagyon fizettem náluk elő. Lassan megérik bennem, hogy töröljem az egészet a francba, nincs kedvem minden hónapban a pause-okkal vacakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Horgász topik
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest