- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
FunPro #14461 üzenetére
Érdekes így egyben látni amiket írtál.
1-2 dolog nekem is feltűnt.
A Jurrasic World Evolution, Planet Coaster: már várom, hogy bedobják az Elitet, azt hiszem dolgoznak új tartalmon, ami már nem a mostani Season Pass alá esik.Nightdive Studios kiadó: március HC: Turok, április HC: Turok 2, április Blood: Fresh Supply a Fanaticalos bundliban, ill. ebben a bundliban is van Warhammer: Warhammer 40,000: Sanctus Reach. Ja, a Humbléban várom ezek alapján a Sin: Goldot, az is Nightdive kiadás.
A Warhammer salet furcsálltam, de nem azért amiért te, hanem mert a Skulls for the Skull Throne event szokott lenni májusban, és ha jól rémlik akkor kb. minden Warhammer cím akciós. Ezt csak találgatom, de szerintem ezért maradt ki a mostani Total War saleből a Warhammer, mert úgyis akciózva lesz hamarosan. Ja és a mostani Warhammer Saleben a Dawn of Warok sincsenek benne, az is Sega.
Én nem szemét megszabadulásként gondolok rá, hanem ésszerű lépésként. A bundlit vásárlóknak olcsón (most ne menjünk bele, hogy adott játék collectionjai mennyiért vannak. Pl. ha megvetted Choicot akkor neked olcsón - 10 játék $12-ért ne feledjük, és nem Indiegala szint - eladtak egy X-Com 2-őt, az már mindegy tovább adod-e) alapjátékhoz jutnak, így nő a potenciális DLC vásárló bázis.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest