Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt64555
csendes tag
egy kérdés
fel akartam telepiteni a 1026 os gadmei romot
telepítésnél előjött aE:failed to verify whole-file signature
E:signature verification failedhogy lehet ezt kikapcsolni, vagy mi rá a megoldás?????
köszi
-
plityo
tag
Sziasztok!
Ma vettem egyet a madaras tescoban. Azt várom tőle, amit kell, én is azon a véleményen vagyok, hogy 40-ért működjön, nem baj, ha nem hozza az almás sebességet.
Kis kérdés: Létezik, hogy a Gadmei ROM-nál az USB-ről úgy tölt, hogy nem tud róla? Mert felraktam a 10.11-es ROM-ot, és azt mondja, hogy merül az aksi USB kábelre dugva (mármint az akksi állapota azt írja, hogy "lemerül", közben meg szépen növekszik a százalék).
Valamint ezzel a ROM-mal unknown a Serial a beállításoknál, így a netTV-s alkalmazást nem tudom beröffenteni. Ahogy elnézem, ezt a myaudio-s honlapon regelve meg lehet oldani?
Még egy ilyen tiszteletteljes gyors kérdésem, ha válaszol valaki, ezer hála: Mi az optimális hack csomag ahhoz, hogy pengén menjen a cucc? A Gadmei ROM-on kívül mit tegyek rá?
Tudom, hogy minden le van itt írva, de ezersokszáz hozzászólás, ráadásul amit az elején leírt valaki, az biztos, hogy már van frissebben.
Nagyon köszönöm!
-
Fritz Teufel
addikt
A merülés-probléma megoldása: kapcsold ki a mobiladatok funkciót. Jelentős javulást lehet vele elérni.
Beállítások->Adathasználat->Mobiladatok ki/beA alvó állapotban történő lefagyást csak a MyAudós első ROM-mal tapasztaltam. Volt szó arról is, hogy a képernyő furcsán fényes lesz, ha újra aktiváljuk a kijelzőt majd picivel később elmúlik. Nos, a Gadmei ROM-okkal ez még nem fordult elő. A meglátásom az, hogy ÉRDEMES MINDENKINEK CSERÉLÉNI A ROM-OT GADMEI 10.26-RA.
-
zsolt64555
csendes tag
most hogy letölttöttem a 10.26 rom ot látom hogy benne van az aml_autoscript ami a boot-olást kijavítja!
ugyhogy a multkor hülyeséget irtam az init.d vel kapcsolatban,,,,bocsi -
royalka
őstag
Cserélj romot, meg fog indulni
.
Darthsmoke :
Ár/érték arányba nem rossz. Igaz a concord most oda vágott az ips-el, csak hát nem tudjuk milyen lesz. Mert ahogy tapasztaljuk, hiába a jó vas ha nem tudja kihasználni a gép szoftvere.JoHnni:
Remélem 2. -ra már egy működő darabot kapok én is. -
royalka
őstag
válasz
darthsmoke #1362 üzenetére
Igaz, de arra is lehetnek akár még jobb romok is. Ki tudja mit hoz a jövő. Lehet mi is kapunk JB.
Habár én nem várok megváltást tőle.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Zollkid100 #1360 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a 808DCC ROM-ja már nagyjából kiforrott, egy új készüléknek meg csak ezután jönnek elő az idegesítő bugjai.
-
royalka
őstag
Elvileg holnap érkezik már végre.Remélem nem lessz vele semmi vagy 2 évig. A Myaudios rommal került valaki fekete képernyőre? Kicsit elbizonytalanít ez a sok "fekete halál". Én még csak a telómat romolgattam, de eddig mindig minden ment kloppul, lega lább is mindig sukerült meg csinálnom. Tartok a kínai romtól kicsit, nehogy megint szervíz legyen...
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1343 üzenetére
köszi a választ!
ahogy nézegetem a romot,nem látok benne init.d könyvtárt a scripteknek, úgyhogy gondolom nem ez a megoldás a hibára hogy rosszul boot-ol, hanem azt vettem észre hogy más a kernel mérete, és szerintem ebben javították ki a dolgot! -
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1340 üzenetére
egyébként írtad hogy teszteled a 4.1 jelly bean béta verziót, ezek szerint akkor egyszer lesz rá hivatalos 4.1 rom is???????????
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
zsolt64555 #1334 üzenetére
Csak és kizárólag a készülékhez való ROM-ot szabad telepíteni.
A fekete képernyő-problémát a következő módon próbáljátok javítani:
- tápegységre kell csatlakoztatni a készüléket
- Power gomb lenyomás 5 másodpercigEzt érdemes párszor eljátszani. Ha nincs válasz a készüléktől, az az miatt lehet, hogy boot helyett a DebugRom mód indul. A hiba szinte minden esetben a 4.0.3-as verzióról 4.0.4-es rendszerre való frissítéskor történt. Nem írom le a házi javítás módszerét, hogy nehogy valaki nekiálljon otthon szervizelni. Tessék szépen annak rendje és módja szerint érvényesíteni a garanciát!
A DebugRom mode- hiba elkerülése:
Korábban már leírtam, hogy ezen hiba kapcsán írtak egy szkriptet, ami arra hivatott, hogy megelőzze a DebugRom módba való indulást. Ezt a scriptet a 10.26-os ROM tartalmazza.Akit érdekel a téma és a gép belseje: http://bbs.imp3.net/thread-10817175-1-1.html
Még egyszer megismétlem, senkinek nem ajánlom a házi patikát!
-
zsolt64555
csendes tag
Még egy kérdés mi van akkor ha felraksz egy új romot legyen az gyári vagy főzött és a masina nem boot-ol be.
Akkor is van rá garancia??????
"Elvileg lenni kell hiszen a szofteverhez nyúltál nem a hardverhez!!!????"
Egyszer rossz romot töltöttem fel SG3 telómra és nem boot-olt, bekültem szervizbe és szó nélkül megcsinálták a garanciába! -
cekkk
veterán
válasz
waterphone #1324 üzenetére
Én nem tudom már,minden fele
Ez a videó segít benne.
Egyébként helyén kell kezelni a dolgokat, nem kell össze hasonlítani egy 80-150 ezres géppel, barátnőmnek tökéletes. Én pl örülök, hogy kikapcsolja a wifit, a telefonomon ezt nem tudom elérni próbáltam eddig vagy 10-20 romot beállításokat stb szóval ott mindig manuálisan kapcsolom ki estére, utálom amikor levél jön és elkezd csipogni, persze be lehetne állítani, hogy ne ellenőrizze, de a wifi akkor is fogyasztana
-
Imike_80
aktív tag
válasz
zsolt64555 #1319 üzenetére
Zsolti, a lényeg az, hogy volt nemrég pár tucat hozzászólás, amiben a root-ot taglaltuk.
Abban az időszakban sokan megpróbáltuk a 09.23-as gyári MyAudio Romot, egy moddolt, friss build.prop-pal fűszerezve. Ehhez kellett a root és a leírásnak megfelelően tökéletesen ment mindenkinél, aki rájött, hogy melyiket kell mappástól, melyiket ZIP-ként a kártyára másolni. De a lényeg, hogy a leírást követve nem lesz gond és a Root működik! -
bb68
tag
válasz
ripjaw88 #1295 üzenetére
A billentyűzár amikor bekapcsol az egyik magot offline módba kapcsolja, a másik mag frekije dinamikusan csökken akár 96 Mhz-re is.Gyakorlatilag mélyalvásba kerül a proci.Sajnos a reset hozza vissza a gépet.Legalábbis én ezt vettem észre az enyémnél.Nállam is teljesen mindegy melyik rom van fenn,mindegyik ezt produkálja.
-
nemtomki
csendes tag
válasz
ripjaw88 #1295 üzenetére
"Kb fél órája feltettem a gépet tölteni, bill. zárban volt, most akartam használni de nem akart bekapcsolni, nyomkodtam a gombot, hosszan is meg röviden is, volume+-al is, majd az egyikre bekapcsolt.
Valaki tapasztalt már ilyen véletlenszerű leállást aztán meg nehezen visszakapcsolást? Mi okozhatja?"
Nekem is rendszeresen befagy, és csak hosszú gombnyomkodásra kapcsol be újra. Többszöri hosszú (>12sec) gombnyomás kell, hogy kikapcsoljon ebből a fagyott állapotból, majd normál (kb. 1 sec) gombnyomásra bekapcsoljon.
Minden eddig próbált ROM-mal csinálta (MyAudio magyar frissítős ROM, Gadmei 10.11.)
-
derrik
őstag
válasz
Fritz Teufel #1299 üzenetére
Szerinted ez a hdmi funkció bedolgozható más romba is?
Én sajna már eladtam a cuccot a kijelző minősége miatt de ezt a funkciót nagyon szerettem mert így tévére kötve kikapcsolt kijelzővel keveset fogyasztott.és mint egy pc volt használható....... -
ripjaw88
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1299 üzenetére
Oké, ki fogom cserélni a romot ha még egyszer fellép ez a probléma.
Köszi
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1298 üzenetére
Legalább is a Gadmei ROM-mal nem tapasztaltam ezt a fajta problémát. Szerintem egy próbát mindenképpen megér a dolog.
Ráadásul a Gadmei ROM-ja bővíti a HDMI funkciót is. Persze ez csak annak érdekes, aki használja. A MyAudio-féle ROM-ban a HDMI kapcsolatkor a készülék amolyan taouchpad-ként funkcionál tovább. A Gadmei-nél van olyan opció, hogy a kijelző éber marad HDMI kapcsolatkor a tableten, ezáltal valóban képernyő megosztóként üzemel a HDMI.
-
ripjaw88
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1296 üzenetére
A gyári ROM-ot a MyAudio ROM-ra értettem nem a Gadmei-re.
Szóval akkor a Myaudio van most nekem, neked is volt már ilyen vele és a Gadmei-s megoldotta?
-
ripjaw88
csendes tag
Sziasztok!
Kb fél órája feltettem a gépet tölteni, bill. zárban volt, most akartam használni de nem akart bekapcsolni, nyomkodtam a gombot, hosszan is meg röviden is, volume+-al is, majd az egyikre bekapcsolt.
Valaki tapasztalt már ilyen véletlenszerű leállást aztán meg nehezen visszakapcsolást? Mi okozhatja?
(gyári 4.0.4 ROM)
-
sunsun2
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem és kérésem lenne egyben.A fiamnak szeretnék egy ilyen kis masinát venni karácsonyra,ezért kicsit utánaolvasgattam.Többen írjátok,hogy másik Rom-al fog tökéletesen működni!Valaki legyen szíves belinkelni / akár priviben is / akinek az van fent és jól működik.Honnan töltötte le ,és még milyen programra van szükség a jó működéshez?!Elnézést kérek ha butaságokat kértem,kérdeztem de sajnos nem értek ezekhez!:-(
Előre is köszönöm! -
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1286 üzenetére
Na úgy néz ki sikerült rájönnöm erre a Fi-fi turpisságra.
Beállítások-Helyszolgáltatások
Mind a két pipa ki, és megy a wi-fi megszakítás nélkül.
90%, hogy ez okozza a gondot. Most még nézegetem, hogy mind a két pipát ki kell e lőnöm, vagy csak az egyik kavar e be
Érdekes egy történet, mert ennek nem így kellene működnie. Szerencsére nálam nem élet-halál kérdés az állandó kapcsolat, így maradnak a helyszolgáltatások, mert anélkül még egy időjárás progi sem megy, illetve végig tesztelem a meglévő romokkal. -
|AP|
veterán
az utóbbi pár oldalt olvasva kezd meginogni az elhatározásom, hogy ilyet vegyek. Már eldöntöttem magamban, hogy a hardver megfelelő, egy Gadmei Rommal a használat is meggyőző, talán JB is érkezik, úgyhogy a legjobb ár-érték arányú tablet lenne.
Viszont most elbizonytalanodtam... asszem várok még egy kicsit. 65-ért már most is lehet külföldről nexus 7-et hozni, itthon is lesz még olcsóbb.Mondjuk ha kijönne a JB a Myaudiora és megoldaná a felmerült problémákat az mindjárt változtatna a helyzeten
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1281 üzenetére
Szia! Tegnap este azt tettem fel, de csak azt akartam kipróbálni, hogy a szűz rendszer, majd a rendszer alap frissítése (semmi felhasználói telepítés - kivéve Skpye) után a wi-fi működik-e. Működött. Ma feltettem a 10.26-os Gadmei ROM-ot, most arra teszem vissza éppen a holmikat egyesével, tesztelve. Előtte nyomtan egy Titanium Backup mentést az alap rendszerre, ha esetleg beleszaladnék egy wi-fi killer applikációba.
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1278 üzenetére
Dec!
Te most akkor a 09.23-as MyAudio romot tetted fel?
Üdv. -
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1274 üzenetére
Az utoljára kiadott MyAudio ROM alatt a 4.04 et érted?
Én is 10-15 percenként ellenőriztem, minden oké is volt, aztán reggel a szokásos semmi, viszont az akku nem merült egy hangyányit semEgyszer így hagytam és vagy öt napig bírta.
Az érdekes az, hogy bármelyik beállítását választom a wi-fi alvásnak, mindegyiknél ugyan úgy viselkedik. Mintha nem is élne ez a beállítási lehetőség a gépen. Mondjuk én szerencsére tudok vele együtt élni, csak hát tényleg bosszantó egy jelenség. -
Fritz Teufel
addikt
Este feltettem az utoljára kiadott MyAudio ROM-ot. Egyenként frissítettem a Google Play által forszírozott Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a YouTube alkalmazásokat. A TalkBack-re nem maradt idő, kidőltem. Amikor abbahagytam, minden működött szépen. Mint írtam, csak a Wi-fi lett beállítva, valamint a Skype lett telepítve a próbához, még csak a nyelvet sem állítottam át. Minden frissítés között hagytam legalább 10 percet és ellenőriztem Skype-al a Wi-fi kapcsolatot. Folyamatos volt, még a hanghívás sem szakította a kapcsolatot (a video azonnal és már szűz állapotban is).
Reggel, a Skpy-al dobtam egy üzenetet, semmi. Hanghívás, semmi. Jó, akkor bekapcs. Semmi. Hosszú Power gombnyomás után az akkumulátor piktogramja fogad, benne a bal szélén vékony piros csíkkal, jelezvén, hogy kifogyott a szufla. A jó hír, hogy a Wi-fi ment... amíg le nem szívta az akksit, standby állapotban! Összesen nem bírhatta tovább 7 óránál, de valójában ennél is kevesebb lehetett. Ennek tényleg ennyit kell bírnia telepített applikációk nélkül, szűz rendszerrel és standby módban bekapcsolt Wi-fi-vel?
-
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1266 üzenetére
Nálam u.ez a hibajelenség. Próbálgatom a rom cserékkel megoldani a problémát, de mindegyiknél előjön. Semmit nem telepítek, frissítek, szűz a rendszer. Ideig-óráig minden oké, aztán kezdi a hülyeséget. 3G-s TP-link routerrel használom. Netbookot, mobilt nem dobálja le. Egyszerűen én sem értem, mi lehet ez.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1263 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. A gyökér a rendszer struktúra csúcsát jelenti mindig. Vagyis az adattároló mappákon kívüli tartományát.
A géppel kapcsolatban még a végén igazad lesz... Nem adtam fel a dolgot, csak kicsit elkeseredtem.Jelenleg a MyAudio 10.26-os ROM van fent, most tettem fel. A görgetés és az ablakváltás is sima, mintaszerű.
Bekapcsoltam a Wi-fi-t és beállítottam. Beléptem a Google Play-re és letöltöttem a Skype-ot. Ezen kívül még csak a nyelvet sem állítottam át. Semmihez nem nyúltam. A Wi-fi nem szakad meg és a Skype üzenetet előbb jelzi mint az SGSII telefonom! Kipróbáltam a Skype videóhívást, háromszor cseng ki, mielőtt leválna a router-ről.
A Play Store szeretné automatikusan frissíteni a Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a TalkBack és YouTube alkalmazásokat.
Most egyenként fogom őket ebben a sorrendben frissíteni. Minden frissítés után legalább 15 percig ellenőrzöm a kapcsolatot. Előbb-utóbb csak megtalálom a Wi-fi gyilkost!
-
ripjaw88
csendes tag
Megoldódott a problémám a ROM frissítéssel, azt rontottam el hogy mappába raktam a fájlokat és nem csak simán mindet rá az SD-re és ezért nem rögtön a frissítést kezdte meg hanem behozta a Recovery-t aztán én szerencsétlenkedtem el ott a telepítéssel. Most már jól működik és megvan a google play is
Egyébként azt megjegyezném hogy a legtöbb ilyen probléma a géppel kapcsolatban (wifi, wifivel lassulás, stb...) akkor is megszűnik ha csak az eredeti ROM-ot telepítjük újra.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zollkid100 #1261 üzenetére
Sajnos a Wi-fi ezzel a variánssal még csak be sem kapcsolt. Egyébként minden ROM ezt produkálja nálam. Mivel a változók (vagyis a ROM-ok) ugyan azt a jelenséget produkálják, a logika szerint a változatlannak kell hibásnak lennie. Holnap viszem vissza az Edigital-ba. Ez így nem jó!
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1258 üzenetére
Dec!
Próbáltad már gyári rommal is?
Nekem azzal frankón tartja a wifit több óra alvás után is és ha felébresztem se szakad meg. -
ripjaw88
csendes tag
És hol keressek rá meg mi is ez pontosan? Ettől majd nem ír errort??
Azt se tudom mi az a recovery. Sík hülye vagyok az egészhez csak nyomkodom a wipeot meg az installt egymás után... a romok között már vagy 2 órája.
Mostmár csak ez érdekel hogy hogy tudom az eredeti myaudio romot vissza rakni, mert errort ír arra a kurva g11refE8-ota-eng.bestidear.zip-re.
-
ripjaw88
csendes tag
most már konkrétan ott tartok hogy a romot már visza raktam a myaudiora de a g11refE8-ota-eng.bestidear.zip re errort írt így az egyik fele most gadmei a másik meg myaudio. Valaki kérem segítsen mert már a szívroham kerülget meg az agyvérzés....
-
ripjaw88
csendes tag
Köszi, megoldódott a probléma, megcsináltam a wipeolást meg újra telepítettem a romot, így most már tökéletesen gyors wifivel is és nem fagy le, meg bekapcsolásnál már Gadmei-t ír és nem MyAudiot
-
ripjaw88
csendes tag
Sziasztok, most raktam fel az új Gadmei romot (1026) És az "apply update from sd card" vagy valami ilyesmi.. szóval abban a menüben volt egy olyan is hogy valami "wipe", ez mit jelent? Nem nyomtam rá frissítés után csak a rebootra, így most szerintem jó mert Gadmei ICS-t ír a Modellszámnál. Szóval az a kérdésem hogy mi az a Wipe, és hogy baj-e hogy nem nyomtam rá, és még annyi hogy miért maradt úgy a háttér meg minden alkalmazás ahogy hagytam? Még magyar is maradt. Köszi.
Ja és nem szűnt meg hogy ha a wifi be van kapcsolva akkor lassul. Valamit elrontottam?
-
-
|AP|
veterán
Nemrég néztem ki magamnak ezt a tabletet és találtam a topikra. Mint új látogató, természetesen az első hozzászólással kezdtem. Mellette igyekeztem minél több infót begyűjteni. Így már tisztul a kép, de segítségül a szintén újoncoknak, szerintem a következőt lehetne kicsit jobban összeszedni az első hozzászólásban:
-milyen ismert problémák merültek fel eddig (pl. wifi jelerősség probléma, akadozások, lassulások bekapcsolt wifinél, stb) és hogy ezekre hogy és melyik ROM nyújt megoldást, melyik a jelenleg ajánlott leggyorsabb, legstabilabb ROM?
-JB frissítésről milyen aktuális infók vannak (ezt úgyis megkérdezi mindenki aki idetéved)
-esetleg ajánlott kiegészítők (tokok, billenytűzetek, ilyesmi)+van még egy nem rossz magyar nyelvű videó youtube-on a már linkelt mellett: [link]
nekem így nagyjából ennyi lenne az első hozzászóláshoz... hamarosan szerintem itthon is lesz egy ilyen tab
-
-
cekkk
veterán
Ha kicsomagolom a rommot akkor a mappában csak ennyi lesz ugye:
Ez az 1103ban található rom, a kicsomagolt mappát simán felmásolom csak ez van a kártyán, és még mindig
E: Bad booloader arguments "(null)"
E:unknow volume for path [/udisk/factory_update_param.aml ]
E: Cant mount /udisk/factory_update_param.aml
Ezeket írja ki.
A mappában található két zippet feltelepítené, de egyben az egészet nem. -
Smithy87
senior tag
Nekem tegnap boven 50% folott volt. Reggel nem ebredt rovidre. A meloban elesztettem fel es mar 30% korulre merult. Azota ha 10 percnel hoszabb keszenletben van akkor nem ebred fel. Most viszont mar 30% alatt van. Akkor ugy fest rom kerdes lesz. Lehet megkapja delutan az ujabb gadmei romot. A baj csak az, hogy mar egesz jol belaktam.
De ez igy nem fasza meg elotte lehet kap egy rootot es egy build.prop frissitest hatha megmarad a cuccos es meg is javul.
-
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #1221 üzenetére
Szia!
Nekem is csinálta már ezt 2-3x és nekem is myaudio-s rom van rajta....
Nekem akkor van gond, ha az akku töltöttsége 50% alatt van úgy vettem észre. Addig szépen visszajön alvóból, de 50% alatt hosszabb állás után már nem mindig éled sajnos...
De természetesen nem lemerült! -
Smithy87
senior tag
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a régebbi gadmei rommal hosszabb készenlétből egyszerűen lekapcsol a gép. Most még ennek oka lehet, hogy energiatakarékos módban van holnap visszaállítom az izmosabb-ba és megtesztelem.
-
cekkk
veterán
Úgy csináltam ahogy oda le volt írva. Most barátnőm használja, majd ha nem akkor próbálkozom tovább, egyébként meg a rootnál ez írja ki amit itt leírtam: [link]
Kipróbáltam a romnál is ugyan ezt írja ki.
-
Permet Elek
senior tag
Tényleg csak vissza kell olvasni egy kicsit.
Amúgy mind1, hogy van e más a memóriakártyán. (Tapasztalat) Átmásolod a fájlokat rá, kicsomagolva. Beteszed a tab-ba. Kikapcs. Bekapcs az említett gomb párossal. Vársz míg meg nem jelenik egy zöld android robot, ami alatt tölt egy zöld csík. Ha nem jön össze próbálkozol többször. Nekem pl 5-ik próbálkozásra sikerült először. De azóta több romcserét is csináltam a tab-on. A legutolsó gadmei romot használom rootolva. És meg vagyok elégedve vele. A rootolás is majdnem ilyen egyszerű. De ennek menetét max privátba megírom.
És ha sehogy se jön össze. Akkor vannak különböző indokok az oldalon, hogy mért nem.
Látom megelőztek. De legalább azt írta le ami nállam kimaradt.
-
Fritz Teufel
addikt
A frissítést úgy hajtsd végre, ahogyan le van írva. Ha az elkészült, akkor törölni kell az SD kárty tartalmát és helyére a roothoz szükséges csomagot kell felmásolni. Aztán mehet az újraindítás Recovery üzemmódba. Ott a leírt módon kell a telepítést elvégezni és kész.
Ha azonban a kártyáról nem törlöd le a ROM telepítő fájlokat, akkor megint egy ROM telepítést fogsz végrehajtani, ugyanis az azonnal indul, nem fog bejönni a Recovery. -
cekkk
veterán
Pedig Wipeoltam
Mind a kettőt vagy 3mat talán
Megkerestem de nem történt semmi.
A romnal is ott volt két zip a mappában azokat feltettem, viszont ahogy nézem nem csak annyi minden volt ott, így azért nem sikerült, kétszer kellett telepítenem egy helyett. Szóval valami nem oké. Majd este próba -
Miksz
tag
A rootolásnál a felső néhány sor nem kék?
ott kellene hangerő le vagy fel gombbal lépkedi az apply update sdcardra, majd bekapcs gomb (enternek felel meg) nyomni, utána szintén hang fel le gombokkal megkeresni a rootolo fájlt, és szintén bekapcs gombot nyomni. ... ha jól látom a problemát......
ui.: a romolás vszínűleg sikerült, csak elmaradt a wipe, ezért maradtak meg programok és magyar nyelv, meg a beállítások.
-
cekkk
veterán
Elképzelhető, hogy a rom a sok kínai karakter miatt nem telepedig fel?
Usb-n keresztül penről fellehet telepíteni?
-
cekkk
veterán
Valaki feltudná nekem tölteni a 10.28adikai gadmei romot, mert ami van link arról 4 óra alatt akar lejönni. :S
Akkor ennél frissebb jobb végül is most még nincs ugye?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettünk barátnőmnek egy ilyen kis ketyerét
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudnátok-e linkelni nekem, egy leírás, hogy hogyan lehet romot frissíteni, és melyik magyar nyelvűt érdemes feltenni rá.
Nagyon hálás lennék érte!
Előre is köszönöm! -
válasz
Fritz Teufel #1180 üzenetére
Melyik romot hasznalod?
-
Smith Ügynök
tag
válasz
Fritz Teufel #1181 üzenetére
Na még néhány utolsó kérdés
Méretre a 8" mennyire használható, nem "fárasztja" a szemet?Illetve netezésnél a felhasználói élmény mondjuk egy Gadmei rommal mennyire "smooth"?
Köszönöm.
-
Fritz Teufel
addikt
Odáig jutottam, hogy a System Tunerrel fagyasztottam az összes user applikációt és azokat az alkalmazásokat, mik eredetileg a ROM-ban vannak és azonnal frissülnek, amikor beállítjuk a Play-t. Kivéve a Skype-ot. A Wi-fi folyamatos, tudok írni a készülékre, hanggal jelzi a beérkező üzenetet. Továbbra sem nyúlok a készülékhez, indítok egy videóhívást. Felvillan a kijelző, csörög kettőt és már szakad is meg a Wi-fi kapcsolat! Tehát addig van Wi-fi, amíg nincs bekapcsolva a kijelző. Nah, ezt hogyan rakjam össze!
-
Smithy87
senior tag
válasz
duffbeer #1168 üzenetére
A kérdésre a válasz le kell görgetni a legaljára és ott a normál nézetet megtapicskolni. Akkor a rendes webes nézetre fog váltani. Továbbá fóliát keresnék talált e már valaki kompatibiliset. Én is tapasztalom, hogy ha csak készenlétben hagyom akkor "lefagy" Gadmei rom van fent 10.16 asszem, root build.prop csere még nem volt. Valójában úgy vettem észre, hogy nem lefagy hanem egyszerűen kikapcsol. Még tesztelem.
Valakinek igértem képeket nem felejtettem el amint időm engedi meg csinálom.
-
ripjaw88
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Most sikerült egy ilyen készülékhez hozzájutnom és azt akarom kérdezni hogy a ROM frissítés erre a Gadmei E8-ra kockázatmentes vagy elromolhat közben a készülék? És mennyivel jobb mint a gyári?
Köszönöm
-
Joci42
tag
válasz
Smith Ügynök #1162 üzenetére
Hát ugyan ez volt a 808dcc-vel is.. Hardver nem olyan rossz.. ROM-ot meg csak főznek rá ha a gyári xar
-
melan
senior tag
Már szinte minden e tablettel foglalkozó fórumot elolvastam, épp ennek járok a felénél még. Nagyon gondolkodom egy ilyen megvételén, mivel sztem sokat számít az 1" a 7-eshez képest, meg persze a hardver. Szóval sajna nálunk a tesco-n kívűl nincs lehetőség ilyen tapizására, gondoltam megvárom, míg valamelyik ügyféllel foglalkozó alkalmazott leereszkedik és hajlandó megkérdezni mi a túrót ácsorgok a műszaki pultnál... Szóval a lényeg, hogy ilyet ugyan nem, de egy 10-es myaudio-t meg tudtam nézni, ami (kutyásul jól néz ki a fehér hátlappal). Azt hittem, hogy meg tudom jegyezni a számát 1008p-re emlékszem (nem, nem keverem az 1080p-vel), de semmit sem találtam a neten. 16:9-es képarány, 1,2 Ghz proci, 1Gb ram, 4.0.4-es rom volt fenn. Én állítottam át magyarra, sajna wifi luxus, így azt nem tudtam kipróbálni. Nagyon jól ment a cucc, gördülékeny meg minden, bár a képernyő mintha nem lett volna elég érzékeny, többször is rá kellett nyomnom egy-egy gombra, hogy lépjen tovább. 1 év garival 39.990HUF az ára. Kár, hogy nem tudom összehasonlítani egy 8"-al, mivel jelenleg arra venném, hogy munkában is magammal hordjam, de ez a 10-es nagyon tetszett, viszont kissé nagy is, nehéz is. Sztem átruccanok egy MM-ba tapizás céljából...
-
üszök
őstag
Van valamilyen időjárás előrejelző ami jó és kompatibilis a market szerint a készülékkel? Fancy, beautiful,időkép nem megy. Bár még a gadmei romot nem tettem fel. Az segítene?
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! Ha tudtok segíteni... Jelenleg a készüléken Gadmei 4.0.4 rom, root nélkül ("eredeti" myaudio rom-ot wifi és görgetési probléma miatt cseréltem) ami jól működött, ma délelőttig... Ma a wifi jel eltűnt, konkrétan nem tudtam bekapcsolni, miután ledobott a routerről. Végül nem tudom mi segített, de többszöri ki-be kapcs. és a futó ill. tárolt folyamatok legtöbbjének lezárása után életre kelt, de nagyon instabil. Javaslatokat előre is köszönöm! Még valami, jelenleg speedtest.net letöltési eredmény irreálisan magas eredményt mutat, miközben a tényleges letöltés akadozik.
-
CsCsigusz
tag
Van egy fura észrevételem a Gadmei vs MyAudio romokkal kapcsolatban... Nekem múlt héten el lett küldve gariztatásra a töltőm, megmurdelt 3 nap után, de közbe gondoltam kipróbálom az állítható táppal tölti-e.
Na az az érdekes hogy a Gadmei 10.11-es rom amikor fent volt ahogy feldugtam neki a töltőt kilőtte az egész gépet, mintha kiszedted volna hirtelen az akksit
Jól beijedtem de emlékeztem hogy a MyAudio-s rommal meg töltött korábban ez a táp is, feldobtam a 9.27-es romot és azóta rendesen tölti... A táp 4.5 V-ot ad a tabinak ~1,8 A áramerősséggel ez kevesebb mint ami kell, a gyári táp 5 V-ot ad le ~2A-en.
Fura, hogy a rom mennyit befolyásol(?) de ha valakinek ilyen baja van tegyen majd így! Nagyon lassan tölt az "idegen" táp de nem hinném, hogy roncsolná az akksit mivel eleve kisebb a tabi felé a teljesítménye
Volt még egy szadista próbálkozásom valaki kérdezte hogy a Galaxy Ace töltője tölti-e micro usb-n a tabit, ezt is kipróbáltam
Hát... tölteni tölti, viszont gyorsan kihúztam mert a fényerőt felhúzta illetve a táp sípolt
Azt hiszem ezt ne nagyon próbáljátok
-
válasz
Fritz Teufel #1117 üzenetére
Probald felrakni a 1026 romot majd root,gyomlald kia google felesleges alkalmazokat pl g+,terkepek,helyszolgaltatas ....mar nem tudom fejbol mit gyomlaltam ki belole a system tunerf segitsegevel ,persze ezeket megelozoen ejtettem meg a builprop cseret ,a vegen egy caches es wipe data clear szinten a system tuner progi one click menujeben ,restart es mukszik minden ,se wifi se egyebb gond...
Ui probaldf meg a system tuner a taskmanagerevel hatha ki tudod szurni mi okzza a gebaszt,ha meg megvan tiltod az automatikus inditasat ua progival..
-
válasz
Fritz Teufel #1112 üzenetére
Nem raktad fel a wifi lock-ot ? Mert nalam az erosen bekavart ,miutan leszedtem rendbejott a wifi ,alvo modban is szepen megyeget....Probaltad mar a 1026 romot,en mar azzal nyuzom a modigolt buildproppal megfejelve ,mar napja van fent es eddig minden ok....ja es torrenten vegre full tempon ment :-) eddig csak ezzel e rommal ertem ezt el...
-
Yoli
tag
Szia!
Szerintem ez egy nagyon jó kis gép és a C One-t én is néztem, de HW miatt az labdába se rúghat a 808 mellett! Igazából én az E-digitalos akcióban vettem 35e-ért és úgy már szerintem best buy!
De 40-45e-ért is jó vétel mert a HW erős és egy Rom csere után egész jól működik nekem. -
melan
senior tag
Sziasztok!
NAgyon gondolkodom egy ilyen gépen, de nem tudok dönteni, hogy ez, vagy egy Concorde One,ami ugye majdnem feleennyi. Megéri e különbséget?
Az igazság az, ahogy elnézem ha ezt a tabit választom, akkor azzal kell kezdeni, hogy ROMcsere, meg rootolás (nekem a munkahelyi nethet kell proxy kód és azt csak rootolt progival tudom használni) szóóval a friss cuccot buherálni kell, hogy teljesen jól működjön... ez kicsit visszatart. A netes tv-t sem használnám ki, jó wifi kell, mert a munkahelyen távol vannak a routerek, telóval is csak határeset a netelérés. A hardver ütősebb, nem kérdés, a kijelző pedig 2.5 cm-e, nagyobb. Emiatt hajlok efelé... -
üszök
őstag
válasz
this is life #1085 üzenetére
Én magát a Romot nem tudtam leszedni.
-
-
fgoo
csendes tag
Ja, hogy te a gyári értéke való visszaállításra gondolsz! Az még tényleg nem volt, akkor már inkább romot cserélek, ha úgyis mindent újra be kell állítani. Én a hard resetnél a bekapcsoló gomb legalább tíz másodpercig való nyomását értettem, mert ha lefagy, akkor csak ez után tudom újraindítani.
-
icsi1
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem az új gadmei romot viszont a rar-ba elég sok minden van. a két zip-et elég felrakni?
Javítsatok ki ha tévedek de ha jól olvastam ebbe jó a bluetooth. a build.prop cserét érdemes majd megcsinálni, vagy használható így is a rom ? -
válasz
vertebrata #1072 üzenetére
Pl innen ,a letoltes a kek szinu krikszkrakszra klikkelj es jon is lefele,amiben en modositottam hogy a modingolt rom buildpropjat masoltam be az eredeti helyer....Igy visszajott a regi billentyu...[gabmei 1026]
Ui a link a gadmei uj romjahoz visz...
-
vertebrata
csendes tag
Köszönöm szépen értékes válaszaitokat!!!
Akkor fel rakom én is az új romot. -
vertebrata
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ha felteszem az új Gadmei 4.04 (2012.10.26.) romot akkor megy alatta a BT?
Most a gyári Gadmei 4.0.4 (10.11) van fent nincs rootolva de itt nem megy.
Szóval mik azok a lépések hogy minden funkcionáljon?Köszi előre is.
-
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
FONTOS INFORMÁCIÓ:
Aki sokat cserélgeti a ROM-ot, annak érdemes a ROM telepítőjébe tenni egy autoscript állományt. Ez arra hivatott, hogy megakadályozza a fekete képernyős téglásodást. Ha ez előfordul, akkor csak bontással lehet javítani, tehát ugrik a gari vagy csináld magad móka. Ha valakit érdekel a fizikai javítás menete, akkor lefordítom a leírást.
Íme a script elérhetősége, a 1026-os Gadmei ROM-ból: [link] -
fgoo
csendes tag
Már nem azért kolléga, de mielőtt engem leb@szol, olvasd el, hogy miről van szó! Az egész onnan indult, hogy icsi1 #1016 arra panaszkodik, hogy a 4.0.4-es rommal napjában többször lefagy, nem tér vissza alvásból. A a Gadmei rom csak később került szóba, ahogy a te Chrome preferenciád is, ami meg a te döntésed és a jelenség szempontjából nem releváns.
Az sd kártyánál meg nem mondtam, hogy megoldhatatlan az adatok le-fel pakolgatása, csak azt, hogy nincs kedvem hozzá, illetve azt szerettem volna megtudni, hogy volt-e olyan, akinek a 4.0.4-essel ilyen problémája volt és a romcsere után megszűnt.
-
Nunder
őstag
Már nem azért kolléga, de itt a Gadmei ROM-ról volt szó, nem pedig a gyáriról
Az pedig, hogy neked milyen böngésző az ideális csak a Te döntésed, a másik választása ettől még lehet ideálisabb az adott igényekhez.
Ami meg a telepítést illeti. Én is telefonom 8GB-os Class 4-es SDHC kártyáját használom. Pikk pakk megvan a fel/la másolás, és nem olyan sűrűn jönnek a ROMok, hogy ne érje meg a vesződést.
-
fgoo
csendes tag
Ezzel nem nagyon erősítettél meg semmit, mert nekem és icsi1-nek is 4.0.4-es van, mégis ezt csinálja. Bár az is igaz, hogy még a belassulós "gyári" 4.0.4-es, mert még nem szereztem egy üres sd kártyát a telepítéshez. Vagy menne úgy is a rom csere, ha telefonom nem üres 8 gigás kártyáját használnám erre a célra? Valahogy nincs kedvem leszedni, majd a rom csere után visszatenni a kártya teljes tartalmát.
Ja, és engem a Chrome hidegen hagy, nekem a Boat Browser jobban bejön. -
Miksz
tag
válasz
this is life #1021 üzenetére
Eddig gyáriban nekem is ez jön be, wifi nálam jónak tűnik. A root most megy fel....
Ha fele annyi haxolást kibír mint a blade-em akkor már megérte az árát, tud valamit
Már hiányom volt romolásból........... -
icsi1
csendes tag
Sziasztok! 4~5 napja használom tabot. Wifi tökéletes, 4.0.4 gyári rom van rajta. Viszont nálam napi 3x lefagy vagy nem kell fel készenlétből. A romot még nem cseréltem csak a bulid.prop ot. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
pedro21
tag
Csak hogy tovább bonyolítsuk az összképet, egy újabb gyári (Gadmei) rom került napvilágra:
Gadmei 4.04 (2012.10.26.) Többet az alábbi linken írnak róla: [link]
-
törölt tag
Nálam a Gadmei romnál nem ment a mobilnet, így kénytelen voltam visszatenni a gyárit, bár annál is eldobálja, de legalább néha működik!
Más is tapasztalt ilyet? (az enyém vodás, gyári Myaudio stick-el) -
Smithy87
senior tag
válasz
vertebrata #1005 üzenetére
Igazából tök mind egy. Ha jól olvastam mindegyik romnak csak használ. Egy harmadik ha jól tudom galaxy note 2 romból lett gyártva egy a mi gépünkre, és annak a build.propjáról van szó. Ez önmagában is jó hatással van a gépünkre.
-
vertebrata
csendes tag
Hogy én ezeket a lépéseket megtegyem, akkor vissza kell tennem a gyári myaudio-s romot? Vagy a meglévő
Gadmeis-t 10.11-est kell rootolnom majd build.prop-olnom? -
vertebrata
csendes tag
Nagyon köszönöm Nunder és Decepticon a kiselőadást, most feldolgozom őket.
Hogy én ezeket a lépéseket megtegyem, akkor vissza kell tennem a gyári myaudio-s romot? Vagy a meglévő
Gadmeis-t 10.11-est kell rootolnom majd build.prop-olnom?
A build.prop-ot csak TC-vel lehet megoldani?
Azt követően lessz Bluetoothom? -
Fritz Teufel
addikt
Akkor megpróbállak picit képbe hozni:
Recovery - Ez picit hasonló a funkciója mint a Windows csökkentett módjának. A különbség, hogy itt nem lehet használni a készüléket, csak módosításokat lehet eszközölni,
wipe data/factory reset - minden a felhasználó által létrehozott adat és rendszer módosítás törlésre kerül, ezáltal visszaáll a gyári állapot. Szoktuk FR-nek vagy wipe-nak is rövidíteni,
Gyökérkönyvtár vagy gyökérkatalógus ( jelölése: / ) - szokták szülő könyvtárnak is hívni.
A Unix fájlrendszerben három kitüntetett pont létezik az egyes felhasználó számára:
a gyökérkatalógus (root directory), ez a fájlrendszer kezdõpontja: /
az alapkatalógus (home directory), az egyes felhasználóhoz tartozó kiindulási pont: ~/
a munkakatalógus (current directory), az a pont, ahol a felhasználó éppen tartózkodik a fájlrendszerben: ./Ha lesz root-od, akkor majd a gyökér fájlrendszerben (root) ezeket a katalógusokat láthatod: (Fontos: közvetlenül a gyökér alatt nincsenek file-ok)
Az aktuális fölötti könyvtár: ../
A bináris programok könyvtára: /bin - bin mint bináris
A különféle eszközök könyvtára: /dev dev mint device vagyis eszköz
Egyéb rendszerfájlok, rendszerint a rendszeradminisztrációs fájlok: /etc mint ecetera magyarul satöbbi, a legtöbb esetben itt van a jelszavakat tároló fájl is
Az ideiglenesen "felakasztott" eszközök becsatolási pontja (lásd mount parancs): /mnt - itt keresd majd a külső meghajtót vagy external vagyis külső SDkártyát, bármilyen ezközt amit USB, vagy wi-fi-n vagy bluetooth-on keresztül csatolsz
Felhasználói programok, forrásszövegek, könyvtárak: /usr - user vagyis felhasználó, wipe esetén többek között ennek a mappának a tartalma törlődik
Fontosabb függvénykönyvtárak - ezeket csak a programozók használják: /lib vagyis libraryHa létrehozod a kitüntetett root felhasználót, akkor a gyökérben megjelenik egy új katalógus: /root ez a root felhasználó home könyvtára
Tovább most nem részletezném, a főbb katalógusokat részleteztem csak. Mint láthatod, az elnevezések nem valami ördögtől való csak az informatikusok által értelmezhető rövidítésekből állnak, nagyon logikus és pofon egyszerű.
Mi az a root? A root a Unix rendszer kitüntetett felhasználója. A root felhasználó, Linux alatt a rendszergazda felhasználó. Android alatt a különféle programok saját nem emelt szintű felhasználói fiók alatt futnak. Előfordulnak dolgok amikhez szükséges rendszergazdai joggal rendelkezni:
Óra állítása ntp segítségével
Tethering használatához
Market-ben az országot átírni
OpenVPN használatához
sshd futtatásához
Programok sd-kártyára helyezése, olyan programoknál ahol az áthelyezést a fejlesztő nem engedélyezte.Az Android készülékeken gyárilag nincs létrehozva a root, ezzel is védve a rendszert a felhasználó elől. Érthető lépés, mert ezen joggal a készülék nagyon könnyen "téglásítható".
Rootolás - a root kitüntetett felhasználó létrehozása. Jelen esetünkben ezt a Recovery-ből futtatott külső tömörített állományból szerezzük (az a bizonyos tömörített állomány - *.zip más néven exploit: kihasználás, kiaknázás) . Root során létrehozza a gyökérben a root katalógust és pár szükséges alkalmazást telepít: SU vagyis Superuser (itt állíthatók be a különböző alkalmazások hozzáférési jogai) valamint a RootExpoler (hasonló mint a TotalCommander) alkalmazásokat. A különböző hozzáférési jogokat most megint csak nem részletezném.
A root telepítése: a letöltött *.zip állományt felmásoljuk egy külső (external) SD kártyára. Lehetőleg más ne legyen a kártyán. A a tableten keresztül másoltuk fel az állományt, akkor a tabletet kikapcsoljuk, az SD marad a helyén a tebletben az egy zip állománnyal a tarsolyában.
1 lépés: a tablet bekapcsolása a Power gomb és a Hangerő (Volume) gomb egyszerre történő lenyomásával, a logo megjelenéséig. A Volume + vagy - nálam teljesen mindegy volt
2 lépés: most betöltődött a Recovery. Itt a Volume + vagy - gombokkal lehet fel vagy le navigálni, a Power gomb lesz az Enter. Az exploit (root) futtatásához navigálj a Flash zip from sdcard menüpontra. Megjelenik a kártyán lévő exploit. Ránavigálunk és Enter... ekkor elindul a root telepítése majd ha végzett, a rendszer automatikusan újraindul.Gratulálok, létrehoztat a saját root felhasználódat! Persze ezzel még nincs vége a mutatványnak, hiszen a root jogokat ki is kell osztani, a Unix örökség miatt itt minden alkalmazásnak egyenként kell azt megadni (szerintem ez így helyes és biztonságos - többek között ezért tartom a DOS alapokon nyugvó Windows-t primitívebb rendszernek és egy hátrafelé való lépésnek a rendszerek törzsfejlődésében.
Amikor a rendszer újraindult, azonnal egy felugró ablakkal találkozol, amit az SU dob fel. Kéri a root jogot tőled. Persze te ezt egy Allowed-re való tapicskolással nagyvonalúan megadod. A Denied lenne az elutasítás.
Nálam az első dolog volt a TotalCommander root jogokkal való felruházása. Ennek menete a következő: Beállítás menü a TC-ben és alul pipa a Root hasz. mindenhol mellé.A build.prop cseréje:
1. lépés - a build.prop-ot vagy kimásolod a kínai Custom ROM 1.1-es verziójából vagy fentebb már valaki külön belinkelte. Ezt felteszed mondjuk az SD kártyára. Hosszú tapicskolás rajta majd kiválaszt: Vágólapra másolás
2. lépés - most a másik ablakban kiválasztjuk a fájlrendszer gyökere katalógust és ezzel felugrunk egészen a gyökérig. Itt belépünk a /system mappába.
3. lépés - itt megkeressük az eredeti build-prop fájlt és hosszú tapicskolás után a felugró ablakban töröljük azt
4. lépés - most megint hosszú tapicskolás és kiválasztjuk a (Beillesztés ide - Másolás) menüpontot
5. lépés - a készüléket újraindítjuk, hogy az új build.prop betöltődjönEnjoy!
Így dióhéjban ennyi lenne, ugye nem is olyan bonyolult. ;-) Ha van egyéb kérdés, reklám után jövök vagyis késő este leszek megint.
Üdv, Dec
-
Nunder
őstag
válasz
vertebrata #993 üzenetére
A Root-olás folyamata rém egyszerű. Hasonlóképp kell eljárni, mint a ROM telepítésnél, csak itt az egyetlen *.zip fájlt kell felrakni az SD kártyára. Majd kikapcsolás, Volume+ és Power gomb egyszerre megnyom. Ekkor az Android recovery módjában találod magad. Itt van lehetőséged a Factory reset-re is, többek között, de neked most az Install update from SD card opció lesz a nyerő. Ha ezt kiválasztod, akkor feltelepíti a Root jogot a készülékre. Innentól kezdve teljes irányíthatóságot kapsz kézhez, az eddig letiltott funkciókat is tudod majd használni.
Hirtelen ennyi, a BT-ról meg a többiről majd később, vagy majd valaki más, abba még én sem vájtam bele magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest