- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Tényleg csak vissza kell olvasni egy kicsit.
Amúgy mind1, hogy van e más a memóriakártyán. (Tapasztalat) Átmásolod a fájlokat rá, kicsomagolva. Beteszed a tab-ba. Kikapcs. Bekapcs az említett gomb párossal. Vársz míg meg nem jelenik egy zöld android robot, ami alatt tölt egy zöld csík. Ha nem jön össze próbálkozol többször. Nekem pl 5-ik próbálkozásra sikerült először. De azóta több romcserét is csináltam a tab-on. A legutolsó gadmei romot használom rootolva. És meg vagyok elégedve vele. A rootolás is majdnem ilyen egyszerű. De ennek menetét max privátba megírom.
És ha sehogy se jön össze. Akkor vannak különböző indokok az oldalon, hogy mért nem.
Látom megelőztek. De legalább azt írta le ami nállam kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest