Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
Sziasztok!
Ma vettem egyet a madaras tescoban. Azt várom tőle, amit kell, én is azon a véleményen vagyok, hogy 40-ért működjön, nem baj, ha nem hozza az almás sebességet.
Kis kérdés: Létezik, hogy a Gadmei ROM-nál az USB-ről úgy tölt, hogy nem tud róla? Mert felraktam a 10.11-es ROM-ot, és azt mondja, hogy merül az aksi USB kábelre dugva (mármint az akksi állapota azt írja, hogy "lemerül", közben meg szépen növekszik a százalék).
Valamint ezzel a ROM-mal unknown a Serial a beállításoknál, így a netTV-s alkalmazást nem tudom beröffenteni. Ahogy elnézem, ezt a myaudio-s honlapon regelve meg lehet oldani?
Még egy ilyen tiszteletteljes gyors kérdésem, ha válaszol valaki, ezer hála: Mi az optimális hack csomag ahhoz, hogy pengén menjen a cucc? A Gadmei ROM-on kívül mit tegyek rá?
Tudom, hogy minden le van itt írva, de ezersokszáz hozzászólás, ráadásul amit az elején leírt valaki, az biztos, hogy már van frissebben.

Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest