Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Röviden a szitu, nálam a javítás mellett eleve egy másik gèp vásárlása volt az alternatíva, erröl a javîtás alatt többször beszéltem az èrtékesítővel... Ha a pénz kellett volna, bizonyára megkapom, de nekem a munkához, mókához is egy tab kellett
. bocs, ha az elöbb félreérthető voltam!
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! 30 nappal azután, hogy szervizbe adtam a tabletet, felajánlották, hogy levásároljam az árát... Éltem a lehetőséggel. Számítottam rá de elégedett lettem volna, ha megjavítva kapom vissza. Ajánlották nekem is az üzletben a 8" Prestigiot de nem mertem belevágni (talán majd 2. tab lesz egyszer otthon), így Samsung Tab2 7" lett belőle. Köszönet azoknak (név nélkül, nehogy kihagyjak valakit) akik rendületlenül kommenteztek a felmerülő kérdésekre! Nekem nagyon sokat segítettetek! Üdv
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! myaudio oldalán új rom van, mai dátummal :-) Próbálta már valaki? Aki nálam jobban ért hozzá, belenézne mi az új benne?
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! Ha tudtok segíteni... Jelenleg a készüléken Gadmei 4.0.4 rom, root nélkül ("eredeti" myaudio rom-ot wifi és görgetési probléma miatt cseréltem) ami jól működött, ma délelőttig... Ma a wifi jel eltűnt, konkrétan nem tudtam bekapcsolni, miután ledobott a routerről. Végül nem tudom mi segített, de többszöri ki-be kapcs. és a futó ill. tárolt folyamatok legtöbbjének lezárása után életre kelt, de nagyon instabil. Javaslatokat előre is köszönöm! Még valami, jelenleg speedtest.net letöltési eredmény irreálisan magas eredményt mutat, miközben a tényleges letöltés akadozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest