- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Már szinte minden e tablettel foglalkozó fórumot elolvastam, épp ennek járok a felénél még. Nagyon gondolkodom egy ilyen megvételén, mivel sztem sokat számít az 1" a 7-eshez képest, meg persze a hardver. Szóval sajna nálunk a tesco-n kívűl nincs lehetőség ilyen tapizására, gondoltam megvárom, míg valamelyik ügyféllel foglalkozó alkalmazott leereszkedik és hajlandó megkérdezni mi a túrót ácsorgok a műszaki pultnál... Szóval a lényeg, hogy ilyet ugyan nem, de egy 10-es myaudio-t meg tudtam nézni, ami (kutyásul jól néz ki a fehér hátlappal). Azt hittem, hogy meg tudom jegyezni a számát 1008p-re emlékszem (nem, nem keverem az 1080p-vel), de semmit sem találtam a neten. 16:9-es képarány, 1,2 Ghz proci, 1Gb ram, 4.0.4-es rom volt fenn. Én állítottam át magyarra, sajna wifi luxus, így azt nem tudtam kipróbálni. Nagyon jól ment a cucc, gördülékeny meg minden, bár a képernyő mintha nem lett volna elég érzékeny, többször is rá kellett nyomnom egy-egy gombra, hogy lépjen tovább. 1 év garival 39.990HUF az ára. Kár, hogy nem tudom összehasonlítani egy 8"-al, mivel jelenleg arra venném, hogy munkában is magammal hordjam, de ez a 10-es nagyon tetszett, viszont kissé nagy is, nehéz is. Sztem átruccanok egy MM-ba tapizás céljából...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- DEll G15 5530
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest