- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtomki
csendes tag
válasz
ripjaw88 #1295 üzenetére
"Kb fél órája feltettem a gépet tölteni, bill. zárban volt, most akartam használni de nem akart bekapcsolni, nyomkodtam a gombot, hosszan is meg röviden is, volume+-al is, majd az egyikre bekapcsolt.
Valaki tapasztalt már ilyen véletlenszerű leállást aztán meg nehezen visszakapcsolást? Mi okozhatja?"
Nekem is rendszeresen befagy, és csak hosszú gombnyomkodásra kapcsol be újra. Többszöri hosszú (>12sec) gombnyomás kell, hogy kikapcsoljon ebből a fagyott állapotból, majd normál (kb. 1 sec) gombnyomásra bekapcsoljon.
Minden eddig próbált ROM-mal csinálta (MyAudio magyar frissítős ROM, Gadmei 10.11.)
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bontatlan E olvasó..
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest