Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
az utóbbi pár oldalt olvasva kezd meginogni az elhatározásom, hogy ilyet vegyek. Már eldöntöttem magamban, hogy a hardver megfelelő, egy Gadmei Rommal a használat is meggyőző, talán JB is érkezik, úgyhogy a legjobb ár-érték arányú tablet lenne.
Viszont most elbizonytalanodtam... asszem várok még egy kicsit. 65-ért már most is lehet külföldről nexus 7-et hozni, itthon is lesz még olcsóbb.Mondjuk ha kijönne a JB a Myaudiora és megoldaná a felmerült problémákat az mindjárt változtatna a helyzeten
-
|AP|
veterán
Nemrég néztem ki magamnak ezt a tabletet és találtam a topikra. Mint új látogató, természetesen az első hozzászólással kezdtem. Mellette igyekeztem minél több infót begyűjteni. Így már tisztul a kép, de segítségül a szintén újoncoknak, szerintem a következőt lehetne kicsit jobban összeszedni az első hozzászólásban:
-milyen ismert problémák merültek fel eddig (pl. wifi jelerősség probléma, akadozások, lassulások bekapcsolt wifinél, stb) és hogy ezekre hogy és melyik ROM nyújt megoldást, melyik a jelenleg ajánlott leggyorsabb, legstabilabb ROM?
-JB frissítésről milyen aktuális infók vannak (ezt úgyis megkérdezi mindenki aki idetéved)
-esetleg ajánlott kiegészítők (tokok, billenytűzetek, ilyesmi)+van még egy nem rossz magyar nyelvű videó youtube-on a már linkelt mellett: [link]
nekem így nagyjából ennyi lenne az első hozzászóláshoz... hamarosan szerintem itthon is lesz egy ilyen tab
-
|AP|
veterán
...hogy visszataláljak...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest