- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5066 üzenetére
Köszi! Már bírkozom vele, elsőre a twrp miatt már berigiztem valami GitHub egyletbe, most a fórumra és azt kéri írjak hármat, hogy hozzájthassak dolgokhoz (miért kell így szopatni a jónépet), írtam valamit de az megsem jelent rendszer egyből törölte és még mindig kell 3-at :-(
ezzel elleszek ma!
Mindenesetre köszi mégegyszer! -
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5063 üzenetére
Légyszi leírnád nekem (magyarul) nagyvonalakban mit hogyan, mert már megőrülök a guglifordítótól és szerinetem nem értem az ott leírtakat, mert 3 file van alul amit leszedtem, de a leírásban teljesen másokat kér és azok linkjét sehol sem lelem. Nagyon nem vágom, ezekből nekem nem áll össze a kép:
"Mediacom 860S2 - Mediacom 870S2 - Gadmei E8HD
* Grab TWRP recovery from this thread, unzip it and follow its instructions.
* Put rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), factory-reset, "singleuser", MDPI pack and compatibility zip on the microsd card.
* Turn on the tablet keeping pressed VOL- and POWER untill you see the green droid.
* Flash factory-reset, rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), "singleuser", MDPI pack and compatibility zip.
* Now select "Reboot system".
* Enjoy ParanoidAndroid!Mediacom 860S2 rc1
Mediacom 870S2 rc1
Gadmei E8HD rc1"Köszi!
-
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5059 üzenetére
Hátha jó lesz, nekem ezek lejöttek regisztráció nélkül:
"860s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"
"870s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"
"e8hd-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"plusz még a "factory-reset.zip" is
Kérdésem a mutatványhoz kell itt is a TWRP 2.6-os? Mivel indítom, ha kell a sok közül melyik a gadmeire való?
Köszi! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest