- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icamingo
tag
válasz
include777 #5637 üzenetére
Amit linkeltél az is a 4.0.4-es ROM. Lehet a downgradet nem engedi?
Amúgy a 4.2.2-esről azt olvastam itt a fórumon, hogy minden tekintetben jobb, mint a 4.0.4-es.
Van vmilyen tapasztalatod ezzel a ROM-mal?
Mindegy, hogy hangerő le, vagy fel gombot nyomom? Mindkettőt írták, nem látok különbséget.
A zip fájlt egy az egyben kell rámásolni az SD-re, vagy kicsomagolni és utána rámásolni azt a 6-7 fájlt?
Én az utóbbit értelmeztem az 1. leírás alapján.
Köszönöm -
include777
aktív tag
válasz
include777 #5636 üzenetére
Amennyiben sikerült felrakni romot, akkor usb debug bekapcs a fejlesztői lehetőségeknél és vagy kingo root, vagy iroot. Nem a legjobb programok, mivel lehet 1-2 egyéb appot is felraknak, de nem kell baszkurálni még twrp vagy más recovery felvarászolásával.
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #5632 üzenetére
2012-09-23ikai rom.
-
Icamingo
tag
Sziasztok!
Most vettem elő én is ezt a tabletet, akksit cseréltem benne. Az a bajom, hogy eléggé akadozik. Szeretném rootolni, ill. egy megbízható lecsupaszított romot rátenni, hogy simábban fusson.
Build: MyAudio20131125, 4.2.2-es android van rajta és nem rootolt.
Sajnos a régebbi hivatkozások nem működnek itt a topicban.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm. -
-
Makkanat
újonc
Sziasztok!
Ma megtaláltam a régi MyAudio tabletem... hát borzasztó állapotban van. Ugyan rootolt, de akkor sem valami gyors... össze-vissza vannak rá telepítve alkalmazások, néhány rendszerappot eltávolítottam. Valahogy feléleszteném, hogy a kistestvérem játszhasson rajta néhány egyszerű játékot. De inkább visszaállítanám a tabletet teljesen gyári verzióra, stock rommal, mindennel. Utána valószínűleg rootolnám, de most talán jó lenne tiszta lappal indulni. Viszont a linkek nagy része teljesen halott. Elég gyér a választék, de nagyon megköszönném, ha valami viselhető romot meg tudnátok osztani.Előre is köszönöm!
-
pimi50
aktív tag
válasz
Icamingo #5620 üzenetére
Az első hsz-ben van a rootolás is leírva. Ha már nem él a link, szólj, nekem megvan.
Nem akarok hülyeséget írni, de a TWRP recovery telepítése is segít.
Már nagyon régen foglalkoztam ilyesmivel, most már csak karbantartom. Egyébként úgy emlékszem, hogy a 4.2.2 rom eleve rootolt volt. -
Innen letölthető 1 hétig az E8-HD Gadmei ROM: [link]
Teszten átment, kicsomagolható
-
-
üszök
őstag
Van még valaki akinek működik ez a gép? hozzám került egy TV2-s verzió aminek hol működött a Wifi hol nem,de inkább nem. Rátettem az első hsz-ben lévő myaudio romot,de azzal meg az érintő hol érzékel hol nem. Van esetleg Tv2-Rom valakinek? Vagy esetleg Gadmei ? Mert ami nekem van Gadmei nem tudom kicsomagolni,mert hibát ír ki.
-
include777
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5600 üzenetére
Általánosan igen, van 1 óradíj + a szerelési.
Vannak cégek, akik az óradíjat (mivel nagyon nagyon ritka az a szerelés ami 1 óránál tovább tartana) belerakják a javítási díjba ha kéred a készülék javítását.
Vannak olyanok, amelyek ingyen bevizsgálják, adnak árajánlatot és eldöntöd kell-e, de sajnos az a helyzet, hog a szervízek nagy része az első mondatom szerint dolgozik.
A bosszantó amúgy az, hogy maga a rom csere kényelmesen megoldható (lenne) otthon, de mivel a cég honlapja megszűnt, így macerás romot kukázni ezekhez a tabokhoz :=( nekem is 2 hete töltik fel azt a romot, amit ide kértem 1 tabhoz.sőt, kiejlző csere is szinte mindegyik tabnál otthon megoldható, vagy az aksicsere. myaudió tabhoz típusszámmal megegyező aksit rendeltem ebayon 2e forintért, a csere meg annyi, hogy 2 kábelt kellett elvágni és újraforrasztani. Kijelző meg általában 1 szem szalagkábellel csatlakozik az alaplapra, annyi van, hogy le kell róla bontai az alaplapot (kb 10 perces munka). Ezek is általánosan 2-5e forint között rendelhető ebay-ről. :/
-
pimi50
aktív tag
válasz
include777 #5596 üzenetére
Ha egyáltalán nem fér hozzá, hogyan fog romot cserélni? Mert most már nem értek semmit. Ha installálva van az USB-driver és jól működik, adb-n keresztül bootolni, resetelni, flash-elni lehet. Gyakorlatilag mindent meg lehet csinálni a telóval. Ha ezek nem működnek, akkor tégla.
-
include777
aktív tag
válasz
Mikipro #5590 üzenetére
amíg nincs rom, próbáld meg itt
először kapcsold ki a táblagépet, majd nyomd meg egyszerre és tartsd is lenyomva a power, hangerő le és fel gombokat, 3 másodperc után engedd el a power gombot, de a hangerő gombokat tartsd lenyomva.
Ezzel be tudsz lépni a recovery-be.ott a wipe data/factory reset kell neked. -
include777
aktív tag
-
include777
aktív tag
Supertv2-őn (van olyan változat, az újabb) csak bekapcsológomb van.
Most van nálam egy olyan régebbi első szériás változat(szétrobban az aksija), amin van hangerő, ennél lehet hogy van reco, de az rk3066-nél sokszor előfordul hogy a recoveryt nem lehet elérni semmiféleképpen.
Amennyiben usb debug be van kapcsolva, van adb, akkor azon keresztül meg lehet macerálni a tabot.
Link vagy Link Ezt egy másik típusú tabnál próbáltam, működik, de csak ha van adb. Amennyiben nincs, akkor csak rom újraflashelés ha nincs recovery lehetőség -
orientbio
csendes tag
Üdv, Mindenkinek!
2012.11.28 4.0.4 Gadmei romos verzióról rootolás után letöröltem a gyári flash playert. Olvastam, hogy más telepített rá 11-es sorozatút (olyat is olvastam, hogy nem megy). Sajnos nekem sem sikerült telepíteni egyet sem. Innen próbáltam letölteni többet is, de nem települnek, mert a rendszer nem engedi a gyári törlése után sem. Van valami okosság ennek megoldására, vagy halott dolog?
Előre is kösz, Orientbio
-
include777
aktív tag
Üdv !
Kaptam egy szervíztől 816dcc (tv2 series)-hez romot, elméletileg az ami kell.
LINK
Sajnos nem volt még lehetőségem kipróbálni, hogy ez az ami kell, ezért kezeljétek így.
Amennyben valaki mégis felflesseli vele és működ, ossza meg kérlek, amint kezemben az a tab, amit nekem kell flashelnem megírom h jó-e ez a rom. -
Arenastag
csendes tag
Az olasz 4.2-es ROM-ban nekem nem működik a fényképező. Van 2 app is rá, de azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni a kamerához. Más is tapasztalt ilyet?
-
Arenastag
csendes tag
Azóta valakinek valamilyen megoldás ROM frissítésre? Az enyém olyan verzió, amiben nem működik az érintésérzékelő recoveryben.
-
Szia!
Nekem van egy ilyen tabletem, ami még több kritériumnak is megfelel.
Annyi a baja, hogy felraktam a Gadmei ROM-ot, azóta nem tudom bekapcsolni. Itt a topicban írtam is róla.
Nos én megválnék tőle, mert azóta is csak a dobozában porosodik, nem foglalkoztam vele.Az akku mikor legutoljára használtam kb 7 órát bírt. Wifivel sem volt gond.
Egy baja volt csak, hogy ha 10% alá ment a töltöttség, akkor előfordult, hogy elment a hang, de ezt egy újraindítással lehetett orvosolni. Ezt akartam a Gadmei ROM-mal orvosolni.Ha érdekel, egyezkedhetünk.
-
Sziasztok!
Felakartam rakni a gadmei rom-ot a tabletre. Látszólag sikerült, de azóta nem lehet bekapcsolni. Hiába nyomom a gombot se kép, se hang. Ötlet, hogy mit lehet vele kezdeni?
-
DVzse
csendes tag
Sckriptelés leggyorsabb menete (ma rájöttem erre is):
1. openrecoveryscript megírása után felmásolni a cache/recovery mappába
2. " UNIX lezárást LF" et kell végrehajtani rajta, mert máskép nem fog elindulni, én ezt az "ES File Explorerrel" tudtam megtenni
3. kikapcsolás
4. Hang fel +bekapcs gombbal indítás... végig fut, újra indul, ha elindul,
5. ha nem vissza 0. pontra :-)
0. vissza az olasz rom és kezdtem előről.Itt egy kép a kártya tartalmáról:
[link] -
DVzse
csendes tag
Ma megint előszedtem és cserélgettem a romokat ezen a TWRP-ben érintőre nem reagáló 2013. március utáni típuson, hátha sikerül valamelyikkel valamit összehozni.
openrecoveryscript-el végigjártam mind 6 külöböző típusú "cm10.2-singleuser_compatibility-rc2"-et, egyikkel sem megy.
Próba ként leszedtem én is a Dave's_Edition_1.5(Sirius_dual), ezzel sem megy az érintő.
Kettő rommal megy csak:
egyik az olasz, de közben rájöttem, hogy abban ki kellett cserélnem "404_ok__60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128" romból a "g11refE8-ota-eng.bestidear.zip"-et és így lett frankó, rootolt, megy a DSLR Controller is rajta, wifit nem dobálja le, Nova launcherrel egész szép, eddig ez a legjobb rá a sok közül, igaz ez is csak 4.0.4.-es, csak kinézetre 4.2.1 :-)A másik a supportos 4.0.4-es valmi Pad logós, (nem az eredeti myaudiós, azzal sem megy az érintő már), de ez nincs rootolva, így nem tudtam vele mit kezdeni a scriptelés véget vissza kellett tenni az olaszt.
Ennyi, kár ezzel cseszekedni, fel is idegesített erre ez a legjobb, ezzel megy a kukába egyszer :-)
-
Bar ez nem a szakteruletem , de olvastam boven rola hogy , le merjem irni , hogy egy rossz rom , amiben nem megfelelo a touch panel fw-je galyra tegye a panelt ,ellenben olyanrol nem olvastam, hogy egy elcseszett touchpanel egy rendes rom felrakasaval helyre jott volna. Persze egy szervizben helyre hozhato. Sajna a hw elemeknek sajat firmwarejuk van, es egy sw frissitessel felul irodhat, ha meg mas verzioju az uj fw az adott hw elemre, akkor nem mindig van lehetoseg a downgradere.
Igy jartam en is , telefon touchpanel , betort , csere egy oem gyartoera, aztan ahogy jott a rendszer frissitese be is halt . Emiatt vehettem ujjat de ekkor mar gyarit vettem.Ui .: hw elem fw iras, javitas ugyben azert kerdezd meg cappa-t, kelzsoca-t,tjb-t , ok nagy guruk...
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5500 üzenetére
Lehetséges lenne, hogy amit egy rom elcseszett, azt egy másik rom ne tudná kijavítani?
Az érintő firmwarét figyelmeztetés nélkül lecseréli?
Egyébként nem hiszem, hogy rom a verziókban működésképtelenné tevő különbség lenne.
A szervízt eseleg meg lehet kérdezni. -
Eeprom programozas ,mar razos lenne , mert ahoz eleve kene a touchpanel firmwareje, s azt kene az eepromba programozni megfelelo eszkozzel. Amugy 2 kulonbozo 808dcc volt forgalomban, a romjaik nem voltak kompatibilisek egymassal , az elso generacio ami kinai belpiacos volt, arra nem lehetett radobni az itthoni romjat , mert teglat csinalt belole. Ami a touch panelt helyre tenne valoszinuleg , az egy csere lenne egy gadmei e8hd eredeti panelre.
-
DVzse
csendes tag
válasz
this is life #5495 üzenetére
Érintő epronját mivel tudom meg vagy inkább vissza buherálni, lehetséges egyáltalán?
Amúgy ebben lehet valami, mert rohadt sok romot kipróbáltam, valószínűleg valamelyik szétcseszte, de az az érdekes, hogy nem csak nálam jelentkezik ez a jelenség, sok fórumtárs is panaszkodik, hogy nem megy az érintő már a TRWP alatt sem... arra a következtetésre jutottunk, hogy két fajta 808dc létezik a régebbiekkel nincs probléma és az összes romokat ezekre faragták, de 1013. március utáni daraboknál már más lehet valami a kijelző körül. -
-
DVzse
csendes tag
Hú, de beindult itt az élet, mióta nem jártam erre :-)
TWRP-re nem működős modellekre recovery scriptet kell írni, így simán feltolja az újabb romokat is, nem kell taperolni ( 4.3), eddig eljutottam annak idején (1-1,5 éve), hogy ezt a bibit átlehet lépni a TWRP-ben.
A probléma a romokkal lesz, beindul némelyik amúgy, de ellentétesen fog forogni és az első képernyő kikapcsolás után viszont megint nem fogja érzékelni a kijelzőt (nem lehet kinyitni)... zsákutca az egész ezekkel az újabb 808 modellekkel, romot azóta meg erre nem faragtak, ennyi.
Nekem az olasz samsungról átfaragott 4.2.1 rom amivel működik, érdekességként, ha visszateszem az eredeti myaudio romot vagy a gadamei romot azokkal sem megy már az érintő.
Nekem még gariban kicserélték az utolsó pillanatban (egy héttel lejárat előtt) az aksit, azóta gond nélkül megy 1 éve, wifit sem dobálja el, ebben a romban be lehet kapcsolni, hogy alvó módnál se.
-
kurtos
csendes tag
Sziasztok! Az érintős kérdésemre van valami ötletetek? Fentebb írtam le. Amíg nem romoltam működött, aztán hol jó, hol nem. .. köszi!
-
kurtos
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Nem semmi ez a nagy farigcsálás, lehet,hogy valakinek megkönnyítem az életét! Szóval van egy 808dcc gépünk, új kora óta nem érzékel rendesen a kijelzője, ebből kifolyólag keveset használtuk, garijegyet nagymama elhagyta... Felraktam a Gadmei romot, azzal semmit sem érzékelt, utána a gyárit, ezzel meg hol érzékel, hol nem. Tud valaki segíteni, mi a probléma, mit tegyek fel, ha nem, szívesen eladom alkatrésznek, mert az akksija nagyon jó. Ha valaki tud segíteni kijelző-rom tekintetében, kérem ide írjon, aki meg megvenné az akksi vagy alkatrész miatt,dobjon egy privit! Köszi és üdv+BÚÉK! Gábor
-
üszök
őstag
-
Telda
addikt
Hali!
Ezt a Gadmei E8 HD romot fel tudná valaki rakni valahova?
Mert ami az összefoglalóban van link nem működik. -
kmisi5
csendes tag
-
kmisi5
csendes tag
válasz
Donki Hóte #5423 üzenetére
Hát nagyjából ezt írtam az #5391 - ben. Csak a te leírásod látványosabb lett. Először én is a kisgépben gondolkodtam, de egy új stabil éles sniccer elég volt a lágy műanyaghoz. Lassan haladva kisebb nyomással többszörös vágással.
A beavatkozás után én újraraktam a 4.3 -as paranoid romot. Az új aksival egyenlőre jól működik, még nem jelentkezett beragadt 100% effekt. -
Arenastag
csendes tag
Sziasztok!
Milyen ROM-ot és frissítési módszert ajánlanátok most a tabletre? Nincs semmi extra elvárás, csak hátha jobban működne... -
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Nekem 908DCC-m van. Segítséget kérek, mert gond van vele. Beragad a bootolásnál, az Android logónál megáll, az csillog-villog, de ennél tovább nem jut. Próbáltam belépni a recovery-be, hogy gyári visszaállítást csináljak, de képtelen vagyok belépni, pedig nem vagyok sem hülyegyerek, sem kezdő. Se a VOL + és POWER, sem a VOL - és POWER, sem egyéb kombinációkra sem hajlandó belépni, inkább tovább bootol, és mindjárt földhözvágom... van valamilyen ötletetek, hogyan lehetne belépni ennél a típusnál hatékonyan a recovery-be? Próbáltam már az ADB-vel is, hogy majd parancsba adom neki a recoverybe bootloást, de nem ismerte fel, bár a PC felismerte az SD kártyahelyet és a tárhelyet is, igaz utóbbit nem lehet elérni, amég be nem bootolna rendben az Android.
Szóval? Egyéb ötlet? Jah, a Rockchip gyári flashelőjét is próbáltam már a legfrissebb ROM-mal. -
-
válasz
drotifuti #5371 üzenetére
Ujra kene flashelned pc-rol a nand-ot resettelni amit szetszedes utan lehet majd ujra formazni es felrakni a romot pc-rol. Amugy volt nalam egy masik markaju tab ilyen hibaval, de kiderult hogy nand hibas igy kuka lett, meg volt szerencsem egy ram hibassal a helyzet ugyan ez.
-
drotifuti
aktív tag
Sziasztok!
Van egy myaudio tab(808dcc),Javításra hozták,nem indult el,boot képernyőig jutott...myaudio logo után semmit nem csinált..próbáltam frissíteni,gyári szoftal,de már ott tartok hogy csak FEKETE képernyő van és semmi más(talán ez a bootloader mod?),pc nem ismeri fel,nem tudom mitévő legyek..sd-ről nem telepíti a romot,igazából nem csinál semmit..fekete képernyő "világít",és ennyi....egész éjjel töltőn vot..mondom hátha kevés a cufla..semmi nem változott...
Mit tudnék kezdeni vele??
adb-re sem reagál,semilyen parancsra. -
Telepitsd fel a totalcommandert keresd meg a builprop filet majd nyomj a szerkesztesre es nezd at nincs e benne hagyva az oem gyarto neve, talan akkor majd lehet kezdeni valamit rom ugyben is. Amugy reszvetem
, az egy ritka otvar tabjuk , anno a 808 forumjaban is reklamoztak magukat vele.... de amikor jobban utana jart az ember lathattamhogy a hw ami benne van a gpu miatt csak arra jo , hogy le lehessen irni, hogy 4 mag meg tarsai, persze azt nem irtak oda hogy vivante gpu , ami nem egy eromu, es kompatibilitasi gondjai is vannak, na meg azt se hogy orulj annak hogy megvetted , aztan le vagy kakkantva.
-
Imi156
csendes tag
Sziasztok!
My AUDIO 916 QI hez keresek gyári romot és hozzá leirást.
Előre is köszönöm. -
DVzse
csendes tag
[link] Ezt a romot kipróbálta már valaki, tegnap letöltöttem, ma felrakom, videó alapján jónak tünik.
-
DVzse
csendes tag
860s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc2.zip >>> ezzel elsem indul
Komoly na ez a 4.3.1 sem jó semmire, legalábbis erre a 808DCC-re biztos, hogy nem.
Most még visszarakom az e8hd-cm10.2-singleuser_compatibility-rc2.zip -et kicsit szétnézek benne és megy vissza az olasz már bevált rom és felejtős ez az egész hóbelebanc...Jó hír kezd dudorodni az aksim :-)
és ha minden jól megy áprilisig kipurccantom (ekkor lesz 1éves) és én is beállok a komolyabb tabosok táborába, remélhetőleg. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
rheaume #5268 üzenetére
Mind a kettő jó választás, de a Samsung mellett szól, hogy ők néha adna ki ROM frissítést, az Asusnak ez a gyenge pontja.
Ez nem volt olyan egyszerű, nekünk kellett kitaposni az utat számotokra. A mostani megoldás, hogy egyből a pénzt kéred vissza és tőlük veszed az igazi tabletet (ezt nem nevezném annak). Javításba semmiképpen NE menj bele. A csere értelmetlen, ha csak nem ugyanabba a kutyagumiba akarsz belelépni.
-
DVzse
csendes tag
Valami megváltozott, de nekem már nagyon elegem van tőle!
Ezzel sem fog menni. Megírom a openrecoveryscript-et (amit az ott lévő másik file-ból, PC-n, T.commander F4 (text editorral) majd bemásolom a /cache/recovery/ -be, újraidítom, semmi (csak a nemműködő twrp menü jön), vissza bekapcsolom és eltünt a script!
Újra felmásolom, mondom belenézek a tab text editorral, hát üres, mondom nincs mese akkor bepötyögtetem ezzel, első sor után rámentek, megnézem megint üres, kész felidegesített.Bohóckodtam a twrp menager apk-val az is zsákuca, kiírja hogy nincs támogatása ennek a modellnek, de itt legalább működik a menü (futtó tabnál).
Rom menager sem boldogul, szintúgy a rom installer
Inkább mondja már meg valaki ezt az "ulmage_recovery"-t mivel lehet szerkeszteni, ennyi idő alatt amit már erre elcsesztem már megjavítottam volna :-)
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindíg működik, bár nem túl sokat használom. Egy tápalljzat csere volt közben. Most már eléggé kiismertem, minden fellelhető romot kipróbáltam, de a JB nem igazán jött be, valami(k) mindegyikben rossz.
Még mindíg a Dave's Edition 1.5 a legjobb. A JB verziókból a TWRP az egyetlen profit, de az igazán hasznos. -
orientbio
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem! Nekem február végén jár le a garim a 808 DCC-ről. A 20121128-as Gadmei rommal tulajdonképpen tökéletesen működik még mindig. Az akksi is bírja még wifi-vel is 2-3 órát és fel is tölt általában rendesen. Egy kicsit már látszik a gép alsó szélén az illesztések kitágulása (és az lcd panel is jobban kiáll), ami gondolom azért már az akkupuffadás jele lehet, bár a kijelzőn még semmi nyoma. Mivel a gép regisztrálva van a myaudioworld-ön elvileg 1 + 1 év kiterjesztett garancia jár rá. Az érdekelne, hogy ennyi hiba is elég-e a garancia érvényesítéséhez az első évben, vagy valószínűleg nem? Illetve, hogy ha lejár az első év, akkor másodikban is kicserélik-e a gépet az akkuhiba miatt (gondolom javítani azóta sem tudják)? Azt írják a honlapjukon, hogy a javítás ingyenes, de az alkatrész árát nekem kell fizetnem a második évben. De mi van, ha nem javítható? A garijegyen az áll, hogy az akkura 6 hónap garancia van. Akkor hol az egy, vagy két év?
Előre is kösz a választ!
-
Protezis
őstag
Sziasztok!
Próbálnám visszaállítani a stock ROM-ot, viszont nem tudja mountolni az sd kártyát. Boot után látja a kártyát, nincs vele gond. Minden wipeot nyomtam, de semmi. Jelenleg Gadmei ROM van fent.
Ezt adja a recovery menü: fénykép
Tudnátok segíteni visszaállítani?
-
Crow-hun
csendes tag
Már több mint 1 éve olvasgatom itt a hozzászólásokat, és azt hiszem én vagyok itt a kevés kivétel egyike... akinek remekül bevált ez a készülék és nem bántam meg, hogy ezt vettem!
(Nem... nem vagyok a cég fizetett "ügynöke", aki próbálja lemosni a sarat, mielőtt ezt gondolnátok!)
Valószínűleg nekem mázlim volt, mert 1 hét híján pontosan 1 éve vettem a 808DCC-met, és azóta sincs semmi problémám vele. Az aksi most is remekül működik, 5-6 órát simán kibír, semmi púposodást nem tapasztaltam, a wifi mindig is erős volt, még sosem fagyott le a rendszer, sosem kellett resetelnem, a töltőcsatlakozó sem lötyög, és sosem volt olyan, hogy annyira lemerült volna, hogy órákig be sem lehetett kapcsolni.
Bár azt megjegyezném, hogy sosem érdekelt, hogy a gyári romot lecseréljem másikra, sem rootolást nem alkalmaztam, pedig PC-n szeretek szoftveresen bütykölni, de itt a tabletemen annyira jól ment minden, hogy inkább nem piszkáltam. (Sőt, a telefonomon 4.2-es Android van, amit gyűlölök, ez a 4.1-es a tableten jobban tetszik, márcsak ezért sem akartam más Romot feltenni rá.)Majdnem minden nap használom, kb. 1-2 órát, de inkább csak lefekvés előtti hírportál olvasásra, levelezésre, meg pár egyszerűbb játékra, tehát azért igazából a processzor nincs megizzasztva, de ezt leszámítva az aksi, a wifi használva van, de ahogy írtam, nálam remekül bírja.
Na... szóval csak gondoltam megosztom Veletek, hogy vannak kivételek ebben a termékben is.
Üdv! -
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
Most olvasgatom itt, hogy többeknek megpúposodott az aksija. Ez miben nyilvánul meg? Húgom kapott egy ilyet tavaly novemberben, és most néztem, hogy a kijelző bal és jobb oldalán, valamint a tetején világosabb foltok vannak, és a közepén mintha össze lenne nyomva a kijelző. Lehet ez az aksi miatt. Mit lehet ilyenkor tenni? Edigitalba vettük elvileg 2 év gari van rá. Tegnap feltöltöttem teljesen, egy percet sem használtam, és mára lemerült.
Próbáltam lőni róla egy képet, de mivel tükröződik, ezért semmi se látszik kb..
Ja, és úgy illene visszavinni, hogy gyári rom van rajta? Rootolva nem volt.
-
pimi50
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #5191 üzenetére
Igen, úgy kell csinálni, ahogyan írtad (Boot = Bekap gomb és hangerő +). A ROM-ok tartalmazzák a recovery-t, és abban a factory reset-et.
-
sing1ep1ayer
őstag
-
stigma
addikt
Hali, egy megerősítést szeretnék tőletek kérni, mivel nem igazán pörög a Myaudio 916DCC-s topic, így gondoltam ide írok:
Adott egy 916DCC-s tab 4.1.1-el gyárilag és kb havonta behal a rendszer majd mindig újrateszem, de már elegem van belőle.
Szeretnék 4.2 vagy 4.3 at tenni rá ha találok ROM-ot és épp ahogy néztem ezen paraméterek megegyeznek a Kínai Window N90 Dual Core II tablet paramétereivel. Jó az ha az ahhoz szükséges leírás alapján rootolom és teszem fel az adott Custom Romot?
1. Root elírás
2. Custom Rom=> Esetleg valami jót ajálna valaki?Segítséget előre is köszönöm, és bocs hogy ide írtam.
Ui.: A szervízt megkereste hogy ilyen probléma van, hogy havonta nem indul a tab és újra kell húzni, amire azt a választ kaptam, hogy ők addig nem adnak/javítják, míg a Factory Resettel megoldható a probléma.
-
sing1ep1ayer
őstag
Kisöcsém nemrég telefonált, hogy a MyAudio Super TV2 (talán 816DCC ?) tabletjéből sikeresen kizárta magát a mintarajzolós biztonsági képernyőzárral és sehogy nem tud belépni, hiába reseteli. Gyári ROM volt rajta, semmi hekkelés, szerintem még rootolva sincs, mert nem hozzáértő.
Valaki tud megoldást a szervízen kívül? Nem baj, ha repülnek az adatok, csak a tablet legyen újra használható. -
pimi50
aktív tag
Sikerült beüzemelnem a modemet. A kulcs a profil név ls az apn név pontos meghatározésa.
Ha benne van a kompatibilitási listában, vagy egyáltalán android kompatibilis, akkor mennie kell. A ROM-ok egy kicsit másként viselkednek, de nem jelentős. (A 4.2 pl. induláskor mindent felszedett) -
dajani
tag
Hy.
Egy ilyen tabot szemeltem ki magamnak és írták páran, hogy Huawei E303-al valakinek megy valakinek nem, ez mitől függ? Vagy milyen rom kell rá hogy működjön a 3G modem? Van valakinek E303-as modemmmel tapasztalata vele?
Válaszolat előre is köszönöm.
Üdv. -
-
Kiskarak
csendes tag
Köszönöm a segítségeket, viszont akkor abban tudnátok nekem segíteni,hogy hogyan is tudom gyorsabbá, stabilabbá varázsolni?
Melyik rom-ot ill. hozzávalókat (nem tudom pontosan miket) kell még feltelepíteni ill. hogyan.
Előre is köszönöm -
03061981
tag
válasz
Fritz Teufel #5135 üzenetére
Nekem is működik.
Kijelző sokat nincs használva, mert tévére kötve egér-billentyűvel használom, leginkább filmnézésre, netezésre. Folyamatosan töltöm. Egyébként 2012 Augusztusi MM vásárlás. ParanoidAndroid 4.3-as rommal. Eddig egyszer fagyott le, egyszer pedig lemerült, mert a töltő csatlakozó kicsúszott a helyéről. Egyébként Nektek is "könnyen jár"?
-
válasz
pube111 #5145 üzenetére
Bocs hogy bele vau, de az akksi kalibralas semmit sem er, mert az aksi elektronikajanak a firmwareje szolgaltatjaaz adatokat a droid kernelenek,igy ha hibas adatok mennek akkor a kijelzes is hibas. Ujra kalibralni a battery stat torlessel nem lehet...a doglodo akksin nem segit . Igaz en sokat hasznaltam a tabot, naponta 4 ora minimum, de amikor elkezdett esni az uzemido semmit sem ert a kalibralas, csak romlott tovabb az akksi mig ki nem mult. Ha garis akkor vidd szervizbe, ne szenvedj vele.
-
I2oli
tag
válasz
pube111 #5141 üzenetére
Egyáltalán nem gond ha rootolod, illetve a gadmei-s rom miatt sem lehet problémád a szervizzel, ha jól emlékszem volt aki a supportot kérdezte meg róla és ők erősítették meg.
Én az elsők között vettem ezt a tabot (és lehet szerencsés darabot fogtam ki) de eddig a beragadt akku volt a gondom vele, illetve a gyári rommal HDMI hang recsegett a TV-n, ezt az frissebb myaudio rom javította.
Szerintem próbáld "orvosolni" magad ezt a 100% akku beragadást, mert tényleg nem nehéz (nekem életem első rootolása emiatt volt
)
(((JoHnni kolléga linkelt róla oldalt anno, ha nem találod megkeresem)))
-
pube111
senior tag
-
pube111
senior tag
Miért van az, hogy az akku állapotot nem jelzi az akku ikon? Mindig azt jelzi, hogy tele van. Amikor lemerül, nem is figyelmeztet, csak kikapcsol. Még garanciás, visszaviszem, csak érdekelne miért van ez. Gyári romot újra raktam, nem javult.
-
mokamiki1
csendes tag
Sziasztok!
Milyen stabil rom-ot tudtok ajánlani (808dcc), amin működik minden?! Most volt szervízbe és android 4.0.3-at raktak rá. Előtte a gadmei volt, bár az sem volt teljesen tökéletes! Ötlet!?
Köszönöm! -
Agent Orange
csendes tag
Akinek az 5099esben leírt romban a képernyő 90 fokkal el van tévedve íme a megoldás. Szedjétek le a marketről a build prop editor nevű csodát és az ro.sf.gsensorposition sorban a hármast javítsátok ki 0-ra! Így működik de a képernyő fordítás effekt elég fura, vagy nem tudom ennél a romnál lehet ilyen!? Valaki megirhatná akinek alapból jó, hogy nála is darabos e az elforgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest