Hirdetés
- Macrodroid
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar ez nem a szakteruletem , de olvastam boven rola hogy , le merjem irni , hogy egy rossz rom , amiben nem megfelelo a touch panel fw-je galyra tegye a panelt ,ellenben olyanrol nem olvastam, hogy egy elcseszett touchpanel egy rendes rom felrakasaval helyre jott volna. Persze egy szervizben helyre hozhato. Sajna a hw elemeknek sajat firmwarejuk van, es egy sw frissitessel felul irodhat, ha meg mas verzioju az uj fw az adott hw elemre, akkor nem mindig van lehetoseg a downgradere.
Igy jartam en is , telefon touchpanel , betort , csere egy oem gyartoera, aztan ahogy jott a rendszer frissitese be is halt . Emiatt vehettem ujjat de ekkor mar gyarit vettem.Ui .: hw elem fw iras, javitas ugyben azert kerdezd meg cappa-t, kelzsoca-t,tjb-t , ok nagy guruk...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest