Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  royalka

üzenetére royalka

üzenetéreAkkor: Következik a folytatás  1: Tegnap ott raktam el a tabit, hogy le kell faragni belőle egy darabot. Első lépés tehát a pirossal jelölt rész levágása volt.  2: A levágásról nem mondok semmit, ez tényleg radicalmod volt, hőre lágyuló (és büdösödő  ) műanyagot vágtam modellköszörű segítségével ) műanyagot vágtam modellköszörű segítségével Azért csak sikerült, bár nagyon kellett vigyázni a vezetékekre (amiket celluxxal rögzítettem), meg a WiFi antennára, ami a legrosszabb helyen van a vágás szempontjából (kis kék panel). Azért csak sikerült, itt már be van rakva első próbára az akku a helyére. Azért csak sikerült, bár nagyon kellett vigyázni a vezetékekre (amiket celluxxal rögzítettem), meg a WiFi antennára, ami a legrosszabb helyen van a vágás szempontjából (kis kék panel). Azért csak sikerült, itt már be van rakva első próbára az akku a helyére. 3: Az akkut próbára berakva, vezetékek még lógnak.  4: Az akkut itt már egy 2x1 cm-es kétoldalas ragasztóval rögzítettem a helyére, de ez később kevésnek bizonyult, nem tartja eléggé, most picit lötyög a helyén, ha rázom a tabit (majd kell tenni valami távtartót az akku és a hátlap közé, amit majd ki lehet szedni, ha ismét dagadni kezd az akku  ). Ráadásul kis zavaromban a tervezetthez képest fordítva ragasztottam be az akkut, de ez a legkisebb gond. Itt már szépen visszatettem a vezetékeket a helyére, amelyeket később egy kis celluxxal rögzítettem az akkuhoz. ). Ráadásul kis zavaromban a tervezetthez képest fordítva ragasztottam be az akkut, de ez a legkisebb gond. Itt már szépen visszatettem a vezetékeket a helyére, amelyeket később egy kis celluxxal rögzítettem az akkuhoz. 5: Összerakott, bekapcsolt tab, működik szépen   Összerakáskor pár fülecske megint lerepült, de azért tartja a hátlapot még elég sok. Most merítem, aztán egész éjjel töltésre teszem. Kell valamilyen programmal bemutatni egymásnak az új akkut és tabit, vagy így kell hagyni ahogy van? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) műanyagot vágtam modellköszörű segítségével
 ) műanyagot vágtam modellköszörű segítségével  Azért csak sikerült, bár nagyon kellett vigyázni a vezetékekre (amiket celluxxal rögzítettem), meg a WiFi antennára, ami a legrosszabb helyen van a vágás szempontjából (kis kék panel). Azért csak sikerült, itt már be van rakva első próbára az akku a helyére.
 Azért csak sikerült, bár nagyon kellett vigyázni a vezetékekre (amiket celluxxal rögzítettem), meg a WiFi antennára, ami a legrosszabb helyen van a vágás szempontjából (kis kék panel). Azért csak sikerült, itt már be van rakva első próbára az akku a helyére.