- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi5
csendes tag
Szia!
Anno amikor ez le volt írva itt a fórumon, akkor elmentettem txt -be. Most ezt ollózom neked.Valahol itt volt linkelve. Root kell hozzá. Terminál emulátorba be kell írni az alábbiakat:
SU (enter)
echo B8> /sys/devices/i2c-2/2-0034/axp20_reg (enter)
echo B820> /sys/devices/i2c-2/2-0034/axp20_reg (enter)
(Reboot)De keress rá az akkuberagadásra, vagy valami ilyesmi kifejezésre. Ha jól emlékszem a fenti dolgot eléggé lemerült állapotban kellett beírni. (bár ez nem biztos)
-
kmisi5
csendes tag
Szia!
Kipróbáltam. Tutti, hogy a nekem működőt töltöttem fel. Tudtam küldeni és fogadni képet Bluetooth -val. Telefon GT-I5700- tablet MyAudio Series 8 808DCC. A hátsó kamera is működik. Ha elindítod a gyári kamera appot, akkor a fényképező kék pöttytől jobbra ( vagy fölötte ) van egy állító ikon ( karika valamivel ) ezzel lehet váltani a kamerák között.Lehet a te tableted másik sorozatból van. Az enyém a legelsők egyike.
-
kmisi5
csendes tag
-
kmisi5
csendes tag
-
kmisi5
csendes tag
Szia!
Működik. Igaz én Bluetooth -t nem használok (telefont érzékelte), de a hátsó kamera működik. A kamera progiban a középső kék pöttytől jobbra lehet kiválasztani az aktuális használandó kamerát. A forgatásra anno született megoldás. A telepítő fájlokat már e szerint tárolom, és a mostani telepítés zökkenőmentes volt.
Egyenlőre meg vagyok elégedve. (lekopogtam :-) ) -
kmisi5
csendes tag
válasz
Donki Hóte #5429 üzenetére
Jól is tetted! Szemléletes lett. A szerelésben nincs semmi ördöngősség, feltéve ha valaki nem ököllel veri a százas szöget is a gerendába.
Egyébként a wifi antenna is csak kétoldalú ragasztóval van pozícionálva. Az is elmozdítható. -
kmisi5
csendes tag
válasz
Donki Hóte #5423 üzenetére
Hát nagyjából ezt írtam az #5391 - ben. Csak a te leírásod látványosabb lett. Először én is a kisgépben gondolkodtam, de egy új stabil éles sniccer elég volt a lágy műanyaghoz. Lassan haladva kisebb nyomással többszörös vágással.
A beavatkozás után én újraraktam a 4.3 -as paranoid romot. Az új aksival egyenlőre jól működik, még nem jelentkezett beragadt 100% effekt. -
kmisi5
csendes tag
válasz
Donki Hóte #5404 üzenetére
Problémám akkor van ha az eszköz mobilitását akarom kihasználni. Idegen helyen, szállodában...stb.
Itt egy csatlakoztatható nagyobb nyereségű antenna sokat segítene. Otthon nekem is legalább 3 csíkom van. -
kmisi5
csendes tag
Ha már vége a garanciának.......
Már többször szét kellett szednem. Igaz egy két műanyag darabka mindig marad ki belőle, de elég jól tart.
Viszont javaslom mindenkinek aki szétszedi, hogy a csatlakozó panelen forrassza erősebben le a földeléseket.
Nekem az usb kimenetet kb fél év alatt sikerült benyomni. A stabilitást a csatlakozó ház forrasztása adja.
Jelenleg a wifi antenna - külső wifi antenna összeeszkábálásán gondolkodom. -
kmisi5
csendes tag
válasz
timeslip.hu #5390 üzenetére
Szia!
Új akksit én itt vettem 5000HUF-ért.
Az új akksi 2mm-el szélesebb volt, ezért a fészket egy sniccerrel át kellett szabnom. Nem olyan vészes beavatkozás, csak ne az alaplap felé terjeszkedj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest