- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow-hun
csendes tag
Már több mint 1 éve olvasgatom itt a hozzászólásokat, és azt hiszem én vagyok itt a kevés kivétel egyike... akinek remekül bevált ez a készülék és nem bántam meg, hogy ezt vettem!
(Nem... nem vagyok a cég fizetett "ügynöke", aki próbálja lemosni a sarat, mielőtt ezt gondolnátok!)
Valószínűleg nekem mázlim volt, mert 1 hét híján pontosan 1 éve vettem a 808DCC-met, és azóta sincs semmi problémám vele. Az aksi most is remekül működik, 5-6 órát simán kibír, semmi púposodást nem tapasztaltam, a wifi mindig is erős volt, még sosem fagyott le a rendszer, sosem kellett resetelnem, a töltőcsatlakozó sem lötyög, és sosem volt olyan, hogy annyira lemerült volna, hogy órákig be sem lehetett kapcsolni.
Bár azt megjegyezném, hogy sosem érdekelt, hogy a gyári romot lecseréljem másikra, sem rootolást nem alkalmaztam, pedig PC-n szeretek szoftveresen bütykölni, de itt a tabletemen annyira jól ment minden, hogy inkább nem piszkáltam. (Sőt, a telefonomon 4.2-es Android van, amit gyűlölök, ez a 4.1-es a tableten jobban tetszik, márcsak ezért sem akartam más Romot feltenni rá.)Majdnem minden nap használom, kb. 1-2 órát, de inkább csak lefekvés előtti hírportál olvasásra, levelezésre, meg pár egyszerűbb játékra, tehát azért igazából a processzor nincs megizzasztva, de ezt leszámítva az aksi, a wifi használva van, de ahogy írtam, nálam remekül bírja.
Na... szóval csak gondoltam megosztom Veletek, hogy vannak kivételek ebben a termékben is.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged