Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Megpróbáltam, semmi. :-/
Már olyat is próbáltam, hogy -ugye- az update.zip-et minden Android frissítésnek vesz, és ha van az SD kártyán ilyen, akkor megpróbálja feltenni. Készítettem egy update.zip-et a system.img tartalmából, de semmi, meg sem áll a bootoláskor, csak az Android felirat teker továbbra is. -
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Nekem 908DCC-m van. Segítséget kérek, mert gond van vele. Beragad a bootolásnál, az Android logónál megáll, az csillog-villog, de ennél tovább nem jut. Próbáltam belépni a recovery-be, hogy gyári visszaállítást csináljak, de képtelen vagyok belépni, pedig nem vagyok sem hülyegyerek, sem kezdő. Se a VOL + és POWER, sem a VOL - és POWER, sem egyéb kombinációkra sem hajlandó belépni, inkább tovább bootol, és mindjárt földhözvágom... van valamilyen ötletetek, hogyan lehetne belépni ennél a típusnál hatékonyan a recovery-be? Próbáltam már az ADB-vel is, hogy majd parancsba adom neki a recoverybe bootloást, de nem ismerte fel, bár a PC felismerte az SD kártyahelyet és a tárhelyet is, igaz utóbbit nem lehet elérni, amég be nem bootolna rendben az Android.
Szóval? Egyéb ötlet? Jah, a Rockchip gyári flashelőjét is próbáltam már a legfrissebb ROM-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- RedMagic Astra
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest