- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Megpróbáltam, semmi. :-/
Már olyat is próbáltam, hogy -ugye- az update.zip-et minden Android frissítésnek vesz, és ha van az SD kártyán ilyen, akkor megpróbálja feltenni. Készítettem egy update.zip-et a system.img tartalmából, de semmi, meg sem áll a bootoláskor, csak az Android felirat teker továbbra is. -
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Nekem 908DCC-m van. Segítséget kérek, mert gond van vele. Beragad a bootolásnál, az Android logónál megáll, az csillog-villog, de ennél tovább nem jut. Próbáltam belépni a recovery-be, hogy gyári visszaállítást csináljak, de képtelen vagyok belépni, pedig nem vagyok sem hülyegyerek, sem kezdő. Se a VOL + és POWER, sem a VOL - és POWER, sem egyéb kombinációkra sem hajlandó belépni, inkább tovább bootol, és mindjárt földhözvágom... van valamilyen ötletetek, hogyan lehetne belépni ennél a típusnál hatékonyan a recovery-be? Próbáltam már az ADB-vel is, hogy majd parancsba adom neki a recoverybe bootloást, de nem ismerte fel, bár a PC felismerte az SD kártyahelyet és a tárhelyet is, igaz utóbbit nem lehet elérni, amég be nem bootolna rendben az Android.
Szóval? Egyéb ötlet? Jah, a Rockchip gyári flashelőjét is próbáltam már a legfrissebb ROM-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Robotporszívók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest