Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Általánosan igen, van 1 óradíj + a szerelési.
Vannak cégek, akik az óradíjat (mivel nagyon nagyon ritka az a szerelés ami 1 óránál tovább tartana) belerakják a javítási díjba ha kéred a készülék javítását.
Vannak olyanok, amelyek ingyen bevizsgálják, adnak árajánlatot és eldöntöd kell-e, de sajnos az a helyzet, hog a szervízek nagy része az első mondatom szerint dolgozik.
A bosszantó amúgy az, hogy maga a rom csere kényelmesen megoldható (lenne) otthon, de mivel a cég honlapja megszűnt, így macerás romot kukázni ezekhez a tabokhoz :=( nekem is 2 hete töltik fel azt a romot, amit ide kértem 1 tabhoz.sőt, kiejlző csere is szinte mindegyik tabnál otthon megoldható, vagy az aksicsere. myaudió tabhoz típusszámmal megegyező aksit rendeltem ebayon 2e forintért, a csere meg annyi, hogy 2 kábelt kellett elvágni és újraforrasztani. Kijelző meg általában 1 szem szalagkábellel csatlakozik az alaplapra, annyi van, hogy le kell róla bontai az alaplapot (kb 10 perces munka). Ezek is általánosan 2-5e forint között rendelhető ebay-ről. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest