Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Google Pixel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Ma megint előszedtem és cserélgettem a romokat ezen a TWRP-ben érintőre nem reagáló 2013. március utáni típuson, hátha sikerül valamelyikkel valamit összehozni.
openrecoveryscript-el végigjártam mind 6 külöböző típusú "cm10.2-singleuser_compatibility-rc2"-et, egyikkel sem megy.
Próba ként leszedtem én is a Dave's_Edition_1.5(Sirius_dual), ezzel sem megy az érintő.
Kettő rommal megy csak:
egyik az olasz, de közben rájöttem, hogy abban ki kellett cserélnem "404_ok__60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128" romból a "g11refE8-ota-eng.bestidear.zip"-et és így lett frankó, rootolt, megy a DSLR Controller is rajta, wifit nem dobálja le, Nova launcherrel egész szép, eddig ez a legjobb rá a sok közül, igaz ez is csak 4.0.4.-es, csak kinézetre 4.2.1 :-)A másik a supportos 4.0.4-es valmi Pad logós, (nem az eredeti myaudiós, azzal sem megy az érintő már), de ez nincs rootolva, így nem tudtam vele mit kezdeni a scriptelés véget vissza kellett tenni az olaszt.
Ennyi, kár ezzel cseszekedni, fel is idegesített erre ez a legjobb, ezzel megy a kukába egyszer :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi