Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Ma megint előszedtem és cserélgettem a romokat ezen a TWRP-ben érintőre nem reagáló 2013. március utáni típuson, hátha sikerül valamelyikkel valamit összehozni.
openrecoveryscript-el végigjártam mind 6 külöböző típusú "cm10.2-singleuser_compatibility-rc2"-et, egyikkel sem megy.
Próba ként leszedtem én is a Dave's_Edition_1.5(Sirius_dual), ezzel sem megy az érintő.
Kettő rommal megy csak:
egyik az olasz, de közben rájöttem, hogy abban ki kellett cserélnem "404_ok__60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128" romból a "g11refE8-ota-eng.bestidear.zip"-et és így lett frankó, rootolt, megy a DSLR Controller is rajta, wifit nem dobálja le, Nova launcherrel egész szép, eddig ez a legjobb rá a sok közül, igaz ez is csak 4.0.4.-es, csak kinézetre 4.2.1 :-)A másik a supportos 4.0.4-es valmi Pad logós, (nem az eredeti myaudiós, azzal sem megy az érintő már), de ez nincs rootolva, így nem tudtam vele mit kezdeni a scriptelés véget vissza kellett tenni az olaszt.
Ennyi, kár ezzel cseszekedni, fel is idegesített erre ez a legjobb, ezzel megy a kukába egyszer :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Unraid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest