- Google Pixel topik
- Magisk
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
csak kiegészítésképp, én anno ezt a linket mentettem el hozzá: 100% akku beragadás
-
-
timeslip.hu
csendes tag
Jo tipp volt a hely, de csak kisebb akksijuk volt keszleten most.
Mondjuk bele is tettek egy 3500mAh-t, es arrol ment is, csak nem toltotte, igy azt javasolta az ember, hogy inkabb ne vegyem meg az akksit.
Hm, lehet nem is az akksi a hibas, hanem a toltesvezerles? btw. A toltesvezerlo nem az akkihoz van csomagolva? Latni velek egy vekony csiknyi nyakot az akksi szelen, de nem latom jol, lehet csak kepzelodom.Most kiprobaltam akksit nelkul, csak taprol. Elindul, de fel perc utan "pakk" tokfekete lesz minden.
-
Nekem is gond volt a wifi vétel erőssége, pedig a routerembe egy külön külső antenna volt csatlakoztatva.
Aztán kb. egy hónapja az UPC megdobott egy beépített wifis routerrel és csodák csodájára 2 kis csíkkal erősebb lett a vétel
Pedig ugyanott van az új router, mint ahol a régi volt.
Szóval nemcsak a tabletben lehet a hiba ha gyenge a wifi jele.
A telefonomon korábban sokkal erősebb volt a jelszint, ha ugyanott használtam, mint a tabletet. A router cseréje után érdekes módon a telefonon alig lett erősebb a jelszint, a tableten viszont sokat javult a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bluetooth hangszórók
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Honda topik
- További aktív témák...
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest