- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
csak kiegészítésképp, én anno ezt a linket mentettem el hozzá: 100% akku beragadás
-
-
timeslip.hu
csendes tag
Jo tipp volt a hely, de csak kisebb akksijuk volt keszleten most.
Mondjuk bele is tettek egy 3500mAh-t, es arrol ment is, csak nem toltotte, igy azt javasolta az ember, hogy inkabb ne vegyem meg az akksit.
Hm, lehet nem is az akksi a hibas, hanem a toltesvezerles? btw. A toltesvezerlo nem az akkihoz van csomagolva? Latni velek egy vekony csiknyi nyakot az akksi szelen, de nem latom jol, lehet csak kepzelodom.Most kiprobaltam akksit nelkul, csak taprol. Elindul, de fel perc utan "pakk" tokfekete lesz minden.
-
Nekem is gond volt a wifi vétel erőssége, pedig a routerembe egy külön külső antenna volt csatlakoztatva.
Aztán kb. egy hónapja az UPC megdobott egy beépített wifis routerrel és csodák csodájára 2 kis csíkkal erősebb lett a vétel
Pedig ugyanott van az új router, mint ahol a régi volt.
Szóval nemcsak a tabletben lehet a hiba ha gyenge a wifi jele.
A telefonomon korábban sokkal erősebb volt a jelszint, ha ugyanott használtam, mint a tabletet. A router cseréje után érdekes módon a telefonon alig lett erősebb a jelszint, a tableten viszont sokat javult a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bontatlan E olvasó..
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest