Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
csak kiegészítésképp, én anno ezt a linket mentettem el hozzá: 100% akku beragadás
-
-
timeslip.hu
csendes tag
Jo tipp volt a hely, de csak kisebb akksijuk volt keszleten most.
Mondjuk bele is tettek egy 3500mAh-t, es arrol ment is, csak nem toltotte, igy azt javasolta az ember, hogy inkabb ne vegyem meg az akksit.
Hm, lehet nem is az akksi a hibas, hanem a toltesvezerles? btw. A toltesvezerlo nem az akkihoz van csomagolva? Latni velek egy vekony csiknyi nyakot az akksi szelen, de nem latom jol, lehet csak kepzelodom.Most kiprobaltam akksit nelkul, csak taprol. Elindul, de fel perc utan "pakk" tokfekete lesz minden.
-
Nekem is gond volt a wifi vétel erőssége, pedig a routerembe egy külön külső antenna volt csatlakoztatva.
Aztán kb. egy hónapja az UPC megdobott egy beépített wifis routerrel és csodák csodájára 2 kis csíkkal erősebb lett a vétel
Pedig ugyanott van az új router, mint ahol a régi volt.
Szóval nemcsak a tabletben lehet a hiba ha gyenge a wifi jele.
A telefonomon korábban sokkal erősebb volt a jelszint, ha ugyanott használtam, mint a tabletet. A router cseréje után érdekes módon a telefonon alig lett erősebb a jelszint, a tableten viszont sokat javult a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Magisk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest