Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makkanat
újonc
Sziasztok!
Ma megtaláltam a régi MyAudio tabletem... hát borzasztó állapotban van. Ugyan rootolt, de akkor sem valami gyors... össze-vissza vannak rá telepítve alkalmazások, néhány rendszerappot eltávolítottam. Valahogy feléleszteném, hogy a kistestvérem játszhasson rajta néhány egyszerű játékot. De inkább visszaállítanám a tabletet teljesen gyári verzióra, stock rommal, mindennel. Utána valószínűleg rootolnám, de most talán jó lenne tiszta lappal indulni. Viszont a linkek nagy része teljesen halott. Elég gyér a választék, de nagyon megköszönném, ha valami viselhető romot meg tudnátok osztani.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest