- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
pube111
senior tag
Ha auchan, akkor hivd fel a biztosítót: CARDIF Biztosító 06 1 501 2387
Aztán majd visszahívnak, hogy hova vidd a készüléket.
http://aruhitel.auchan.hu/penzugyi-szolgaltatasok/auchan-garancia-biztositas -
pube111
senior tag
válasz
this is life #5169 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a kiterjesztett gari, hasznos. Nem csak a munkadíjra vonatkozik, hanem az alkatrészre is. 2012 októberben vettem a Myíudiot, 2013 novemberben elromlott. Kb egy hét alatt cserélhettem új kori árában egy másikra. Arra is vettem egy év garit. 3500Ft-ot megér. Jövőre kicserélem egy másikra. Remélem addig elromlik.
-
pube111
senior tag
Pár napja volt kiterjesztett gari esetem. Megkértem a szervízest, hogy szívesen megszabadulnék a tablettől, intézze javíthatatlannak. Pár nap múlva hívott a biztosító (cardif), hogy sajnos javíthatatlan a tablet. Pénzt nem adnak vissza, mert ez nem garancia, hanem biztosítás. Tehát, arra vonatkozik, hogy legyen neked tableted. Levásárolni lehet csak. Ha olcsóbbat veszel, akkor nem kapod meg a különbözetet. Ha drágábbat, akkor kifizeted a különbözetet. Én vettem pont ugyanannyiért egy Navon Explorer 3G tabletet 39990Ft.
-
-
pube111
senior tag
Köszi, megpróbálom.
-
pube111
senior tag
-
pube111
senior tag
Miért van az, hogy az akku állapotot nem jelzi az akku ikon? Mindig azt jelzi, hogy tele van. Amikor lemerül, nem is figyelmeztet, csak kikapcsol. Még garanciás, visszaviszem, csak érdekelne miért van ez. Gyári romot újra raktam, nem javult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest