- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arenastag
csendes tag
Az olasz 4.2-es ROM-ban nekem nem működik a fényképező. Van 2 app is rá, de azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni a kamerához. Más is tapasztalt ilyet?
-
Arenastag
csendes tag
Azóta valakinek valamilyen megoldás ROM frissítésre? Az enyém olyan verzió, amiben nem működik az érintésérzékelő recoveryben.
-
Arenastag
csendes tag
válasz
csongradi33 #5506 üzenetére
Az előző oldalon van pár kép, abból össze tudod rakni szerintem a számot.
-
Arenastag
csendes tag
Én erről beszélek, amit Te (pimi50) ajánlottál nekem:
(#5417) pimi50 válasza Arenastag (#5416) üzenetére
pimi50
(fanatikus tag)
Én most ezt használom, semmi gondom vele.
[link]
A módszer inplicit.
Ezt kérdeztem, hogyan kell telepíteni.A másik is megvan amit kmisitől kértél. De mondtam, hogy nem működik a TWRP recovery nálam, nem kapcsol be az érintésésrzékelő.
(#5437) pimi50 válasza pimi50 (#5436) üzenetéreÚjVálaszPrivát2014-12-05 19:59:43
pimi50
(fanatikus tag)
[link]
A 4.3 telepítőkészlet linkje. -
Arenastag
csendes tag
kmisi 4.3-ja pl 160mb, ez meg több mint 200.
De a kérdés igazából arra irányult, hogy hogyan kell telepíteni, mert az ereteti recovery nem lát egy fáljt sem ami telepíthető lenne. Áttömörítettem rar-ból zip-be, de akkor is a E:/ signature verification failed szöveg fogat ha próbálom telepíteni. -
Arenastag
csendes tag
Sziasztok!
Milyen ROM-ot és frissítési módszert ajánlanátok most a tabletre? Nincs semmi extra elvárás, csak hátha jobban működne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest