Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nekem van egy ilyen tabletem, ami még több kritériumnak is megfelel.
Annyi a baja, hogy felraktam a Gadmei ROM-ot, azóta nem tudom bekapcsolni. Itt a topicban írtam is róla.
Nos én megválnék tőle, mert azóta is csak a dobozában porosodik, nem foglalkoztam vele.Az akku mikor legutoljára használtam kb 7 órát bírt. Wifivel sem volt gond.
Egy baja volt csak, hogy ha 10% alá ment a töltöttség, akkor előfordult, hogy elment a hang, de ezt egy újraindítással lehetett orvosolni. Ezt akartam a Gadmei ROM-mal orvosolni.Ha érdekel, egyezkedhetünk.
-
Sziasztok!
Felakartam rakni a gadmei rom-ot a tabletre. Látszólag sikerült, de azóta nem lehet bekapcsolni. Hiába nyomom a gombot se kép, se hang. Ötlet, hogy mit lehet vele kezdeni?
-
Kikapcsoltam és felraktam USB-s tápegységre.
Egyből kijelezte, hogy tölti az akkut.
Az így nekem teljesen szuper.Ha be volt kapcsolva és úgy dugtam össze, akkor csak annyit jelzett, hogy eszköz van csatlakoztatva az USB-re, de nem töltött.
-
válasz
Permet Elek #4624 üzenetére
Van USB-s töltőm, 1A bír, de nem tudom vele a tabletet tölteni. Legalábbis nem vettem észtre, hogy töltené. Bér eddig csak a tabletet bekapcsolva próbáltam.
-
Üdv
Töltőt hol tudnék venni 808DCC-hez?
Sikeresen otthon hagytam szüleimnél a töltőt, és így nem tudom használni.Egyáltalán, micsoda gonosz dolog, hogy USB-n nem lehet tölteni.
-
Vannak ilyen USB-ethernet adapterek. ezeket vajon lekezeli az eszköz? Van valakink ilyen tapasztalata?
-
5 napja van meg a tablet, én meg vagyok elégedve vele, 4.0.4-es gyári ROM van rajta.
Eddig 1 "hibát" vettem észre, az pedig a gyengécske kamera. (Mindkettő.)
Tegnap vettem hozzá jó kis tokot. -
Üdv
Tegnap lettem tulaja egy ilyen tabletnek.
Tudtok valami jó tokot hozzá javasolni?
A lényeg hogy merev legyen, mert szeretném a táskámban hordozgatni.
(Sajnos az ebook olvasóm ezt nem bírta.)
Ha lehet ne legyen túl drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen program, ami...?
- Macska topik
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged