- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hasyinto
csendes tag
Kellően masszív, nem nyaklik.. szerintem kemény karton van benne. A tablet tartó karok a távtarók elvben, bár az tény, hogy ráfexik a bill a kijelzőre, vagy fordítva.. De abszolúte nem karcolja... Én bevallom kicsit kupis vagyok, csak bedobom a hátitáskába, és képes vagyok még futni is :-) lötyög benne rebdesen, de kárt nem tett a kijelzőben. Igaz a billetyűzet funkcionalitás számomra is akkor ér valamit, ha terjedelmesebb szöveget kell írni, de akkor kimondottan szeretem. Én nagyon örülök, hogy ez mellett döntöttem... főleg amikor meglátta az MM ben 7500 ért... :-)
-
Hasyinto
csendes tag
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/tablet_pc_ipad_tok_es_tarto/billentyuzet_es_pu_tok_8_collos_tabletekhez_1715193332.html
2810 forintért szerintem hibátlan.. ugyan azt tudja mint a többi, nekem is ilyen van, és teljesen jó. Főleg ennyiért. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest