- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoHnni
senior tag
válasz
pube111 #5170 üzenetére
Ezzel a biztosítás és nem adjuk vissza a pénzt dologgal azért vitatkoztam volna. Nekem a media-ba is mindenáron ajándékkártyára akarták feltölteni a 40e Ft-ot vagy vásároljam le azonnal. De mint tudjuk az ide vonatkozó hatályos jogszabályok nem ismerik a levásárlás fogalmát, szóval nyugodtan kérd vissza a pénzt. Egy kis szövegelés után szépen visszakaptam a 40e Ft-ot. 1év 4hónap után vittem vissza, egyébként másodszor, akksi puffadással.
-
válasz
pube111 #5145 üzenetére
Bocs hogy bele vau, de az akksi kalibralas semmit sem er, mert az aksi elektronikajanak a firmwareje szolgaltatjaaz adatokat a droid kernelenek,igy ha hibas adatok mennek akkor a kijelzes is hibas. Ujra kalibralni a battery stat torlessel nem lehet...a doglodo akksin nem segit . Igaz en sokat hasznaltam a tabot, naponta 4 ora minimum, de amikor elkezdett esni az uzemido semmit sem ert a kalibralas, csak romlott tovabb az akksi mig ki nem mult. Ha garis akkor vidd szervizbe, ne szenvedj vele.
-
I2oli
tag
válasz
pube111 #5141 üzenetére
Egyáltalán nem gond ha rootolod, illetve a gadmei-s rom miatt sem lehet problémád a szervizzel, ha jól emlékszem volt aki a supportot kérdezte meg róla és ők erősítették meg.
Én az elsők között vettem ezt a tabot (és lehet szerencsés darabot fogtam ki) de eddig a beragadt akku volt a gondom vele, illetve a gyári rommal HDMI hang recsegett a TV-n, ezt az frissebb myaudio rom javította.
Szerintem próbáld "orvosolni" magad ezt a 100% akku beragadást, mert tényleg nem nehéz (nekem életem első rootolása emiatt volt
)
(((JoHnni kolléga linkelt róla oldalt anno, ha nem találod megkeresem)))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest