Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
Most olvasgatom itt, hogy többeknek megpúposodott az aksija. Ez miben nyilvánul meg? Húgom kapott egy ilyet tavaly novemberben, és most néztem, hogy a kijelző bal és jobb oldalán, valamint a tetején világosabb foltok vannak, és a közepén mintha össze lenne nyomva a kijelző. Lehet ez az aksi miatt. Mit lehet ilyenkor tenni? Edigitalba vettük elvileg 2 év gari van rá. Tegnap feltöltöttem teljesen, egy percet sem használtam, és mára lemerült.
Próbáltam lőni róla egy képet, de mivel tükröződik, ezért semmi se látszik kb..

Ja, és úgy illene visszavinni, hogy gyári rom van rajta? Rootolva nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest