Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #5636 üzenetére
Amennyiben sikerült felrakni romot, akkor usb debug bekapcs a fejlesztői lehetőségeknél és vagy kingo root, vagy iroot. Nem a legjobb programok, mivel lehet 1-2 egyéb appot is felraknak, de nem kell baszkurálni még twrp vagy más recovery felvarászolásával.
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #5632 üzenetére
2012-09-23ikai rom.
-
include777
aktív tag
válasz
Lucas Kane #5603 üzenetére
ez egy myaudio 7-hez volt, link.
de ha szétszeded a tabot, akkor az aksi gyári típuszáma alapján tudsz venni olyat amire szükséged van. -
include777
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5600 üzenetére
Általánosan igen, van 1 óradíj + a szerelési.
Vannak cégek, akik az óradíjat (mivel nagyon nagyon ritka az a szerelés ami 1 óránál tovább tartana) belerakják a javítási díjba ha kéred a készülék javítását.
Vannak olyanok, amelyek ingyen bevizsgálják, adnak árajánlatot és eldöntöd kell-e, de sajnos az a helyzet, hog a szervízek nagy része az első mondatom szerint dolgozik.
A bosszantó amúgy az, hogy maga a rom csere kényelmesen megoldható (lenne) otthon, de mivel a cég honlapja megszűnt, így macerás romot kukázni ezekhez a tabokhoz :=( nekem is 2 hete töltik fel azt a romot, amit ide kértem 1 tabhoz.sőt, kiejlző csere is szinte mindegyik tabnál otthon megoldható, vagy az aksicsere. myaudió tabhoz típusszámmal megegyező aksit rendeltem ebayon 2e forintért, a csere meg annyi, hogy 2 kábelt kellett elvágni és újraforrasztani. Kijelző meg általában 1 szem szalagkábellel csatlakozik az alaplapra, annyi van, hogy le kell róla bontai az alaplapot (kb 10 perces munka). Ezek is általánosan 2-5e forint között rendelhető ebay-ről. :/
-
include777
aktív tag
válasz
Mikipro #5590 üzenetére
amíg nincs rom, próbáld meg itt
először kapcsold ki a táblagépet, majd nyomd meg egyszerre és tartsd is lenyomva a power, hangerő le és fel gombokat, 3 másodperc után engedd el a power gombot, de a hangerő gombokat tartsd lenyomva.
Ezzel be tudsz lépni a recovery-be.ott a wipe data/factory reset kell neked. -
include777
aktív tag
-
include777
aktív tag
Supertv2-őn (van olyan változat, az újabb) csak bekapcsológomb van.
Most van nálam egy olyan régebbi első szériás változat(szétrobban az aksija), amin van hangerő, ennél lehet hogy van reco, de az rk3066-nél sokszor előfordul hogy a recoveryt nem lehet elérni semmiféleképpen.
Amennyiben usb debug be van kapcsolva, van adb, akkor azon keresztül meg lehet macerálni a tabot.
Link vagy Link Ezt egy másik típusú tabnál próbáltam, működik, de csak ha van adb. Amennyiben nincs, akkor csak rom újraflashelés ha nincs recovery lehetőség -
include777
aktív tag
Üdv !
Kaptam egy szervíztől 816dcc (tv2 series)-hez romot, elméletileg az ami kell.
LINK
Sajnos nem volt még lehetőségem kipróbálni, hogy ez az ami kell, ezért kezeljétek így.
Amennyben valaki mégis felflesseli vele és működ, ossza meg kérlek, amint kezemben az a tab, amit nekem kell flashelnem megírom h jó-e ez a rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged