- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
-
Loituma69
őstag
anysoftkeyboard.apk+hungary kiegészítéssel, ezzel a billentyűd használatakor is lesz ékezet! 908A+billentyűs tokot 4 hétig használtam vele! Míg el nem adtam mindkettőt!
Zseko
soha nem "készülékszidalmazás" soha nem szidalmaztam se a készüléket se myaudio céget, csak a hibákat írtam le mint ahogy te is alattam! A szidalmak és primitiv hozzászólások soha nem tőlem származtak! Ezt azért tisztázzuk! -
Chaser
legenda
Köszi
Foglalja már össze nekem valaki mik a gebaszos dolgok.
Amit tudok:
kijelző eléggé ki kell fogni kategória ha az ember tökéleteset szeretne - nálam csak olyan játszik -, de végülis ez helyszíni vásárlásnál orvosolható
hangszórókkal láttam bajt, ezt is ki lehet szűrni vételkor
sd kártya dobálás, ami elvileg folyamatos wifi on opcióval megszűnik, nekem az nem gond
Van még valami? -
Loituma69
őstag
Öszintén sajnállak és minden tiszteletem a tiéd hogy ilyen türelmes és megértő vagy, hogy nem zavarnak a hibák és teljes mellszélessggel véded a myaudio-ot még ezek után is! Én pedig elkeseredtem mert így nem merem megvenni ezek a tapasztalatok után!
pusihusi
Mikorra optimalizálják a szoftvert? Tudsz valami időpontot? Mikor lesz elérhető a gyártó weboldalán az optimalizált szoftver? Remélem ez elég szakmai kérdés, és témába vágó! Aki ilyet szeretne venni nem árt ha tudja! -
zseko
veterán
-
sony1962
csendes tag
Biztos , hogy igazad van. A Samsung is általában sz@r. Ott is vissza kell vinni. Ha kell, 10X is...D belenyúlkálni.Főzni. Ezt nem. Lesz olyan táblagép, ami gyárilag is jó. Megtalálom. Ha 140, akkor annyi. Ezekből a gagyikból elég volt. 1016, vagy akár Samsung. Az igazi jó márkák nem itt kezdődnek.
-
sony1962
csendes tag
-
Tobika1
senior tag
Én azért nem jelenteném így ki hogy nem éri meg, főzött rommal csak az sd dobálas van, minden jó rajta és azért egy ilyen tudású gépet 70 ropiért szerintem elfogadható kompromisszum.
Loiruma 69 el csak az a baj hogy mindig ugyanazt írja le 1000x és ez már kicsit tényleg idegesítő! Okés valóban mondjuk ki h a myaudió szofteres támogatottsága szar, eddig 2 romot adtak ki és mind a 2 hibás, de szerencsére találtunk jól működő romot a kütyüre és valszeg ahonnan ez a rom jött onnan még fog jönni több és jobb is...
-
-
Tobika1
senior tag
-
kelzsoca
félisten
Egyébként JB alatt nincs hang pattogás, de az sd kártya dobálás még megvan...
Az sd kártya dobálása, és a Ha rádugod a töltőt, még most is bekapcsol a cucc. (#882) Hobbbyt illetve töltés közben nem lehet kikapcsolni a tab-ot, csak resettel problémák azért nem szűntek meg a Jelly Bean-el, mert a hiba az OS-nél mélyebb szintű, mint korábban is írtam, ez valószínűleg bootloader probléma.
-
jedis
senior tag
Nekem Telenor-os mobilnet-em van. Én is lemértem mit szalad
ping: 59ms
download: 1910kb/s
upload: 1024kb/sNekem Invitel-es előfizetésem van ( net+TV+telefon ), és mikor lejárt a hűségidőm, ezt ajánlotta fel az Invitel. Azonos havidíjért adnak ingyen egy 2GB-os mobilnet-et ( Telenor ), de nincs túlszámlázás, csak ha letelik a 2GB, akkor vissza veszik a sávszélességet, a következő havi ciklus elejéig.
-
hamyka
senior tag
Na ácsii
Elöször is:
van mobilneted a tablethez?? 3g usb modemröl nyomod a netet ha van??
Én arra gondoltam hogy amit használsz programot az a wifis, ill a szolgáltatódtól csak kaptál valamiféle programot mutassa hogy mennyi adatforgalmat bonyolítotál le.....
Nah csak úgy kíváncsiságból érdekelne hogy mennyire mér pontosan az a wifis program
-
hamyka
senior tag
szia!
Nah az jutott az eszembe 1 ből ( max lefogtok lőni a kérdés miatt
)
Végre valaki használja ezt a wifis mérőt, é ezt írja ki idézem
,,Szept 16: Kb: 3, 79 MB felhasználva Ez a táblagép általi mérés, A szolgáltatói adathasználati mérés eltérhet ettől,,
Tehát a lényeg:
Engem az érdekelne hogy ez a program és amelyik szolgáltatótól van neted, össze kéne vetni hogy mennyi az eltérés, remélem érted mire gondolok, kíváncsi-fáncsi lettem
-
tomi5244
őstag
Hát igen... a 2-3 hét az tényleg durva, mondjuk nyilván a nagy keresletre is rá róható a dolog de azért tényleg gördülékenyebben kéne menni ezeknek a dolgoknak.
Én Székesfehérvár mellett lakom, több mint valószínű ha a vásárlás mellett döntök akkor a MM-ben fogom meg venni, már olvastam itt pár helyen, hogy ott rugalmasak voltak ami a garanciát és cserét illeti. Bár remélem nem lesz rá szükség!
Ami a MM-et illeti, ott is jár hozzá felhős tárhely, netTV, és 3G stick ajándékba? Vagy az csak a myaudiosok opciója?
T
-
Loituma69
őstag
908A is jár de mind1. Ha végig olvasod és értelmezed amit írtam pont az a dilemmám, hogy 916 vagy 1016 legyen a következő tabletem! Remélem ez a nagy probléma ami neked fáj csak egyedi és mást nem zavar! Igazi magyar ember vagy segítőkészség=0% .aszogatás = 100%
Köszönöm a hozzászólásod! -
hdman
őstag
Annnyira nem zavaró, szinte észre sem veszem, nem fogom szétszedni. Na meg persze nem is lehet
Viszont lehet benne valami.
A képet várom, én is kiváncsi vagyok, hogy milyen másé.
Akkuhelyzet: még 9%, ma lemeritem, aztán beteszem a grafikont. Kedden kaptam meg, este 10kor vettem le a töltőről, azóta megy az első töltéssel, napközben kikapcsolva, esténként ~3óra intenziv használattal.
Szóval kb 3 napot tudom használni az én felhasználoi szokásaimmal.
-
XDModesty
aktív tag
Nem is tudom, igazából nem 1-1 speciális dologra vagyok kíváncsi, hanem egy olyan részletes tesztre, összbenyomásra olyantól, aki más tableteket is próbált már.
Gondolok itt az anyaghasználattól kezdve, összeszerelés minősége, kezelhetőség, sebesség, aksiidő, szoftverre, frissíthető lesz-e, ár/érték arányról mi a vélemény, illetve a hd kijelző miatti kompatibilitás. Mert ugye a google play csak azokat a progikat jeleníti meg amik kompatibilisek, úgy természetes h minden letöltött dolog működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest