- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Nahh a héten beadta a kulcsot a kicsikém
. Végül is bő 4 évig húzta, ami nem rossz .
Nem tudom még mit veszek helyette, de ha olyat, aminek nincs még topic-ja, akkor csinálok annak is, mint ennek csináltam anno.
-
jedis
senior tag
Háááát én nem tudom , lehet hogy csak én vagyok szerencsés, és az első 100db 1016DCC tökéletes volt ( néz meg ki csinálta ezt a topikot !
) , de nekem semmi bajom nincs vele ! Az asszony egyből vart rá nekem egy fullos tokot, finom pamut belsővel, és kemény oldallapokkal ! A második fólia, még mindig rajta van ! Soha nem rúútoltam, frissítettem, hekkeltem, tuningoltam, rajta semmit ! Persze úgy bánok vele, mint a hímes tojással, szóval nem szoktam frizbizni vele, meg ilyesmi ! Film, Net ( Wifi; mobilnet ), Game ! Persze nem minden nap ( már) ! Persze az SD kártyával nekem is b.szakodik néha, de engem nem zavar, ha a Divx filmek nem jelennek meg a videó alkalmazásba egyből, indítom explorer--ből ! Meg mikor néha bekapcsolom, és frissíti az összes feltelepített alkalmazást, leteszem pár percre, hagy dolgozzon !
-
jedis
senior tag
Hát a "GAZDI" is hozzá szólna sok sok kihagyás után újra a topic-hoz
! Az én kicsikém is jövő hónapban ünnepli 1-edik szülinapját, és köszöni szépen nagyon jól van, apuci legnagyobb megelégedésére ( persze még az első eredeti ROM-al ) !!!!
-
jedis
senior tag
válasz
papamaci791 #2001 üzenetére
Hát nekem a 1016DCC-n kettő is volt, a második még mindig rajta van
-
jedis
senior tag
válasz
papamaci791 #1999 üzenetére
Mind a két fóliát leszedted róla ???
-
jedis
senior tag
Hát én gyanítom, hogy ezek a jólárasított "nagyképű" tabok hogy keletkeznek !
Mivel már az IPS, és min. a duplamag hódít, így el kell valahogy nyomni, a még raktáron lávő TN film paneleket, és az egy magos CPU-kat. Összedobnak belőlük egy tabot, és budget áron piacra dobják. Nem is lenne ez rossz, a kijelzőn kívül meg tudnék barátkozni a többi összetevővel, de én az IPS-t nem adnám már oda semmi pénzért
. Rányomtam a tabra pár 720P-s MKV-t, hát nem nagyon volt olyan az ismerősi körben, akinek ne esett volna le az álla egyből
. No és persze egy ilyen tabon lehet többen is filmet nézni egyszerre, nincs gon a betekintési szögekkel, a minőséget meg már meg sem említem, akinek ilyen van az tudja miről beszélek
-
jedis
senior tag
Hopppááá !
Gyün a "NAGYTESÓ"
-
jedis
senior tag
Érkezik a legkisebb tesó !
[link]
Ennyiért nem is rosszAmúgy mostanában elég sok olyan tablet jelenik meg más márkák égisze alatt ( is ), ami kísértetiesen hasonlít, mind külsőleg, mind belsőleg a mi 1016-osunkra. Szerintem van kínában egy üzem, ami csak ilyeneket nyom 10000 szám "no name"-ba, aztán csak megszitázzák ennek-annak . Mivel a mi cuccunk volt kb. az elsők közt, ami ilyen összeállításba kijött, gondolom a kezdeti magas selejt szám is itt csapódik ki. Majd az év vége felé jobb lesz a kihozatal, és már elenyésző lesz mind szoftveresen, mind hardveresen a bug-os cucc. Addig meg szívunk vele kicsit/nagyon ki-ki hogyan. Én nem basztatom semmivel, használom ahogy van. Szerintem a tabletek is olyanok, mint a nők. Nincs tökéletes köztük, csak tökéletes közeli, de arra ráköltöd a gatyádat is
-
jedis
senior tag
Nekem Telenor-os mobilnet-em van. Én is lemértem mit szalad
ping: 59ms
download: 1910kb/s
upload: 1024kb/sNekem Invitel-es előfizetésem van ( net+TV+telefon ), és mikor lejárt a hűségidőm, ezt ajánlotta fel az Invitel. Azonos havidíjért adnak ingyen egy 2GB-os mobilnet-et ( Telenor ), de nincs túlszámlázás, csak ha letelik a 2GB, akkor vissza veszik a sávszélességet, a következő havi ciklus elejéig.
-
jedis
senior tag
birom mikor a vadi új cuccot, minden féle szedett-vedett progikkal szét krekkelik, hekkelik meg root -olják, stb. stb. aztán ha elkezd szarakodni, akkor szar az egész
. Furcsamód nekem már lassan 1 hónapja megvan ( ha minden igaz én kaptam meg elsők között az országban, mivel a topikot is én nyitottam ) , és furcsa mód az enyémnek q.ára nincs baja
. Igaz az aksi, és az SD kártya "hiba" nálam is meg van, de ezek nem olyan hibák, hogy ne lehetne használni tőle 100%-osan a cuccot, csak idegesítő ( lehet hogy a JB megoldja, de még az sem biztos hogy felrakom ). Én pl. kikapcsolom a tabot, ha nem használom, mert nekem totál mindegy, hogy 3 sec. alatt, vagy 15 sec. alatt áll startra készen, ha használni akarom, és nekem így több mint 8 órát ment el vegyes használat közben ( net+game ).
-
jedis
senior tag
Én nem tudom mit vagytok kiakadva egy kis bevilágítástól, nekem van kb. 5-6 helyen is
, de engem q.ra nem zavar, mivel csak tényleg sötét háttérnél látszik, és ott is csak nagyon enyhén
. Ha minden igaz az enyém volt az elsők közt amit kiküldtek, már több mint 3 hete nyúzom, és nem adnám oda egy kosár "almáért" sem
-
jedis
senior tag
Gyanús
gyanús
, hogy a PH még mindig nem publikálta a tesztet a kicsikénkről
. Van egy megérzésem, hogy itt is az "ALMA" lehet a háttérbe
. És mivel a PH-s csávók hazudni nem akarnak, inkább nem publikálnak
. Biztos vagyok, hogy teszt végén ott lesz a szinte már elcsépelt szlogen:
"Meghalt a király, éljen a király !!!!!!!"
-
jedis
senior tag
No skacok, aki eddig nem csapott le az új DCC szériára, az most várhat egy kicsit megint
.
.
.
. -
jedis
senior tag
megy a mobilnet wazzzzeeeee!!!
attól függetlenül, hogy az segélyvonalas kis csaj azt mondta, hogy az invitel-es mobilnet-jük "MÉG NEM MEGY ANDROIDON ", és volt is benne valami, mivel az Inviteles 3G sticken, ami igazából a Telenoros hálózatot használja, és a sim is telenoros, csak Windows-os; Mac-os, és Linuxos driver van, amiken működik is tökéletesen, de hivatalosan androidon nem, vagy csak azt szeretnék, ha az Invitel saját tabletjein működne, de azért van egy-két ügyes leleményes magyar fickó, akik megoldottákhttp://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=8386.0
[link] -
jedis
senior tag
Sikerült már valakinek mobilnetet csinálni rajta ????
mert nekem qrvra nem. Felhívtam az Invitel helpdesk-jét, és ott a kiscsaj azt mondta, hogy nem lehet tableten aktiválni ( csak amit ők adnak ) a mobilnetet ( no meg PC-n ) ! Szerintem ez hülyeség ! Amúgy azt csinálja, hogy ha rádugom, és beírom a pin kódot minden ok, és ki is írja hogy Telenor, de azt írja, hogy nincs internet. alapból ki kellene kapcsolni a Wifi-t a gépen, mikor a 3G-t akarod használni, de azt vettem észre, hogy ha be van kapcsolva a Wifi , akkor van 3G, ki is írja, de ahogy elveszti a Wifi a jelet, megszűnik a 3G is. Megpróbáltam rádugni az USB Host-ra pendrive-ot, de az sem megy. Ide oda ugrál, és azt írja hogy formázni kell. Lehet hogy a kábel szar ? Vagy netán a tablet ???
No az szopás lenne
-
jedis
senior tag
Na én ezért veszek 1.8"-os vinyót ( volt már 30GB-os, és 120GB-os is
) . Tényleg kevés a tab amperja egy 2.5"-os vinyó meghajtásához. Sajnos ha 720P-s filmeket akarunk nézegetni rajta ( egy párat már leszedtem 2GB ig ). Mivel a Fat32-es fájlrendszer nem kezel le 2Gb-nál nagyobbat, mert ahhoz már NTFS kell, és pendriv-ot, és SD-t nem igen lehet NTFS-re formázni. Vagy igen ?
. Szóval láttam 1.8"-os Verbatim 250-GB-os HD-t 22-ért, ami manapság nem rossz.
-
jedis
senior tag
válasz
Marci1985 #193 üzenetére
Hát a tv-vel kapcsolatban annyi, hogy az alap M1 M2 stb., és egy-két regionális adó. Sokra ne számíts ( egyenlőre legalább is). A Wifi nekem házon belül még elmegy, de ez szerintem függ az adótól, és a környezettől is. Pl. a Samsung Galaxy Mini-m is ott veszítette el a jelet, ahol a tablet.
-
jedis
senior tag
Döntöttem ! Eladom a 2.5"-os LG 500GB-os vinyómat, és veszek egy 1,8"-o 250Gb-os verbatim-ot a 720p-s MKV-k miatt
-
jedis
senior tag
Mobilnetet sikerült már valakinek elindítani rajta ????? Nekem nem sikerült eddig
-
jedis
senior tag
Hát szerintem ha csak készenléti állapotba van, akkor simán lemerülhet. Gondolom ha teljesen ki van kapcsolva akkor jóval tovább kellene neki megtartani. Akkor van kikapcsolva, ha amikor bekapcsolod, az a rikító fehér myaudio-s logo előugrik pár másodpercre. Ha egyből látod a kezdőképernyőt, akkor csak készenlétiben volt.
-
jedis
senior tag
válasz
XDModesty #28 üzenetére
mobilarena/tesztek/tabletek
Nézd meg pár tablet benchmarkjait, és hasonlítsd ősze az általam mértekkel ! Amíg ki nem jön a mindent átfogó teszt a mobilarénától, addig is jó támpontot fog adni.
MyAudio 1016DCC:
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895 -
jedis
senior tag
Úhhh ! Hát ez az aksi grafikon tényleg durva
. Nekem szép egyenletesen megy lefelé a "lejtő"
, és igaz nekem is vannak benne kisebb hullámzások, de minimális. Szerintem az aksi lehet alapból rossz. Te hol vetted ? És mid van pontosan ? 916, vagy 1016 ? Mondjuk én azon csodálkoztam, hogy a 916-osnak 8000mAh-s aksija van, a 1016-nak meg 7200 !
No ebbe milyen logika van azt nem tudom
-
jedis
senior tag
Még hogy csíkoz a lép
? Hát ez elég nagy marhaság ! Persze teljesen sötét háttérnél néha néha látszik egy pici bevilágítás, de ez csak akkor, amikor alkalmazást váltasz, és ilyenkor 1 másodpercre teljesen fekete a képernyő, de se filmek, se játékok, se internet közben nem látszik ilyen bevilágítás sehol.Tegnap egész délután kínoztam, net; wifi; play árúház; game letölt-instal-5-10 perc játék-"game letölt..........."-" game letölt......" stb. stb.
olyan 5-6 órán keresztül, szóval kapott rendesen terhelés, és még ma maradt benne 10%. 7200mAh aksi azért bírja rendesen
. Nem volt olyan game, ami meg fogra volna, pedig direkt nem "tetris"-eket húztam le
Pl.: Dead Trigger; FLCcommando; SAS3 ezeg elég durba 3D-s játékok. Amúgy ha bemész a Mobilarena-ba, és megnézed a tablet teszteket, ott ugyan azokat futtatják, amikkel én is lemértem ( direkt ). Ott lesz összehasonlításod, mit tud a "kicsike", azokhoz képest
.
-
jedis
senior tag
Lemértem a szépségem egy-két ismertebb teszt progival
MyAudio 1016DCC:
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895 -
jedis
senior tag
Nem tudom mennyit megy el egy töltéssel, mivel alapból volt benne cufla, és még azzal bogarászom. Majd ha lemerül, és feltöltöm megírom mennyit ment el, milyen terheléssel. A modem amit kaptam az a myaudio saját modeme, sima fehér színű. Náluk is lehet kapni külön
http://myaudioworld.com/mystore/myaudio/ma-kiegeszitok/3g-modem/
-
jedis
senior tag
Hát a wifi kb. ugyan olyan hatótávolságú, mint a Samsung Galaxy mini telefonomé. Igen kaptam hozzá usb sticket, de még nincs sim-em hozzá hogy kipróbálhassam, ahogy HDMI kompatibilis cuccom sincs itthon ( TV, monitor ), de még kábelem sem. Egy HD-s DivX-es filmet akarok felrakni rá ( 720P ) , hogy hogy hasít magán a tableten. És egy pár ismertebb tesztprogit, amivel szokták a tableteket tesztelni. Ha tudsz ilyet szólj, mert én még elég járatlan vagyok tabletügyileg. Amúgy a mai hírek között olvasható az új Archos 101 XS, amit a fórumjában ,agyonra dicsér mindenki
. Nem rossz egy darab az biztos, de 400 dolcsiért, mikor 300-ért megkapod a MyAudio 1016DCC-t, és még kapsz hozzá, 3G-s külső sticket is. Ha pedig a felépítést, és a hardvert megnézed, mintha csak az Archost, a 1016DCC-ről másolták volna
-
jedis
senior tag
Az anyaghasználatról annyit, hogy nem sok műanyag van benne, de alumínium annál több
Az tűnt fel először, hogy olyan "hideg" tapintású a hátulja -
jedis
senior tag
Nohhh ! Megérkezett a kicsikém
. Első tabletnek lehet hogy kicsit durva, de nem akartam budget kategóriával kezdeni
proci: Rockchip RK3066 2x 1600Mhz
VGA:Mali-400M4 Quad Core GPU(Cortex A9)
memória: 1GB DDR3
oprendszer : ICS
kijelző: 10” IPS Wide Kapacitív Multitouch 1280x768
belső tár: 16GB
aksi: 7200 mAh
egyéb: MicroSD, USB 2.0, HDMI, Wifi, Bluetooth, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play, NetTV, 30GB ingyen online tárhely stb. stb.megj.: az ultra vékony kialakítást azt szó szerint kell venni, mivel mindössze 9mm !!! "vastag" a kicsike
Még magázódó viszonyban vagyunk, de majd tesztelgetem lassacskán. Segítséget szívesen fogadok, hogy mivel és hogy teszteljem, mert mint már említettem kezdő vagyok tablet téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest