- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Nem, még mindig nem.. root nélkül is fel lehet tenni bármit
A Root ahhoz kell, hogy bizonyos engedélyeket szerezhess a supeus.. stb.. programokkal, amikkel több rendszerinfóhoz férhetsz hozzá. Olyan ez mint Windowsnál az Admini jogkör. Root nélkül te csak felhasználó vagy.. nem módosíthatsz semmit sem, stb..
-
zseko
veterán
Hogy idézzelek : Na ácsii
Nincs mobilnetem, majd hülye lennék több ezer forintot feleslegesen arra költeni. Akkor lesz, ha 1000Ft-ért adnak majd 2G-át, addig felejtsenek is el.
Mint írtam is, kivettem a telefonomból a sim kártyát és azzal próbáltam próba-cseresznye alapon, ami be is jött. Nem tudom a wifis programot honnan vetted, nincs semmiféle wifis program
Ez az androidos beépített forgalommérő program.
-
Sanzaa
senior tag
Nem vágom kapásból a 3G és LTE letöltési sebességet, de menj biztosra és vásárolj hordozható Mifi Routert a leendő tableted mellé, vagy oszd meg az Androidos telefonodról az interneted, ha van! Ne vacakolj lifegő stickekkel! A Google a barátod.
Az sem mindegy persze, hogy milyen wifi szabványt támogat a tablet... -
zseko
veterán
,, Akár 7,2 Mbps-al tudsz le és 5,76 Mbps-al feltölteni. ,, ez a sebesség mindig megvan??
ööö, mond valamit az a szó, hogy "akár"? Ez egy bűvös szó, ők nem ígérték azt hogy menni is fog ennyit, de akár össze is jöhet... Ez az elméleti maximum, sose fogja elérni..
A 42Mbit az 42Mbit és nem 3. Ezt tudja is, természetesen csak ideális körülmények és bolygóegyüttállások esetén... és itt valószínűleg fel is tűnik a szövegben a másik varázsszó (nem néztem utána), mégpedig a "garantált sebbesség".
A 84Mbitet nem azért nem tudja mert 3g-s a myaudio, hanem mert 7.2-t tud a kapott 3g stick...
A többit meg ki kell próbálni, csak akkor fog kiderülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest