- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Nem, még mindig nem.. root nélkül is fel lehet tenni bármit
A Root ahhoz kell, hogy bizonyos engedélyeket szerezhess a supeus.. stb.. programokkal, amikkel több rendszerinfóhoz férhetsz hozzá. Olyan ez mint Windowsnál az Admini jogkör. Root nélkül te csak felhasználó vagy.. nem módosíthatsz semmit sem, stb..
-
zseko
veterán
Hogy idézzelek : Na ácsii
Nincs mobilnetem, majd hülye lennék több ezer forintot feleslegesen arra költeni. Akkor lesz, ha 1000Ft-ért adnak majd 2G-át, addig felejtsenek is el.
Mint írtam is, kivettem a telefonomból a sim kártyát és azzal próbáltam próba-cseresznye alapon, ami be is jött. Nem tudom a wifis programot honnan vetted, nincs semmiféle wifis program
Ez az androidos beépített forgalommérő program.
-
Sanzaa
senior tag
Nem vágom kapásból a 3G és LTE letöltési sebességet, de menj biztosra és vásárolj hordozható Mifi Routert a leendő tableted mellé, vagy oszd meg az Androidos telefonodról az interneted, ha van! Ne vacakolj lifegő stickekkel! A Google a barátod.
Az sem mindegy persze, hogy milyen wifi szabványt támogat a tablet... -
zseko
veterán
,, Akár 7,2 Mbps-al tudsz le és 5,76 Mbps-al feltölteni. ,, ez a sebesség mindig megvan??
ööö, mond valamit az a szó, hogy "akár"? Ez egy bűvös szó, ők nem ígérték azt hogy menni is fog ennyit, de akár össze is jöhet... Ez az elméleti maximum, sose fogja elérni..
A 42Mbit az 42Mbit és nem 3. Ezt tudja is, természetesen csak ideális körülmények és bolygóegyüttállások esetén... és itt valószínűleg fel is tűnik a szövegben a másik varázsszó (nem néztem utána), mégpedig a "garantált sebbesség".
A 84Mbitet nem azért nem tudja mert 3g-s a myaudio, hanem mert 7.2-t tud a kapott 3g stick...
A többit meg ki kell próbálni, csak akkor fog kiderülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest