- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony1962
csendes tag
válasz
Tobika1 #1910 üzenetére
Van jogom ide is írni. 2 My Audio készülékem is van. De ésszel vettem őket. Amit itt műveltettek a fórumon...egy rossz készüléket visszaviszek. a 2. rossznál elfelejtem, és pénzt visszakérek. Nem játszom el a fejlesztő bajnokot....Ennyi. Az emberi hülyeség bosszant. 75 ezret kidobva az ablakon...
-
sony1962
csendes tag
válasz
Tobika1 #1910 üzenetére
Van jogom ide is írni. 2 My Audio készülékem is van. De ésszel vettem őket. Amit itt műveltettek a fórumon...egy rossz készüléket visszaviszek. a 2. rossznál elfelejtem, és pénzt visszakérek. Nem játszom el a fejlesztő bajnokot....Ennyi. Az emberi hülyeség bosszant. 75 ezret kidobva az ablakon...
-
sony1962
csendes tag
válasz
Loituma69 #1827 üzenetére
Gratulálok jó döntésedhez! Ezzel az ócska vacakkal nem kínlódsz már. Már maga az élmény lehet, hogy nem kell ezt a hulladékot kezedbe venned. Nexus 7....De krva jó készülék lehet. Én még maradok a Tescos 44.900-as 908-nál. Annyit talán megér. Eddig legalább is. Tényleg ezek a noname kínai vackok felejtősek...Amit ezzel a 1016-al is művelnek szoftver terén...Megérne egy utazás Miskolcra. Mégis csak a My Audio vílághírű cég forgalmazza....3 hete meg se nyikkantak, Mondjuk nekem is lesülne a bőr a pofámról....MÁS. Elvileg holnaptól már ezt a 1016-os csodát is árulja az Edigital. 75.000-ért. A tapasztalatok alapján rendkívül megéri az árát!
-
sony1962
csendes tag
leszólás helyett kritikát. Hangsúlyoztam, hogy vennék ilyen készüléket. De ez a barkácsolás szomorú, amiről olvasok. Tehát jó készüléket szeretnék venni. És annak klassz tulajdonságairól írni. Ennyi.
-
sony1962
csendes tag
válasz
pusihusi #1374 üzenetére
Először is, ez milyen hangnem. Kérdeztek tőled egy szakmai kérdést. Ne a fos My Audio linket ajánl cinikusan... A spriccelj 2 c. Helyesírás. MÁS. Említettétek itt a fórumon, hogy a MM-be újabb szállítmány érkezik. Újabb szoftverrel? Megköszönném a megtisztelő választ! ( elnézést. elnéztem. elsipircelj szerepel. bár nem magyaros. de bocsánat!)
-
-
sony1962
csendes tag
Egyébként meg már öreg gép.
-
sony1962
csendes tag
Egy webshopnál érdeklődtem a készülék iránt.A mai nappal azt a tájékoztatást kaptam, hogy az importőr( My Audio) október végére, valszeg október 26. után ígéri a kiszállítást. Ez igaz? Mind 808-as, mind 1016....
-
sony1962
csendes tag
válasz
philoxenia #1213 üzenetére
rendben!
-
sony1962
csendes tag
Bocsánat...de azért álljon meg már a menet...Igenis egy firmware helye elsősorban a gyártó, forgalmazó honlapján van! Nem userek küldik egymásnak szájbarágósan.. Ez nem elfogadható a My Audio részéről. MÁS. Ma voltam a West end MM-jében. Szerettem volna megnézni a kiállított darabot. Még bekapcsolni sem tudtuk.Több vásárlóval együtt. Az a vásárló sem tudta, aki a 3. ilyen készüléket hozta vissza. Nem Lótiuma itt az egyedüli, aki szív.
-
sony1962
csendes tag
Biztos , hogy igazad van. A Samsung is általában sz@r. Ott is vissza kell vinni. Ha kell, 10X is...D belenyúlkálni.Főzni. Ezt nem. Lesz olyan táblagép, ami gyárilag is jó. Megtalálom. Ha 140, akkor annyi. Ezekből a gagyikból elég volt. 1016, vagy akár Samsung. Az igazi jó márkák nem itt kezdődnek.
-
sony1962
csendes tag
válasz
tomi5244 #1121 üzenetére
Tomi5244 Semmilyen hangvételről nincsen szó. A 808-omnál is kemény voltam, és ennél is az leszek. A készülékekkel szemben. Tehát kár fenyegetőzni. Az bosszant, hogy itt véditek a védhetetlen, és óh milyen bagatell az a 75 ezer ezért az kivételes gépért...Én nagyon nehezen szerzek 45, vagy akár 75 ezer forintot.DE! Valóban ebből a májaudiós színvonalból elég volt...én a kisebbikkel szenvedtem. Hála Istennek megszabadultam tőle...És bizony várni fogok! Veszek egy Asus-t, Acer-t. Idővel. Hiába 120 ezer. Hosszútávon mindig a drágább az olcsóbb. Ebben az esetben is igaz! A hangvételre visszatérve. Gyertek át ezen készülék sg fórumába. Az edigital 808-as készülék 195-ös hsz.-nál tudtok legegyszerűbben belépni. Na ott olvassatok erról a csodáról, hogy milyen elkeseredetten írnak.nem én...nég jó, hogy nekem nem lett.
-
sony1962
csendes tag
-
sony1962
csendes tag
Ma adtam el 808-am...szomorú vagyok. Olyan minősíthetetlen volt Wifi-je, hogy megszabadultam tőle....Mindenesetre a My Audio véglegesen leszerepelt. Remélem, hogy a 1016-osra kifőztök valamit...de felháborító 75 ezer pénzért ezt művelni...Tényleg, ennek a csodának milyen volt a Wifi-je?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest