- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Mindent lehet rootolni
Az S2-t is nagyon sokáig nem lehetett.. aztán woala
Egészen jókat írnak róla.. De a kijelzője csak átlagos. Nem IPS, viszont a TFT-k között jó.
"However, brightness and contrast levels seem lower than on the best Asus and Samsung tablets, and there’s a general lack of punch"
-
zseko
veterán
jól tudod:
Ajándék esetén 45 euró, vagyis körülbelül 13 ezer forint felett adót és vámot kell fizetni az unión kívüli csomagokért. Ha valaki interneten rendel, akkor viszont már csak 22 euró a vámmentesség értékhatára. ...
... Hogyha például valaki kap egy táblagépet, vagy egy laptopot az Egyesült Államokból, akkor annak vizsgáljuk az értékét, hiába van feltüntetve, esetleg hogy 29 euró vagy 30 dollár – mondta Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivője.
-
Chaser
legenda
Vám elvileg nincs számtech cuccoknál. Szállítás nyilván ingyenes náluk is, ha egyszeri halandó usernek is ingyen küldik, én is belealkudnám az árba. De mint mondtam elég sok minden lejön még, amit ki kell termelnie az eladásnak. Tehát éppen hogy nem nagy üzlet Kínából cégszerűen üzletelni. Ha ez jött le, olvasd el még egyszer amit írtam.
-
zseko
veterán
* az akku fogyasztás alatt látszik melyik program mennyit használt? volt akinek ott nem volt semmi
nem látszik, de itt már mutattam.
* root-olva érkezik-e készülék, ha nem sikerült-e már vkinek root-olni?
Nem találtam úgy, hogy rootolva lenne, de sokat nem próbálgattam.
* kamerák milyen felbontásúak? autofókusz van-e?
Megnézve úgy tűnik mindkettő 1600*1200 felbontást tud. Az autofókuszt nem tudom, hogy teszteljem?
-
hdman
őstag
A kijelző nem hardver?
Nem csak a felbontás nagyobb, hanem a mérete is. Viszont való igaz, hogy kétértelműen fogalmaztam.
Nekem nem elég az 1024*768 amit a cc tud, ez meg már megfelel.
Irtam, hogy szoftverben köröket ver a MA-ra, de ha leveszed a tokot, akkor árban ugyanott vannak, számomra ez nem döntő érv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest