- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
kelzsoca #1658 üzenetére
Műanyag kés meg csipesz..
Ha látnátok azt amit én látok... Biztos vagyok benne, hogy ez már 1x javított cucc. Az egész kütyüben 3 csavar van, viszont annál több ilyen szövetszerű ragasztószalag.
A kijelzőt vezérlő elektronikának a szalagkábelének a végét 2 helyen próbálták forrasztással fixálni, (ez a gubanc nálam is, most hogy picit megmozgattam, megint eltört.. és kontaktos a csatlakozás.) -
pusihusi
addikt
-
Hobbbyt
őstag
válasz
kelzsoca #930 üzenetére
Kérlek ne ferdítsd.
Azt írtam, szó szerint: Ha rádugod a töltőt, még most is bekapcsol a cucc.
Ki lehet már kapcsolni a tabot, töltés közben is. Csak kikapcsolt állapotban ha rádugod a töltőt, bekapcsol...
Viszont az SD Kártya dobálása most is fenn áll.. #26 és #70-es kernelnél is.
-
Loituma69
őstag
válasz
kelzsoca #930 üzenetére
Te igen jól látod a magyar piacot tablet szoftver összefüggésben melyik 9.7 vagy 10.1 colos tabletet ajánlod ajánlanád megvételre ami megbizható és nincsenek ekkora problémák vele?
Kiváncsi vagyok véleményedre, akár 100.000ft feleti kategoria is érdekelne!Tobika1
Idézlek "A többi hiba meg a főzött rommal megoldódott" mondod ezt fél nap használat után! -
Hobbbyt
őstag
válasz
kelzsoca #816 üzenetére
Ez mind igaz.
Csakhogy! Egy S2 boldog tulajdonosa vagyok, több mint 1 éve!
Nem vagyok járatlan a témában, és jó modder lévén első dolgom volt megnézni a Tabi kernelverzióit, és láss csodát.
Az N101-en is pont az a 3.0.8+ os yj@mid-server #485 ös kerner van, a Build szám is stimmel.. Ezen Most is a N101 fut. A típus jelülés is egyezik (nálunk T101). De már azt is tudom, hogy az OEM gyártóként is működék.. ez esetben T lesz az N-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Autós topik
- Suzuki topik
- Lexus, Toyota topik
- Crypto Trade
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest