Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
válasz
sony1962 #1911 üzenetére
Hol van neked kidobva az ablakon? Szerinted hányan használják ezt a tabot az országban? Amikor a mm-ban akciós volt szerinted hányat adtak el? Szerinted mindenki visszavitte? nem hinném, ezek a hibák aprók, igaz bosszantóak, de ez van ezzel együtt lehet élni, én nem fogok 100000-et kiadni egy tabletért ami fél év múlva elavult lesz, de ugyanakkor nem akarok lemondani a 10 colos ips-ről és a 2 magos prociról sem.
Vondroidos rommal egyedül az sd dobálás maradt meg készenlétben, én ha nem használom a microsd-t akkor kiveszem és kész, ennyi a trükk, amúgy meg a 16 giga belső tár nekem elég is mindenre!
Minden nap használom, reggeltől estig! 8-10 órát bír az aksija, netezek, filmet nézek, youtube ilyesmi, nekem erre tökéletes. -
Loituma69
őstag
-
fulopr
csendes tag
-
zseko
veterán
válasz
sony1962 #1130 üzenetére
Kár hogy hülyeségeken akadsz fenn és nem is akarod megérteni a lényeget. Acer mint jó márka... nincs hibátlan termék csak kevésbé rossz, úgyhogy lehet keresgélni. Én személy szerint nem tartom reálisnak a 100e fölötti árat egy táblagépért, nemhogy 140+ árat. Nem azért nem veszek annyiért mert nem tehetném meg, hanem mert feleslegesen nem fogok kifizetni annyit egy túlárazott termékért. Kell vállalni kompromisszumot, ki mennyit visel el hibákból. Nálam is nagyon a határon táncol, hétfőn megyek is miskolcra, és még nem tudom hogy javitást kérjek, cserét, vagy az árát vissza. Nincs türelmem újfent két hetet várni mire kapok egy másikat.
Egyszer már volt javításon, azt nem tudom hogy onnantól újra él a nyolc nap?
-
pusihusi
addikt
válasz
sony1962 #1130 üzenetére
Szia, nincs lelkiismeret furdalásod, ha van egyáltalán lelked!
Eladtad egy szegény szerencsétlen emberkének a lesajnált, teáltalad szar tabot, szenvedjen vele ö, ha kell egyáltalán vele szenvedni! Ez nálad nem lelkiismereti kérdés? Ha már eladtad akkor tovább ne fikázd, mert képzeld olvassa akinek eladtad, s jogosan becsapva érzi magát! Ha van benned tisztesség akkor vedd vissza a vevőtől s küld vissza a MyAudiónak, szerintem ők visszaveszik a pénzedért s még nem vesztesz semmit! Igazán én úgy látom te egy Ipad 3-ban is keresnéd a hibát megtalálnád, s onnan kezdve menne a lehordásod! Nem azt mondom nincs hiba a tabokban, csak a te és egyesek hozzáállása és beszéd stílusa nem európai ill. emberi! A Droid az egy nyílt rendszer, azért hogy a kreatív emberek foglalkozzanak vele! Akinek ez ezek nem felelnek meg ott az Ios, hangsúlyozom nagyon jók! De csak be kell kapcsolni és működik! Szemben a Droiddal itt rengeteg csinálni való van, de a vége akkor van egy jól használható nyitott készüléked!És vigyázz a tisztesség nagy dolog,elvesztése nem ér meg egy tabot! De ha már eladtad akkor , én hallgatnák a te helyedben!
-
tomi5244
őstag
-
agabe
addikt
válasz
sony1962 #1107 üzenetére
Mostanaban 75ezert nem kapsz olyat ami:
10colos, jo a kjelzoje, eros a hardvere, nincs hibaja. Azt 120ezer korul kapod meg, el kell fogadni.
Nekem meg mindig nincs 1016-osom, de miutan az alvo allapotu microsd eldobalason kivul a fozott rommal nincs baja (es gariban azt is javitjak hardveresen, csak nemi idobe telik), ezert gondolkozom rajta...meg probalgatom, hogy 10colra van-e egyaltalan szuksegem, mert nexus7 merete is elegnek tunik (csak annak meg a bovitesi lehetoseg, es hdmi kimenet hianyai vannak, de mukodesre nem lehet panasz, raadasul kisebb kijelzon hd felbontas elesebb kepet eredmenyez), es ha jatszani is probalok vele (reszben arra is valo sztem) akkor sincs nagy (vagy egyaltalan eszreveheto) elonye a nexusnak.
Mindent osszevetve masik hasonlo tulajdonsagokkal rendelkezo tablet ezen az arszinten (az azonos hardverrel rendelkezo klonokat/eredetiket..keveredik melyik melyik masolata...vegyuk egy kalap ala) egyszeruen nincs. Ami potencial ebben van, azt fozott rommal mar eleg jol ki lehet hozni, aki meg nem akar fozocskezni, az valoban csak dragabban kapja meg ugyanezt a szintet.
Nem ahhoz kell merni, hogy 30ezer ft-os 5colosokat meg siman buhaeralta valaki...ez lehet, hogy tobb mint duplaja, de minden alkatresze is egy-ket (vagy akar tobb ha a kijelzot nezzuk pl. )szinttel ujabb, fejlettebb, gyorsabb, jobb, es ezt csak ugy lehet ennyibol kihozni, ha igazan nagy support gyarilag nincs mogotte, mert azokat az embereket mar nem lehetne fizetni akik ezzel foglalkoznanak.
Ha lejjebb mennek meg az arak jovore meg azutan, akkor mar 70ezer korul is lesznek akkori kozep-felso kategoriasnak szamito gepek ekkora meretben jo supporttal, de ma meg nincs, es folosleges is elvarni.(#1108) zseko:
No latom meg az akksihasznalaton is kell faragni...akkor meg tuti varok egy ideig, viszont ez csak szoftveres problema, mert valami progi folyamatosan ebren tartja, es porgeti a procit valamennyire. Meg kell nezni melyik az, es ha nem fontos, akkor titanium backuppal jegelni, igy megszunhet ez "barkacs" modra. -
zseko
veterán
válasz
sony1962 #1090 üzenetére
Ácsi. Ezt senki nem vitatja, én sem, hogy így ennyiért nem éri meg. Amit Hobbyt is írt az nem arról szólt most, hogy ez így szar vagy nem. Hanem van valaki akinek tabja sincs, de minden fórumot tele flémel azzal hogy ez mennyire szar, meg mennyire szar a support, meg most hogy a tesztelők is mennyire szarok, akiknek aztán mennyi beleszólásuk van abba hogy kijavítják-e a romot? Ha ennyire nem tetszik neki és ráadásul nincs is ilyen tabja akkor minek jár ide?? Trollkodni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mobil flották
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest