- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Google Pixel topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
Na ácsii
Elöször is:
van mobilneted a tablethez?? 3g usb modemröl nyomod a netet ha van??
Én arra gondoltam hogy amit használsz programot az a wifis, ill a szolgáltatódtól csak kaptál valamiféle programot mutassa hogy mennyi adatforgalmat bonyolítotál le.....
Nah csak úgy kíváncsiságból érdekelne hogy mennyire mér pontosan az a wifis program
-
hamyka
senior tag
szia!
Nah az jutott az eszembe 1 ből ( max lefogtok lőni a kérdés miatt
)
Végre valaki használja ezt a wifis mérőt, é ezt írja ki idézem
,,Szept 16: Kb: 3, 79 MB felhasználva Ez a táblagép általi mérés, A szolgáltatói adathasználati mérés eltérhet ettől,,
Tehát a lényeg:
Engem az érdekelne hogy ez a program és amelyik szolgáltatótól van neted, össze kéne vetni hogy mennyi az eltérés, remélem érted mire gondolok, kíváncsi-fáncsi lettem
-
hamyka
senior tag
a 3g letöltési sebessége: 42 megabit/fel 5 megabit van megadva ez a hipernet 42/LTE:Le akár 100 fel: 50 megabit/ 3g: 20 giga napközbeni adatforgalommal, este+100 giga/LTE: 40 giga adatforgalommal és ezt akarják eladni 11.990 ft-ért// Az LTÉhez 2030 ft-ért vásárolhatsz +3giga adatforgalmat/ hipernet42: haví 8090 ft// hipernet 84: le 84/fel 10 megabit/ napközbe 40 gigát este+200 giga adaforgalmat bonyolíthatsz le ez kerül 9990 ft-ba de most csak 7990 ft
és remélem segítettem
-
hamyka
senior tag
Napi 100 terrát nem is tudnál letölteni mivel a hipernet 42-nél 120 giga adatforgalmat lehet le bonyolítani
és azért választanám ezt mert mert ebbe a legnagyobb az adatforgalom
Hipernet 5-nél csak 2 giga adatforgalom van, 2 giga adat forgalom nekem semmit se ér
és nem torrentre gondoltam hanem netes rádíóra pl-ul
nah meg tévé, videó
-
hamyka
senior tag
Szép jó estét mindenkinek!!
Egyik topikban leírtam az úgy mond ,,kis rizsámat,, de ha ott nem válaszolnak akkor itt is megkérdezem......
Ill örülök hogy megtaláltam ezt a topikot így itt is tudok kérdezzni
Az jutott még eszembe a ,,kis rizsámon,, kívül hogy:
Myaudioék a az oldalukon ezt írják a mobil netükhöz:
,, Akár 7,2 Mbps-al tudsz le és 5,76 Mbps-al feltölteni. ,, ez a sebesség mindig megvan??
A másik kérdésem:
Van ugye a telenornál ( van aki telenyomornak hívja
) ez a híres neves: hipernet 42/ és azt írják hogy: le: 42 fel 5 megabit a sebesség, először elhittem de szerintem jó ha lefele megvan:
mondjuk 3 felfele pedig 2 megabit
nah ez csak 1 példa.........
és ugye azért 8090 ft havonta mert:
napközbe:20 giga este+100 giga adatforgalmat lehet le bonyolítani ha jól emlékszem,persze hűséghez van kötve........
gondolom a hipernet 84 szolgáltatással nem működne a myaudio mivel a hipernet 84 az ha jól tudom 4g-s a myaudio pedig csak 3 g-s............
a kérdésem a következő:
hipernet 42 szolgáltatással működik a myaudio készülék ill a 3 g-s usb modemje? szerintem működnie kéne
nah nem vagyok szakértő de a hipernet 42-re mondták azt a telenornál hogy 3 g-s.......
Ja illetve míg elnem felejtem:
Ha: lefele csak 7 megabitet bír a 3 g-s usb modemje akkor lefele nem is fog sose 42 megabitet elbírni........ Ill más fajta 3g-s usb modemmel pl: telenoréval működne-e vagy nem bírná el a készülék?? és csak a saját 3g-s usb modemjével hajlandó csak elindulni?? nagy kérdés
remélem tudtok segíteniHa esetleg valami nagy ostobaságot mondtam, remélem elnézitek és kijavítotok.........
Írjatok és üdv: Hamyka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Nintendo Wii U
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest