- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Nagyon durva hibákról van szó nem arról, hogy nem fut jól xy játék.
Bevilágítás, szétfagy, nem lehet kikapcsolni, lemerül mint a vasmacska stb.Jönnek fél évente a 2x-es teljesítményű modellek, az emberek cserélgetik az ilyen sokféle hibás/problémás androidos tableteket ezerrel. A support se lesz erős max fél-1évig, aztán ah kint az új modell azt nyomják.
Egy idő után megunják a sok "limitációt", nem vagy nem jól működő programot/featuret és vesznek valami komolyabbat.Na szóval aki már nem bír vele segítek, szívesen átveszem tőle 1-2éves tartós tesztre ingyen és bérmentve
-
Prof
addikt
Szerintem én megvárom a Kindle Fire HD-t 300 dolcsi is ennyire jön ki.
-
Prof
addikt
Egy hülye kérdés, ha van egy windows-os alkalmazásom (router simulator) akkor azt hogy tudom egy ilyen tableten futtatni?
Lehet virtuális gépre windowst, rakni vagy távkapcsolaton keresztül mondjuk rácsatlakozom vele egy windows PC-re és azon futtatom? -
Prof
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest