- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
A bevilágítást is eltúlozzák a userek, én észre sem vettem volna ha nem hívják fel rá a figyelmemet, olyanról én nem olvastam h nem fut jól valamilyen játék, nálam a legújabbak is mentek az a batman-es meg asphalt 7 stb olyanról sem hallottam h nem lehet kikapcsolni, max az volt h ha kikapcsolt állapotban rádugod a töltőt akkor bekapcsol(szerintem ez nem hiba) szóval azért abból amit írnak többnyire gyököt kell vonni...
Azért ez már nem olyan tab mint amik 1-2 éve futottak, ezt már nem kell úgy cserélgetni mert ezen minden akadás mentesen fut, böngészés játék stb stb.
-
Tobika1
senior tag
-
fulopr
csendes tag
figy az ARM Ubuntut ha gondolod próbáld meg
ha sikerült írd meg hogy kell
a Windows 8 tabletekkel vigyázz! Ami olcsó lesz az Windows 8 RT futtat vagyis ARM Win8-at, azon meg nem futnak a sima win32 programok...
ami sima Win8-al jön az meg az I5 Surface aminek az árából három ilyet veszel... ki van ez találva -
fulopr
csendes tag
Távoli asztallal rá tudsz menni Windows gépre Android készüléktől így erről a tabletről is. Ehhez a gépen be kell állítani hogy ossza meg az asztalt, ezt WinXP és Win7 esetén is megteheted, ellenben mindkettőben máshol van a beállítás. ezt majd kikeresed a neten hol kell...
Virtuális gépről Android Tableten egyenlőre ne is álmodj, majd a drágábbik I5 procis Microsoft Surface tud ilyet, az meg eleve Windows-al jön majd, ellenben lesz is vagy 200eFt
Windows emulator nem tudok Android alatt, asztali Linux alatt van, de az se minden programhoz jó.
Javaslom tehát a távoli asztalt. A Google Play keress rá: RDP (az a távoli asztal protokoll neve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8300 mAh, maradhat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED TV topic
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Egyedi ékszerdobozka
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest