Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mac1sajt

csendes tag

válasz brd #1702 üzenetére

köszi brd a gyors választ. a hdd-knél cserélgettem az ide kábelt, a tápkábelt. 300w-os gagyi codegen tápom volt, betettem helyette egy normálisabb 350-est bár holnap azt is kicserélem mert nem bírja el a 7600 gt-t. cod2-ben pár perc játék után lekapcsol a gép. szóval nekem örök rejtély hogy miért nem ment IDE vinyókkal, de igazából ebbe már beletörődtem.

ami viszont még foglalkoztat ez a második probléma.

tűzfal beállítás nincs a biosomban, illetve win tűzfalat sem használok mert router mögött vagyok. most megpróbáltam áttenni a másik csatlakozásra az utp kábelt, de úgy nem bírtam a net-et bekonfigurálni. gondolom az ''1394 Net adapter'' a második hálókártya a Realtek Gigabit mellett. csakhogy hiába teszem ebbe a kábelt, állítom be a fix ip-t ehhez a kapcsolathoz, hiába írja a kapcsolat alatt hogy ''connected'' mégsem kap IP-t a kártya. hiába próbálom megújítani, vagy ipconfig /renew, egyik sem használ. ha visszateszem a Realtekbe a kábelt, még utána is ''connected''-et ír az 1394-re.
    teljesen elvesztettem a fonalat a mai ''modern'' alaplapok/processzorok között :W

:F

Új hozzászólás Aktív témák