- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
A ''2?'' arra vonatkozott, hogy lehet, hogy már az utolsó 2 BIOS tudja, nem csak az utolsó.
Floppy nélkül is lehet BIOS-t frissíteni, nekem pl. van egy FAT partícióm és rajta egy Win98-DOS, onnan szoktam ilyesmit csinálni. De lehet gyártani olyan CD-t is, amely bebootol és rajta vannak a BIOS file-ok. Viszont MSI esetén van egy win-es program, amely az egészet szükségtelenné teszi, ugyanis windows alól lehet vele alaplapi BIOS-t frissíteni. Most meg nem mondom, hogy mi a neve, de ha rákeresel a google-ban a MSI K8N Neo2 sorozatra, valahol ott lesz az elsők között a MSI honlapja, azon belül is az alaplapunk oldala, ott a letöltések között meg fogod találni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- ASUS routerek
- BestBuy topik
- XPEnology
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Floppy nélkül is lehet BIOS-t frissíteni, nekem pl. van egy FAT partícióm és rajta egy Win98-DOS, onnan szoktam ilyesmit csinálni. De lehet gyártani olyan CD-t is, amely bebootol és rajta vannak a BIOS file-ok. Viszont MSI esetén van egy win-es program, amely az egészet szükségtelenné teszi, ugyanis windows alól lehet vele alaplapi BIOS-t frissíteni. Most meg nem mondom, hogy mi a neve, de ha rákeresel a google-ban a MSI K8N Neo2 sorozatra, valahol ott lesz az elsők között a MSI honlapja, azon belül is az alaplapunk oldala, ott a letöltések között meg fogod találni.