- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
Ragadozó #1950 üzenetére
Köszi, de pont ez a gondom, hogy fogalmam sincs alapból mennyit tud a ram, viszont a korábbi tuning próbálkozások alapján 1 azaz 1db beállításon (cl2.5 bla bla) hajlandó 333-on, meg egy darabon 400-on (cl3 bla bla) elindulni. Minden köztes meg egyéb magasabb érték bukó.
Szal a ramot valahogy ezek egyikén kéne tartani. Ha ez már menne, akkor a proci fsb, ht stb szorzók már nem akkora gond. Viszont nekem valahogy eszméletlenül illogikus a bios felépítése, és nem értem mit mire kéne raknom, hogy igy ossza vissza a ramokat. Eleve nincs is olyan, hogy ram osztó, vagy ram frekvencia beállítás. -
bélanéni
őstag
válasz
Ragadozó #1935 üzenetére
Ja és az a vicc, hogy tegnap 260MHz FSB-t állítottam (CPU@1.375V), MEMtest 5 percig egy hibát sem jelzett, azért az nem rossz, de utána boot közben (sőt már előtte) kakukk. Feljebb még nem emeltem az FSB-t, nem láttam értelmét, de nem csodálkoznék, ha elindulna a gép 270-en is.
-
brd
nagyúr
válasz
Ragadozó #1877 üzenetére
Egészen addig, ameddig nem akarsz X2-est használni az alaplapban.
Mert onnantól elfelejtheted a 3D-t. Nforce3+X2+ATI VGA probléma.
Egyébként a RAM-okkal nem tudom, mit kavartok, nekem vagy 4-féle biztos volt már az alaplapban, eddig mindegyik 200 fölött ment, kezdve egy gyárilag 3-as CL-es, 400-as RAM-mal, ami 460-on ment 2.5 3 3 6, 1T-s időzítéssel. A mostani 400-as 2 3 2 5-ös RAM-om is képes DDR500-on 2.5 3 3 6 1T-vel futni (ofz hibátlanul, ez fontos nekem). Próbáljatok ki egy másik MOD BIOS-t, a TCCD, Standard, Ballistic között főleg a RAM időzítéseivel kapcsolatos (BIOS-ban nem állítható) beállítások vannak átállítva.
[Szerkesztve] -
válasz
Ragadozó #1531 üzenetére
Lehet, hogy még sem voltam hüle:
BIOS tulajdonságai:
Gyártó Phoenix Technologies, LTD
Verzió 6.00 PG
Kiadás dátuma 09/07/2005
Méret 512 KB
Boot eszközök Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120
Képességek Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD
Támogatott szabványok DMI, APM, ACPI, PnP
Bővítési lehetőségek ISA, PCI, AGP, USB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged