- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
old gray #1788 üzenetére
Na az igen korrekt, ne habozz! Annyiért lehet én is megválnék tőle. Nagyon agyalok a váltáson AM2-re. Amit brd írt az x1950pro-ra, az még egy lökés volt...(pci-e meg ócsóbb agp-nél) Kb. 35-40e-ből megúsznám a váltást (cpu, ram, vga, mb), csak be kéne adni az asszonynak, hogy a mostani miért nem elég netezésre, filmnézésre, zenére
-
Száni
tag
válasz
old gray #1757 üzenetére
Szia!
1. én spec. a notebookot kötöttem a másik lan-ra egy crosswired kábellel (így azon is van net, nem kell még egy router, lehet másolgatni...)
2. passz, nem is próbáltam
3. amelyik tetszik, nálam a realtek megy a netre és a marvell oszt tovább.
Más: mióta bent van az új SATA vinyó (nem ezen van a rendszer), néha (heti 1x) nem indul be a gép (megáll device test-nél), magától restart és akkor már oké.Thx!
Üdv! G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest